Tırnak etlerini yemek....

razuat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
136
0
296
Kahramanmaraş
arkadaşlar tırnak diplerini yiyorum...herşeyi denedim acı oje,düzenli manikür kısa süre de ekilerini gördüm ama sonra tekrar başladı..ellerim çok kötü gözüküyo bunun için... oje sürmek isiyorum ama bu şekilde sürmek gelmiyo içimden..bilgisi olan arkadaşlar bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorumm..

bnde aynı şekildeyim ellerim iğrenç tavsiyem devam etbırakılmıo

canım tırnak diplerini derken tırnaüın çevresindeki etlerdenmi bahsediyorsun

evt canım tırnak çevresi koparıp atıyorum..yemiyorum da ama kötü bi görünüm oluyo sonuçta..

canım aynı sorun bendede var dışarı çıktığım zaman insanlardan utanıyorum tamam yapmıycam diyorum bırakıyorum çok güzel düzeliyooo ama bişeye üzülüyorum sıkılorum basa tekrar dönüyorum artık eşimdende arkadaslarımdanda utanıyorumm çok kişi soruyooo vazgeçmek istiyorummmm bendeee

parmak uclarina aci birseyler sürün...eczaneye sordunuz mu... öyle birseyler oldugunu duymustum..
birde tirnaklarinizi kisaltabildiginiz kadar kisaltin

cnm okulda öğrencilerimin dikkatini bile çekiyo..geçenlerde bi öğrencim demez mi öğretmenim siz de vitamin eksikliği var die..daha 1. sınıf bu çocuk..nasıl üzüldüğümü anlaamam

parmak uclarina aci birseyler sürün...eczaneye sordunuz mu... öyle birseyler oldugunu duymustum..
birde tirnaklarinizi kisaltabildiginiz kadar kisaltin

canım tırnakla hiç ilgisi yokki tırnakları kısaltalım ben etlerini koparıyorum tırnaklarımla bi sorunum olmuyooo ya eczaneyede soramam utanırım bide 1,5 yasında oğlum var eşimle dolaşırken yada otobüs vs bindiğimde hem yapıyorum hemde ellerimi saklıyorum acaba bu bi psikoljik bi sorun olabilirmi?

tatlım ben sıkıldığım zamanlarda yapıyorum daha çok bu psikolojik olduğunu göseriyor gibi..ama bir şeyler yaparken meşgulken aklıma bile gelmiyor ..nasıl bişeyse artık

tatlım ben sıkıldığım zamanlarda yapıyorum daha çok bu psikolojik olduğunu göseriyor gibi..ama bir şeyler yaparken meşgulken aklıma bile gelmiyor ..nasıl bişeyse artık

aynen canım nasıl kurtuluruz bundan yaaa ben ne oje sürebiliyorumm nede yüzük takabiliyorum hatta kendi kendimden utanır oldum ya kahretsin beniii

aynen canım nasıl kurtuluruz bundan yaaa ben ne oje sürebiliyorumm nede yüzük takabiliyorum hatta kendi kendimden utanır oldum ya kahretsin beniii

çok araştırdım netten ama hep acı oje ,manikür tavsiye ediliyo..ilk manikürümü hatırlıyorum da kuaförüm ayy cnm nolmuş bu tırnaklaraaaaaaaaaaaaa diye acımaklı bi ses tonu ve bakışlarla anlatmıştı şaşkınlığını..ondan sonra gurur yaptım ben de yemeyeceğim dedim yaklaşık 5 ay hiç yemedim (gerçi burda manikürden çok söylenen sözler etkili olmuş gibi gözüküyo )biraz sıkılınca tekrar başladım...ama başarabiliriz cnm ya kurtulabiliriz inanıyorum buna ..

tam evet basaracağım diyorum bi aksilik çıkıyo şimdi tlf çalıd ve annem biraz kötü bi haber verdi ve içim sıkıldı kalbim hızlı hızlı çarpıyo ve elim ayağım titremeye basladıı off yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkk diye bağırmak istiyorummm

Elinize-yanınıza bir krem alın 5-10 dk. bir mutlaka kremleyin ellerinizi.. Bu şekilde zamanla kurtulursunuz..

Ayrıca acı yağdan- kremden söz etmiş arkadaş, neden sormaktan utanacaksınız ki eczaneye ? Böyle durumlar önemli ve sağlıkla ilgili..Ne vakalar oluyor, bu mu ayıp olan ?

Evet psikolojik bir sonuçtur fakat sonrasında alışkanlıktan ilerliyor..

Birde bir çözümü daha var; evde oturduğunuzda ya da tv. izlediğinizde yani eliniz birşeyle meşgul olmadığı zaman yapıyorsunuzdur bunu büyük ihtimal , ince tüllerden yapılan çok şık eldivenler var, otururken bunları takabilirsiniz elinize..

Bunu bulana kadar her parmağınıza ayrı ayrı kumaşlardan kılıflar dikin, uçlarını lastikleyin ve oturuken bunları takın.. Yine eldiveni bulamazsanız bir tül alın ve terziye diktirin.

Bu tür ufak müdahalelerle 8 günde beyniniz bu eylemi unutur.. Sonrasında 14 günü tamamladığınızda asla beyin geriye dönmüyor bu konuda artık.

Çevrenizden utanmayın ve beyninize hükmetmeye çalışın bu süre zarfında.

Devam ederseniz tırnağınızın yapısını bozarsanız ve cerrahi müdahele olmadan o yapının düzelmesini sağlayamazsınız.

Tecrübeyle sabittir bu yazdıklarım, aynısını ben yaşadım ve şuanda hiç ama hiç dokunmuyorum.

İnşaallah başarırsınız..

canım önerilerin için çok sağol mutlaka deniycem evet ya tv izlerken yada boş boş otururken aklıma bişeyler geliyo öoralim bozuluyo ve stresimi atıyorum böyle seni tebrik ediyorum darısı bizlere olsunnn

^kim ne derse desin hersey kafada bitiyor.. igrenc göründügünü kabul ediyosun peki nedeen hala yiyorsun? sana özel soru degil genel bir soru etlerini koparip atan veya yiyen herkes icin gecerli cünkü kardesimde yiyor ve acaip uyuz oluyorum bide kopardigi anki o ses yokmu sinirlerim tepeme cikiyor. suan yanimda oturuyor beraber dizi izliyoruz uyuz oluyorum böyle bi dönüp ona bakiyorum o an anliyor kizdigimi sonra önüme döndümmü tekrar devam.
birakin ya yemeyin cok igrenc gözüküyor bide ellerinizi suya tuttugunuzda bütün cukurlar belli oluyor. aci biber falan filan sürmek cok mantiksiz hersey beyinde biter, parmaklari agiza getirmeyin ne isi var ellerinizin agizinizda Allah askina..
mesajlari okumadan yorum yaptim, Birsen de aynisini yazmis, her aklina geldiginde ellerini kremle güzel güzel :)

Son düzenleme:
Acıbadem kremi kullanabilirsin,yeşil tüpte,yağlı olanından.
Gündüz kullanım için çok yağlı gelirse,sadece tırnak ve etrafına sürersin.
Gece yatmadan önce sürersen iyileşme de sağlıyor.
Kötü zamanlarda,bepanten krem kurtarıcı olur.
Belli bir düzelme sağladıktan sonra renkli oje sürmeni tavsiye ederim.Renkli oje çok çabuk bozuluyor,o yüzden oynayamıyorsun.
Güzel bir yüzük al mesela,onu takmak için güzel eller gerekiyor.Elin ağzına giderken,yüzüğü görünce uyarılmış oluyorsun.
Ben böyle savaştım.

bak canım bu kadar sert cevap vermene gerek yok bence insanları incitmeden söyleme yolları var evet iğrenç göründüğünü bende kabul ediyorum ama işte insanlardan böyle tepki alıcam diye derdime derman bulamıyorum çünkü dışlanmak korkutuyor beniii

çok sağol canımmm bunlarıda dikkate alıcamm

kusura bakma sert cevap vermek istemedim, gercekten!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…