Tırnaklarımla başım dertte bir bakarmisiniz

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30

Tirnaklarim bu sekilde 21 yasindayim. Ve tirnaklarimi onceden cok yiyordum simdi cok yemiyorum ama bu hale geldi tirnagimi uzatsam bile tirnak yatagim kucuk oldugu icin kotu duruyor nasil uzatabilirim tirnak yatagimi

biraz uzatıp maniküre git.
yanları soyulmuş ben başka bişey göremedim

Tirnaklarim bu sekilde 21 yasindayim. Ve tirnaklarimi onceden cok yiyordum simdi cok yemiyorum ama bu hale geldi tirnagimi uzatsam bile tirnak yatagim kucuk oldugu icin kotu duruyor nasil uzatabilirim tirnak yatagimi

Benim tırnaklar senden de daha kötü durumdaydı. Hatta parmaklarımın üç tanesinde hiç tırnak yoktu. Altta biraz sert et vardı sadece. Bir sene boyunca sürekli takma tırnak kullandım. Her akşam çıkardım, temizledim. Yapıştırıcının verdiği zarar en aza insin diye tırnaklarımı her gece limon suyuyla ovdum. Tırnak sertleştirici yağla ovdum. Sabah olunca tekrar taktım. Bir senenin sonunda olmayan tırnaklarım da çıkmıştı. Şu an çok şükür iyi durumdalar. Ama sonradan çıkan üç tırnağımda çok az şekil bozukluğu kaldı. Onu da ben biliyorum, dışarıdan zor fark ediliyor.

biraz uzatıp manikür yaptırıp çok güzel şekle girebilir benimde küçük ama manikür yaptırıp hafifi uzatıp oje sürünce çok güzel oluyor benimde küt tırnaklarım lale tırnak hastasıyım ama maalesef işte

valla midem bulana bulana açtım fotoyu.. dedim ki yenmiş yenmiş kızarık kızarık tırnakdır diye.. ama başının dertte olacağı gibi değiller. tertemiz sağlıklı duruyorlar.. çok dert etme bence.. bir manikür takımı al kendine hafif uzatıp takımını da al git kuaföre.. çabuk toparlanır...

kız ben tırnaklarımı gostersem korkarsın..gayet ıyısın

aayy nasıl bıraktın soyle allah askına

Manikur tabiki 2 3 seferden sonra toplamaya baslar bide oval degil de kare torpu yptirin cok guzel olur

Ne zaman yemeyi bıraktın canım? Tırnakları çoook uzun zamandır yiyenlerde bu etin geri çekilmesi ve tırnakların güçleşmesi sorunu oluyor. Etin büyümesi tırnakların daha güzel görünmesi yani hiç yenmemiş gibi durmasından bahsediyorum, 2 seneyi buluyor. Manikürle desteklersen tırnakların çok daha iyi olacaktır.

Manikure git tatlim, tirnaklarin cok kotu degil duzeltebilirler
Kendi manikur takimini gotur kuafore ne olur ne olmaz

Peki takma tirnak olduğu çok belli oluyormu

Cok kucuk bir kere gittim uzattim hemde dediki ne kadar küçük tırnakların var(
onun densizliğini yüzüne vuramadım tabi sen de zaten komplekslisin bu konuda.
Madem öyle kendin kenar etlerini al,tırnaklarını uzat oje sür belli olmaz bile.

Minicik ya neresini manikur yapicam uzatsamda ole duruyor

kız ben tırnaklarımı gostersem korkarsın..gayet ıyısın

aayy nasıl bıraktın soyle allah askına
Arada unutup elimi agzima götürüyorum tabi baktım daha yicek yer yok bende biraktim

Minicik ya neresini manikur yapicam uzatsamda ole duruyor
Benim de tırnak yatağım dardır. Tırnaklarım da çok küçüktür, hem en hem boy olarak.
Ben sana kendi yöntemimi anlatayım, aklına yatarsa kendin işine geldiği gibi değiştirirsin. Önce piyasada satılan çeşitli Katikül temizleyeci cilalar var. Sally Hansen, Flormar vb.
Bendeki flormar, Sally Hansen'in kokusu çok ağır geliyor bana. Bu cilayı tırnak etine sürüyorsun, sonra katikül itici bir aletle, ki watsons, Rossman gibi mağazalarda portakal çubukları var, onlardan olabilir, ya da normal bir katikül itici kullanabilirsin

Şöyle metal olanları da var:

Bunlardan sana uygun olanıyla tırnak etlerini iyice geri itebilirsin.
Manikür yaptırmamış birine tırnak etini almayı genelde tavsiye etmem ama benim de çok "gür" tırnak etlerim olduğu için ben kesiyorum, sen de kendin karar vereceksin.
Katikül cilasını iyice tırnak etinden ve tırnağından temizlemeyi unutma. Ilık bir sabunlu su bunun için yeterli. Tırnak etini keserken de mümkün olduğunda tek seferde ve paslanmak çelik bir pensle kesmeye çalış. Başlarda beceremesen bile zamanla elin alışacaktır.
Zaten Katikül temizleyici işini çok kolaylaştıracak, kabaran ve geri ittiğin etleri kesersen kanama vs olmayacaktır.
Ellerini önceden hazırladığın ılık suya batır. Ben içine banyo tuzu ya da gliserin koymayı seviyorum. Sen aktardan alacağın istediğin bir yağ da kullanabilirsin.
Ben zeytinyağlı krem kullanmayı seviyorum, vazelin kullanan da var sen bilirsin.
İlk başlarda düzgün alamadığın için haftada bir manikür gerekebilir ama doğru yapmaya başladığında en az 15 gün idare ettiğini göreceksin.
Ya da bu aşamaları geçip, kendine güzel bir manikür seti alıp, doğrudan bir manikürcüye gidebilirsin, elbette.

valla bana manükür de faydalı olmadı...Bir süre uzatıyorum manükürle destekliyorum ama sonra yine hüsran Hatta ben tırnak yememe rağmen uzatınca o kadar güzel duruyor ki uzarken kare uzar ama bi türlu şu pis huyumdan vaz geçemedim :8 tırnak yemeğim zaman etlerr (eminim okurken tiksindiniz) napsam bende bilmiyorum...

Peki takma tirnak olduğu çok belli oluyormu
Yok... Artık takma tırnaklar eskisi gibi değil. Her çeşidini bulabilirsin. French manikürlüsü de var, ojelisi de.... Kare manikürlüsü de var, yuvarlağı da. Ayrıca doğal renktekiler de cilt renklerine göre değişik tonlarda üretiliyor. Her yerden de bulabilirsin watsons, rossman, gratis hepsinde var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…