- 10 Eylül 2016
- 280
- 481
- 33
- 33
- Konu Sahibi BayanLazarus
-
Şu arkadaşlar hep var az bile yaptın diyenleri ama hangileri bilinmez.Sevgiliniz çok akıllı hatalı oldugunu biliyor hemen başka konuya geçip el tutmama olayına getiriyor lafı ben haklıyım diyebilmek için.Eleştiriye pek açık degil sanırım kendisi.Bir müddet ara verin
Allah allah ailenle ilgili sorunları anlatmakla yanlış yapmışsın. Bak tek el çevirmeden nelere getirmiş konuyu.
Yol yakınken ayrıl.sinirli bi insanla ömür geçmez.herşeyi abartmayı seven...bugun sinirlenir bagırır yarin evlenince döver.sessizce uzaklaş.aynı şeyi çocuğunada yapar.başını yakma
Yaptiklariniz icin uzulmeyin. Ama yani olayin ne oldugunu farketmeniz adina soyluyorum. Uste cikta cikar, ciktikca cikar. Simdi yalvarmanizi falan bekliyordur muhtemelen. Siz gozden cikardiniz mi iliskinizi?
Kendini hakli cikarip bariz seni sindirmeye calisiyor
Sakin izin verme sakin
Bnm esim hep yapar bu taktigi
Pardon da onun bagirmasinin sende biraktigi etki ve uzuntu ne olacak
O bagirinca sen kimsin ki bana ne karisirsin seni kaale mi aliyrm ben anlamina gelmiyor mu?
O, el tutma meselesinj desiyorsa sende bunlari des
Oylece el uzatarak hicbirsey olmamis gibi davranmani nasil bekler
Asil o sen ne dersen de sana bagirmamaliydi
Karisinda cocuk mu var
Hice mi sayiyor seni
O kadar buyuk bir trip atmis ki zannedersin siz onu aldattiniz, erkegine sahip cikamadin vs ne demek ya. Kavga etmissiniz tabi ki elini tutmayacaksiniz, bundan dogal ne var ki.
Siz sevgilinizi daha iyi tanirsiniz tabi ama bazi insanlar ozur dilendikce durumu abartir demek ki ben hakliyim ondan ozur diliyor der, simardikca simarir, sevgilinizde bunu gordum. Bu ozellik bende de var maalesef cok kiziyorum kendimeBoyle durumlarda guzelce aciklamanizi yapip susun, cok israr etmeyin, yoksa olay uzerinize kalir aynen boyle.
yuhhhh!! sorunları var bence..
Ay bu ne ya tribal enfeksiyonu var sevgilinin alttan aldıkça dahada sarıp sindirecek seni birçok erkekte var bu yağ gibi üste çıkma meselesi kocam dahil öff biz yaptık bir hata sen kaç kurtul bu tür tiplerden hiç arama mümkünse oda aramasınBöyle hassasiyetleri var malesef. Onun yanında hareketlerime dikkat ediyorum zaten ama ben de insanım, o anlık sinirimle kırgınlığımla düşünemedim. O da madem o an öyle oldu sonrasında özür dileseydin ama onu da yapmadın diyor. Artık yapacak birşeyim kalmadı sanırım
adam haklıyken saçmalamış
siz de insanlara müdahale etmemeyi öğrenin sınırınızı haddinizi aşmışsınız
Gerçekten hatalı olduğunun farkında. Farkındaysan üzülmen, kırılman hiç umrunda değil adamın sadece kendini düşünen bencil biri o. Sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman demesi bile soguman için bir neden. Lütfen böyle biri için kendini üzme.Gerçekten öyle mi dersin? Bağırmak da onda huy ama artık dayanamıyorum. Bunu da ona söyledim. Bana sesini yükseltme artık kaldıramıyorum dedim. Ama o hala haksız da olsam bağırsam da kızsam da o eli geri çevirmeyecektinde. Hadi çevirdin kızgındım sana deyip konuyu açacaktın sana saatlerce şans tanıdım diyor hala. Telefonda konuştuk biraz önce kız kardeşini gezmeye götürmüş, gel konuşalım halledelim dedim sen istediğin zaman konuşup halledemeyiz beni bir bırak sinirim geçsin sakinleşeyim ben istediğim zaman konuşacağız vs deyip kapattık telefonu.. Senin savunduğun kadar büyük bir konu değil bu dedim ama dinlemedi. Gerçekten bu kadar kızmış kırılmış olması mümkün olamaz değil mi ya? Ben özür dileyerek hata yaptım sanırım..
Merhabaa KK hanımları,
Öncelikle iyi bayramlar hepinize. Dün yaşadığım şeyleri anlatmak istiyorum sizlere, elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım, uzun olursa şimdiden affola.
Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz yaklaşık olarak. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var, hala birbirimizi tanıyoruz ve sancılı bazı süreçler geçiriyoruz ama hepsini teker teker atlatıyoruz çok şükür. Dün 1 senedir gitmek istediğimiz bir yer vardı, oraya gidelim dedik. Yolumuz yaklaşık bir saat, çıktık yola erkek arkadaşım sürekli tırnak etlerini yiyor. Daha önce rahatsız oluyorum yapma vs demiştim ama çözüm olmadı. Gözüm takılsa da bir şey demedim, krem verdim sür diye, ardından tekrar yemeye başladı, kremi biraz yesin hemen dokunma dedim kızdı birden karışma dikkatimi dağıtıyorsun diye. Sen de benim dikkatimi dağıtıyorsun dedim bağırmaya başladı arabayı kullanan benim senin dikkatin dağılsa ne olacak vs diye, ben de şok oldum sustum. ( Kendisinin öfke kontrol problemi var anlık olarak patlayabiliyor birden) Neyse arabadan indik, yürürken elimi tutmak için uzattı ama ben çok kırılmıştım öyle bağırmasına ve tutamadım elimi o da daha çok sinirlendi. Yol ortasında düzgün tutacaksan tut yoksa hiç tutma diyerek bağırdı. Biraz tartıştık, sonra bir iki saat kadar dolaştık gideceğimiz yere gidip tatlımızı yedik çıktık. O süreç içinde ikimiz de hiç konuşmadık, eve dönerken tutamadım kendimi ağladım, eve bırakırken yüzüme bile bakmadı çıktım gittim ben de.
Sonrasında mesaj yazdım olanlarla ilgili, sinirlenmenin de bir adabı var ben çok yoruldum çok kızdım kırıldım yüzüme bile bakmadan çekip gittin helal olsun diye. Bir iki yazıştık ben sorunu anlamamışım bile, bana en sonunda sebep ne olursa olsun ne kadar birbirimize kızsak da kırılsak da benim uzattığım eli sen tutmadın ya bu saatten sonra söylediğin söz de döktüğün gözyaşı da umrumda değil. Artık istesen de o eli tutmam ben yazdı. Sonra telefonda konuştuk, ben sinirliydim ve o an tutamadım dedim bu kadar büyük bir anlamı olmamalı bunun dedim. Ama o kabul etmedi, sana 3 saat şans tanıdım kaç kere yolda yürüdük elimi tutsan refleks olarak tutamadım kusura bakma desen sarılsan hiçbir şey kalmayacaktı, senin yüzüne bile bakmadım kaç saat ama sen neye kızdığımı bile anlamadın. Senin yaptığın hareket bana s..ir git başkasının elini tut demekti. Sana uzatılan tek el benim elim ve sen o eli ittin ve bunun gibi cümleler kurdu. Bana bu zamana kadar ettiğin en büyük hakaret buydu, kalbimi tahmin edemeyeceğin kadar çok kırdın dedi. Ben özrümü diledim, senin bana uzattığın eli ben hep tuttum senin bana yaptığın şeyleri hep gördüm ama fiziksel bir hareketi bu kadar büyütmemelisin böyle büyük bir anlamı yok dedim ama nuh dedi peygamber demedi. Çok alkollüyüm konuşmak istemiyorum artık dedi kapattı.
Ya kızlar, ben mi hatalıyım gerçekten? Hatalıysam da ayrılık sebebi olacak kadar büyük bir hata mı bu? Arkadaşlarına da sormuş hepsi ona hak vermiş ben olsam bırakır giderdim sen az tepki vermişsin gibi yorumlarda bulunmuşlar. Ama gerçekten bu kadar dramatize edilecek bir durum mu bu? Bu konuda hassasiyeti olabilir birşey diyemem ama sanki yeşilçam filminden çıkmış gibi cümlelerle bana gelmesi ne kadar doğru? Ne yapayım ki ben şimdi... Gönlünü mü almaya çalışayım, kendi tepkisinin çok abartılı olduğunu mu anlatmaya çalışayım, yoksa susup oturayım mı yerime. Vallahi kafayı yiyeceğim
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için..
Cok cok cok abartıp sacmalamis sevgili. Hata sende uste uste cikacaktin sen bana nasil bagirirsin diye ki aklina bile gelmezdi bu elimi tutmadin olayi. Cocuk mu azarliyomus saygisiz. Boyle ufacik şeylere cigiran kadin erkek herkesten tiksiniyorum. Kendilerinden nasil sogutuyolar.
Merhabaa KK hanımları,
Öncelikle iyi bayramlar hepinize. Dün yaşadığım şeyleri anlatmak istiyorum sizlere, elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım, uzun olursa şimdiden affola.
Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz yaklaşık olarak. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var, hala birbirimizi tanıyoruz ve sancılı bazı süreçler geçiriyoruz ama hepsini teker teker atlatıyoruz çok şükür. Dün 1 senedir gitmek istediğimiz bir yer vardı, oraya gidelim dedik. Yolumuz yaklaşık bir saat, çıktık yola erkek arkadaşım sürekli tırnak etlerini yiyor. Daha önce rahatsız oluyorum yapma vs demiştim ama çözüm olmadı. Gözüm takılsa da bir şey demedim, krem verdim sür diye, ardından tekrar yemeye başladı, kremi biraz yesin hemen dokunma dedim kızdı birden karışma dikkatimi dağıtıyorsun diye. Sen de benim dikkatimi dağıtıyorsun dedim bağırmaya başladı arabayı kullanan benim senin dikkatin dağılsa ne olacak vs diye, ben de şok oldum sustum. ( Kendisinin öfke kontrol problemi var anlık olarak patlayabiliyor birden) Neyse arabadan indik, yürürken elimi tutmak için uzattı ama ben çok kırılmıştım öyle bağırmasına ve tutamadım elimi o da daha çok sinirlendi. Yol ortasında düzgün tutacaksan tut yoksa hiç tutma diyerek bağırdı. Biraz tartıştık, sonra bir iki saat kadar dolaştık gideceğimiz yere gidip tatlımızı yedik çıktık. O süreç içinde ikimiz de hiç konuşmadık, eve dönerken tutamadım kendimi ağladım, eve bırakırken yüzüme bile bakmadı çıktım gittim ben de.
Sonrasında mesaj yazdım olanlarla ilgili, sinirlenmenin de bir adabı var ben çok yoruldum çok kızdım kırıldım yüzüme bile bakmadan çekip gittin helal olsun diye. Bir iki yazıştık ben sorunu anlamamışım bile, bana en sonunda sebep ne olursa olsun ne kadar birbirimize kızsak da kırılsak da benim uzattığım eli sen tutmadın ya bu saatten sonra söylediğin söz de döktüğün gözyaşı da umrumda değil. Artık istesen de o eli tutmam ben yazdı. Sonra telefonda konuştuk, ben sinirliydim ve o an tutamadım dedim bu kadar büyük bir anlamı olmamalı bunun dedim. Ama o kabul etmedi, sana 3 saat şans tanıdım kaç kere yolda yürüdük elimi tutsan refleks olarak tutamadım kusura bakma desen sarılsan hiçbir şey kalmayacaktı, senin yüzüne bile bakmadım kaç saat ama sen neye kızdığımı bile anlamadın. Senin yaptığın hareket bana s..ir git başkasının elini tut demekti. Sana uzatılan tek el benim elim ve sen o eli ittin ve bunun gibi cümleler kurdu. Bana bu zamana kadar ettiğin en büyük hakaret buydu, kalbimi tahmin edemeyeceğin kadar çok kırdın dedi. Ben özrümü diledim, senin bana uzattığın eli ben hep tuttum senin bana yaptığın şeyleri hep gördüm ama fiziksel bir hareketi bu kadar büyütmemelisin böyle büyük bir anlamı yok dedim ama nuh dedi peygamber demedi. Çok alkollüyüm konuşmak istemiyorum artık dedi kapattı.
Ya kızlar, ben mi hatalıyım gerçekten? Hatalıysam da ayrılık sebebi olacak kadar büyük bir hata mı bu? Arkadaşlarına da sormuş hepsi ona hak vermiş ben olsam bırakır giderdim sen az tepki vermişsin gibi yorumlarda bulunmuşlar. Ama gerçekten bu kadar dramatize edilecek bir durum mu bu? Bu konuda hassasiyeti olabilir birşey diyemem ama sanki yeşilçam filminden çıkmış gibi cümlelerle bana gelmesi ne kadar doğru? Ne yapayım ki ben şimdi... Gönlünü mü almaya çalışayım, kendi tepkisinin çok abartılı olduğunu mu anlatmaya çalışayım, yoksa susup oturayım mı yerime. Vallahi kafayı yiyeceğim
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için..
Tırnak eti konusunda haksızsınız tabi. Adam sizin etinizi yemiyor ki bu kadar rahatsız oluyorsunuz, kafanızı baska yöne cevirseydiniz gecseydi bitseydi.
El tutma meselesi de her iliskinin dinamigine göre degisen bir durum sanırım. Erkek arkadasıma cok sinirli oldugumda, elini uzattıgı zaman tutarım ancak yarımyamalak bir tutuş olur. O da bunu öfkemden, kırgınlıgımdan yaptıgımı bildigi icin üstüme düsmez. Lafını da etmez. Sevgiliniz bu durumu bayagı takmıs.
Ama şoyle de bi ayrıntı var, bi el tutmadınız diye bagırmaya ne hacet vardı? Öfke kontrol problemi varsa, bitmesi iyi olmus demektir.
Sessiz kalmanızı tavsiye ederim.
Kendi bagirmasi kizmasiyla alakalı olarak özür diledi mi ?O zaten sinirli bir insan olduğunu kabul ediyor. Tamam ben bağırdım, haksızdım belki ama sana bağırsam da kızsam da o eli çeviremezsin diyor. O an tolere et beni sonra sinirini çıkar benden sonuna kadar haklısın ama elimi itmekle her hakkını kaybettin diyor.. Ben de buna anlam veremiyorum.
tamam iyi niyetlisiniz ama sizin demenizle bırakılacak bir alışkanlık değil o ve bu hareketiniz iyi niyetli olsa bile adamı darlamış adam direksiyon başında dikkatim dağılıyor demesi normal ama siz cevaben benim de dikkatim dağılıyor derseniz bu tahrik etmektir niyetiniz bu olması bile verdiğiniz cevap hiç olmamış sevgilinizin sonraki davranışları gibi keşke uzatmasaydınız bu kadar barışırsanız böyle konularda sıkmayın birbiriniziTeşekkür ederim yorumunuz için. Aslında rahatsız olsam da onun için de üzülmüştüm ben. Ağzımdan tek kelime çıkmadı yapma etme rahatsız oluyorum diye. Ellerinden tuttum hatta baktım gerçekten kurumuş tırnaklarının çevresi, aşkım dur krem sürelim iyice yumuşasın dedim krem sürdüm. Sonra tekrar yemeye başlayınca dur biraz bekle kremi yesin ellerin dokununca daha kötü olur diye uyardım bu kadar.
Tırnak ve tırnak eti yemek maalesef bir hastalık.
Aynısı bende de var. Hiç uzatamıyorum tırnağımı. Sevmiyorum ama kontrolsüz yapılan bir şey. Bilinç dışı. Farkına vardığında iş işten geçmiş oluyor.
Sebebi ise psikolojik. Özellikle endişeli ve kaygılı kişiler bunu çok yapıyor. O an da kafasına takılan bir şey ona endişe veriyorsa bu davranışı sergiliyor.
Bunun çözümü yok gibi bir şey.
Çok şey denedim. Oje sürdüm olmadı. Acı tatlı farketmez.
İnat ettim olmadı.
Bi ara parmakları yara bandı yaptım yine olmadı. İki üç hafta tutsan bile bir anda kontrolsüzce yemiş oluyorsun. Diğer mevzu için bir şey diyemeceğim kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?