Tırnak etlerini yemek....

küçükken arkadaşımın annesi tırnak etini yersen tırnak yapın bozulur ve ince uzun duracağına enine genişler çok çirkin olur diye kendi parmaklarını göstererek korkutmuştu. öyle bırakmıştım :)

Özel sorunlarınmı var ? varsa pisikiyatrise gitmeni tavsiye ederim sıkıntıdan kendini kemiriyorsun...

ben de sevgilime dikkat etmesi için tekrar uyardım
bir de enfeksiyon kapma ihtimali var etraftan çalıştığı yer nedeniyle daha da dikkatli olması gerek
bepanthenei alıp sürüp sürüp durdum saatte bir ellerine
yalnız öyle bir alışkanlık olmuş ki yaptığının farkında bile değil umarım aşar bu alışkanlığı
kendi de yapmamaya çalışıyor bir iki de laf ettim "çok kötü görünüyor" fln diye.
normalde hiç böyle kötü laf etmem ona o yüzden böyle söyledim mi çok koyuyor ona
daha dikkat ediyor bu sefer ben beğenmiyorum diye:)

Şimdi size ilginç bir şey söyleyeceğim..
Benim ellerimin orta parmağının işaret parmağına bakan taraflarında ve ayak parmaklarımdan baştan ikinci parmaklarımda baş parmağıma bakan taraflarında kaşıntı var böyle içerden gelen bir kaşıntı psikolojik dediler kendimi bildim bileli kaşınır oralar:26: Ben de ordaki etleri kopartıp acıtarak kaşıntıyı hissetmemeye çalışıyorum(ayak parmaklarıma bir şey yapamıyorum yere bastırarak eziyorum onları)

Tırnak yemiyorum ama sürekli etleri kemiriyorum orta parmağımı kemirince diğerleri de gözüme batıyor onları da kemiriyorum ne yapacağımı bilmiyorum çıldıracağım

cnm ben bi iki gündür dikkat ediyorum koparmıyorum..bugün törpüledim sonra vazelin sürdüm...iyi geldi baya gözüme hoş gözüktü..az önce de hafif pembemsi bi oje sürdüm..topiği açtım günden bu yana baya gelişme kaydettim..zamanla aşacağımı düşünüyorum bu alışkanlığı...

Ben ellerime çok değer veririm kremsiz ojesiz gezmem ama bu kaşıntı yüzünden kemiriyorum bunun için bir doktora gitmem lazım ama hangi doktora gitmem gerekiyor bilmiyorum ben 2 3 yaşlarındaydım annemler beni götürdü psikolojik dediler ama 18 senedir var yani 2 3 yaşlarımdan beri kaşınıyor.. Öyle mikrobik bir sorun yok ellerimde böyle içerden kaşınıyor derinin içi...

bende hem tırnaklarımı hemde etlerimi koparıyorum bi kaç gündür çok yoğunum elim çamaşır suyunda sürekli dün akşam oturup özlediğim etlerimi kemirmeye fırsat buldum ki tv izlerken elimi ağzıma doğru götürdüğümde çamaşır syu kokusundan iğrendim ve ağzıma bile değdirmedim :)
bugün de aynı şekilde bi kaç gün çamaşır suyu kokucam ama sanırım bu alışkanlığımdan vazgeçicem inşallah

iyi aksamlar kızlar benim ellerimde çok azda olsa düzelme varr elimi tam ağzıma götüreceğim zaman bırakıyorumm ve gidip yiyecek bişey alıyorumm böyle böyle unutucamm ve ellerimi çok bakımlı yapıcamm o çok istediğim alyansımıda geri alıp takıcam gelsin ojeli pamuk gibi eller

Kızlar gerçekten isteseniz bırakırsınız emin olun.Ben 2 sene önce bırakmıştım ama stresten dayanamayıp tekrar başladım.Hem ben tırnak dibi olsa keşke,parmalarımı ve parmak uçlarımıda yiyorum.Kanata kanata hemde ama yedikçe rahatlıyorum.Bu dürtü kontrol bozukluğu galiba tam olarak bilmiyorum ama.Bırakmak çokta zor değil aslında ama bırakmak istemiyorum

ne zamandır yazmıyon cnm ..nasıl gidiyo...bırakabildin mi..ben çok sıkıldığım zamanlarda yine kendimi yerken buluyorum...aslında bikaç gün iyiydi neredeyse hiç yapmıyodum...sen de durum nasıl????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…