Tirnaklarim bu sekilde 21 yasindayim. Ve tirnaklarimi onceden cok yiyordum simdi cok yemiyorum ama bu hale geldi tirnagimi uzatsam bile tirnak yatagim kucuk oldugu icin kotu duruyor nasil uzatabilirim tirnak yatagimi
Tirnaklarim bu sekilde 21 yasindayim. Ve tirnaklarimi onceden cok yiyordum simdi cok yemiyorum ama bu hale geldi tirnagimi uzatsam bile tirnak yatagim kucuk oldugu icin kotu duruyor nasil uzatabilirim tirnak yatagimi
Maniküre git.
Peki takma tirnak olduğu çok belli oluyormuBenim tırnaklar senden de daha kötü durumdaydı. Hatta parmaklarımın üç tanesinde hiç tırnak yoktu. Altta biraz sert et vardı sadece. Bir sene boyunca sürekli takma tırnak kullandım. Her akşam çıkardım, temizledim. Yapıştırıcının verdiği zarar en aza insin diye tırnaklarımı her gece limon suyuyla ovdum. Tırnak sertleştirici yağla ovdum. Sabah olunca tekrar taktım. Bir senenin sonunda olmayan tırnaklarım da çıkmıştı. Şu an çok şükür iyi durumdalar. Ama sonradan çıkan üç tırnağımda çok az şekil bozukluğu kaldı. Onu da ben biliyorum, dışarıdan zor fark ediliyor.
onun densizliğini yüzüne vuramadım tabi sen de zaten komplekslisin bu konuda.Cok kucuk bir kere gittim uzattim hemde dediki ne kadar küçük tırnakların var(
valla midem bulana bulana açtım fotoyu.. dedim ki yenmiş yenmiş kızarık kızarık tırnakdır diye.. ama başının dertte olacağı gibi değiller. tertemiz sağlıklı duruyorlar.. çok dert etme bence.. bir manikür takımı al kendine hafif uzatıp takımını da al git kuaföre.. çabuk toparlanır...
Arada unutup elimi agzima götürüyorum tabikız ben tırnaklarımı gostersem korkarsın..gayet ıyısın
aayy nasıl bıraktın soyle allah askına
Benim de tırnak yatağım dardır. Tırnaklarım da çok küçüktür, hem en hem boy olarak.Minicik ya neresini manikur yapicam uzatsamda ole duruyor
Yok... Artık takma tırnaklar eskisi gibi değil. Her çeşidini bulabilirsin. French manikürlüsü de var, ojelisi de.... Kare manikürlüsü de var, yuvarlağı da. Ayrıca doğal renktekiler de cilt renklerine göre değişik tonlarda üretiliyor. Her yerden de bulabilirsin watsons, rossman, gratis hepsinde var...Peki takma tirnak olduğu çok belli oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?