Tırnak Eti Yemekten Ayrılığa.. Kafayı Yiyeceğim!

Ona göre, ne kadar haksız olsa da kavgalı olsak da uzattığı eli geri çevirmemeliymişşim. Telefonda da konuştuk biraz önce, abarttığını bu kadar büyütülecek bir mesele olmadığını söyledim ama bırak ona ben karar vereyim dedi. Sinirim geçsin sakinleşeyim öyle konuşuruz dedi kapattık. Sanırım biraz uzak kalmak en iyisi olacak dediğiniz gibi

Allah allah ailenle ilgili sorunları anlatmakla yanlış yapmışsın. Bak tek el çevirmeden nelere getirmiş konuyu.

Hiç yanlış yaptığımı düşünmemiştim açıkçası. Her sorunda yanımda olan hep o oldu. Ama olmayacak yerlere geldi bu durum artık sanırım. Onsuz kimsem kalmayacağını, yapamayacağımı düşünüyor olsa gerek. Halbuki onunla ayrılmaktan çok daha kötü şeyler yaşadım hayatımda. Babam evlatlıktan reddetti. Çocuğumu kaybettim 3 sene önce. Onunla ayrılmak bunlardan daha mı çok koyacak sanıyor bilmiyorum ki.. İnsanoğlu herşeyi bir şekilde atlatıyor. Telefonda biraz önce konuştuk ettik, ben sana ayrılıyoruz bitti gibi birşey demedim diyor biraz sinirim geçsin bekle diyor ama bilmiyorum.. Ben de elimden geleni yapıyorum ikimiz için, zaten psikolojik problemlerim var, elimden geldiğince onu mutlu etmeye çalışıyorum. Kendimi de.. Ve çok güzel iki gün geçirmiştik, böyle bir sebepten beni bu kadar suçlamasını kabul edemiyorum..

Yol yakınken ayrıl.sinirli bi insanla ömür geçmez.herşeyi abartmayı seven...bugun sinirlenir bagırır yarin evlenince döver.sessizce uzaklaş.aynı şeyi çocuğunada yapar.başını yakma

2 sene öncesine göre çok daha sakin şuanda biliyor musun Zamanla düzeleceğine inandım ben hep, ama artık bilmiyorum.. Bu konuda tedavi görmeyi kabul etti etti yoksa artık ben dayanamayacağım..

Yaptiklariniz icin uzulmeyin. Ama yani olayin ne oldugunu farketmeniz adina soyluyorum. Uste cikta cikar, ciktikca cikar. Simdi yalvarmanizi falan bekliyordur muhtemelen. Siz gozden cikardiniz mi iliskinizi?

Ben artık üzülmeyi geçtim zaten. Özrümü diledim. Neden öyle yaptığımı açıkladım. Daha ne yapabilirim ki? Gelip bana yok ben bunu kabul edemiyorum derse yalvaramam hayır affet nolur gitme diye.. Ki affedilecek kadar büyük bir hata da yapmadım. Siniri geçsin diye bekliyorum, eğer sonunda hala gitmek istiyorsa, artık yapabileceğim birşey yok demektir..

O zaten sinirli bir insan olduğunu kabul ediyor. Tamam ben bağırdım, haksızdım belki ama sana bağırsam da kızsam da o eli çeviremezsin diyor. O an tolere et beni sonra sinirini çıkar benden sonuna kadar haklısın ama elimi itmekle her hakkını kaybettin diyor.. Ben de buna anlam veremiyorum.

Ben haklı haksız durumundan çok, eğer karşımdaki gerçekten kırıldıysa, benim anlam veremediğim birşey olsa dahi özür dilemekten alttan almaktan yana oldum hep. Kırılmışsa telafi edeyim dedim. Ama sonu gelmiyor dediğiniz gibi.. O kavga etsek de elimi tutmamazlık edemezsin diyor. Çok büyük anlamlar yüklemiş buna. Elimi tutmasına ben de çok anlam yüklüyorum ama onun kadar değil. Büyüttüğü kadar bir anlamı olmadığını da söylemeye çalıştım ona ama, şuan sinirden gözü görmüyor sanırım. Beklemekten başka çarem yok..

yuhhhh!! sorunları var bence..

Haksızsınız diyebilsem keşke.. İkimizin de farklı yönlerde sorunları var. Hep inandım çözülebilecek aşılabilecek şeyler olduğuna ve kendi tarafımdan hep çözmeye daha iyi olmaya da çalıştım. Ama sanırım karşı taraf bu konuda aynı çabayı göstermiyor benimle..

Ay bu ne ya tribal enfeksiyonu var sevgilinin alttan aldıkça dahada sarıp sindirecek seni birçok erkekte var bu yağ gibi üste çıkma meselesi kocam dahil öff biz yaptık bir hata sen kaç kurtul bu tür tiplerden hiç arama mümkünse oda aramasın

adam haklıyken saçmalamış
siz de insanlara müdahale etmemeyi öğrenin sınırınızı haddinizi aşmışsınız

Teşekkür ederim yorumunuz için. Aslında rahatsız olsam da onun için de üzülmüştüm ben. Ağzımdan tek kelime çıkmadı yapma etme rahatsız oluyorum diye. Ellerinden tuttum hatta baktım gerçekten kurumuş tırnaklarının çevresi, aşkım dur krem sürelim iyice yumuşasın dedim krem sürdüm. Sonra tekrar yemeye başlayınca dur biraz bekle kremi yesin ellerin dokununca daha kötü olur diye uyardım bu kadar.

Gerçekten hatalı olduğunun farkında. Farkındaysan üzülmen, kırılman hiç umrunda değil adamın sadece kendini düşünen bencil biri o. Sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman demesi bile soguman için bir neden. Lütfen böyle biri için kendini üzme.

Tırnak eti yemek bi hastalıktır bence. Ben çocukluğumdan beri asla vazgeçemedim karismamaliydin sananeki

komik çocuk ama ha..
3 saat şans tanımış bide paşam. oldu sen kır dök birde şans tanıyan taraf ol.
bir de neymiş sana uzatılan tek bir el varmış sende onu tutmamışsın:))

ve evet ayrılık sebebi olacak kadar büyük sorun ama senin tarafından.. hem suçlu hem güçlü arkadaşı kendi haline bırak bence ..

Bağırma konusunda artık çok yorulduğum için sustum. Keşke susmasaydım. Öfkesini kontrol edemiyor ufak şeylere bile bağırıp çağırabiliyor,sonradan pişman olup özür dilese de artık yıprandım bu konuda. O yüzden sesimi çıkarmadım, yine mi aynı şey oldu deyip bezginlikten sustum. Haksızım diyor kabul ediyor, çabuk sinirleniyorum olur olmayacak şeylere parlıyorum ama elimi tutmaman bana ettiğin en büyük hakaret diyor.. Gerçekten böyle mi yoksa sadece kendi suçunu örtmek için mi üste çıkıyor onu anlayamıyorum işte..

Ay bende tırnak yenilmesine vs dayanamıyorum. O yüzden bu konuda sizi çok iyi anlıyorum. Bi ara öğrencime özel ders veriyordum çocukta sürekli tırnak yiyordu öldüm öldüm dirildim resmen.

Bence erkek arkadaşınız olayı çok dramatize etmiş. Adam akıllı sizden özür dilemeliydi. Ama keşke sizde bana bağırmana kırıldım deseydiniz güzelce. Bende bağırılmasına çok sinir oluyorum kırılıyorum. Ama dile getirmeyince de karşı taraf anlamamış olabilir. İki tarafta mevzuyu çok uzatmış

Ya bana yol boyunca baktın dedi ama, yol boyunca bakmadım ki ben ona. Hatta özellikle tırnağını kemirdiğinde kafamı çevirdim sinir olup yanlış birşey söylemeyeyim diye. Diğer anlarda baktım sadece. Krem sür biraz yumuşasın dedim, kendim sürdüm hatta krem tüm tırnaklarına. Sonra tekrar yiyince dokunma biraz krem yesin dedim oradan patladı konu. Elini tutmadıktan sonra da iyice parladı, yol ortasında mı bağıracaksın bana dedim evet bağırırım hakediyorsun dedi. Bir laf ettim diye ağzıma mı s.çman gerekiyor dedim ağzına s..çarım dedi. Ben sana dikkatimi dağıtıyorsun dedikten sonra bana illa laf söyleyeceksin o kadın genin varya onun yüzünden diye iyice saçmaladı. Ben de sustum ondan sonra.. Ama o susmam yerine ondan elini tutmadım diye özür dilememi bekliyormuş meğer.. O laflarını nasıl yutup da elini tutmadım diye özür dilememi bekledi anlamıyorum..

Kendi bagirmasi kizmasiyla alakalı olarak özür diledi mi ?
O " Bagirsamda kizsamda o eli ceviremezsin " diyorsa ,sende " tırnak yemen'e karissamda, dikkatini dagitsamda,ne yaparsam yapayim bana bagiramazsin " de o zaman.Ayni mantık çünkü.
Ortada yapılan hatalar varsa ,taraflar özür diler ve konu kapanır...Bu kendi hatasının üstünü kapatıp bir de sana özür diletmis, hala daha içi sogumamis,ee yuh yani.

tamam iyi niyetlisiniz ama sizin demenizle bırakılacak bir alışkanlık değil o ve bu hareketiniz iyi niyetli olsa bile adamı darlamış adam direksiyon başında dikkatim dağılıyor demesi normal ama siz cevaben benim de dikkatim dağılıyor derseniz bu tahrik etmektir niyetiniz bu olması bile verdiğiniz cevap hiç olmamış sevgilinizin sonraki davranışları gibi keşke uzatmasaydınız bu kadar barışırsanız böyle konularda sıkmayın birbirinizi

Küçükken acı oje sürmüşlerdi bnde şimdi düzenli olarak manikür yaptırıyorum bozulmasına sinir olduğum için yemiyorum artık azaltıntırnak yemem. Manikür işe yaradı

ayy seni çok iyi anlıyorum esimde çenesinin ordaki beniyle oynar deli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…