Beni de alın aranızaaa, ben de sizdenimYaaaa biz arkadaş olsak ya
Kesinlikleee hızlı bulaşık yıkadığını iddia edenler o bulaşığı yıkamıyor, sadece etrafına bulaştırıyorlar, çok gördüm hızıyla övünenlerin yıkadığı bardağın kenarında kalmış ekmek, vs. kırıntısı veya dibinde kalmış süt bulaşığı ıyyyy iğrençBence hizli olmak maharet degil tertip ve hijyen onemli ama bunun yaninda bi dde hizliysa bonus olur:) benim gozlemlerime gore hizli olanlar malesef hijyeni duzeni gözden kaciriyorlar..
ben girişmem zaten. mutfak kaçmıyor ya. ben daha misafirin yanında bulaşık topladığımı bilmem. gittiğim yerde de sofra toplarım ev sahibi bulaşığı topluyorsa mutfakta sohbet ederim kimsenin bulaşığına girişmem:)
Aynen kasik olayi bence.. amaaa gittigimiz restoranlarda neler donuyo bilseniz:))Yemeğin tadına baktığı kaşığı tekrar tencereye sokan var mı ya bu titizlik belirtisi değil bence olması gereken şey.
Ben hamuru ya da yufkayı mutfak tezgahında açan gördüm, ne kadar temiz olursa olsun mide bulandırıcı bence. Hiçbir şey yoksa illaki deterjan kalıntısı vardır o tezgahta. Hamurun ne işi var orda
En sevdigim mezeler: ( baskalarinin artigi mi dusundugum cok olmustur : (Ah keşke herkes sizin gibi düşünse, o davetlerde restoranlarda falan ortaya konan ikramlıklar, salatalar aksi gibi bir de nasıl da güzel görünür, ben de hayatta yiyemem ortak tabaktan.
yok köpeğin kabından yenmez zaten goruntu olarakda hoş gorulmez.ınsan ağzıyla aynı temızlıkte ve mıkroplukta aslına kalırsa bilim öyle dıyor
Çamaşır suyuyla biberon yıkayan gördümHepimiz organizmalardan oluşuyoruz, bedenlerimizde bakteriler yaşıyor. Robot değiliz. Kimyasalların daha kötü olduğunu düşünüyorum. Bakterileri öldğrmek içşn tasarlanmış ürünlerin bize ve doğaya da zarar verdiğini düşünüyorum. Etrafı deterjanlı bezle silip durulamayınca daha çok rahatsız ediyor beni yağlı tezgahtan. Bu arada çok dağınığımdır ve çoğu kişiye göre pasaklı olabilirim ve başak burcuyum.
Ay ben de aynısını düşünürüm ama gözüme de öyle lezzetli görünürler ki evde aynısını yapsam da aklım yine onlarda kalıyorEn sevdigim mezeler: ( baskalarinin artigi mi dusundugum cok olmustur : (
Ben sade meze yedigimi bile hatirliyorum. Meze tabagi kebap tabagi yerine yani.. yiyordumda aklima soktunuz simdi : (Ay ben de aynısını düşünürüm ama gözüme de öyle lezzetli görünürler ki evde aynısını yapsam da aklım yine onlarda kalıyor
Ben sade meze yedigimi bile hatirliyorum. Meze tabagi kebap tabagi yerine yani.. yiyordumda aklima soktunuz simdi : (
yanlış anlaşıldı hani köpeğin ağzı bıle insanla aynı ıken kedı gıbı tem zı bır hayvanın kabından ne olur demek ıstedim.anlatım bozukluğu oldu =)yani öyle =)Kopegin kabindan yemekten bahsetmedim bazen kediyle yiyecegimi paylastigim icin soyledim kopekle paylasamazdim. :) Mikropluktan ziyadededigi salyali vs olmasindan...
Var kizim uyanikken istedigi kadar dagitabilir tabi yere yiyecek falan dokmez.o uyudugu an her yeri duzeltirimÇocuk yok anlaşılan
Kopek agzi degilde.. hamsterin agzindan openi yiyeni biliyorum yhaaaa: ( hic istah acmiyorköpeğin ağzı ınsan ağzından daha az mikroplu.ki kedide temız hayvandır.ınsan her gün her çeşit yemek yerken kedının tek mama yemesı daha pis sayılıyorr .
Tencere yikayinca noluyo? Iyyy diyecek ne var bunu anlamadim??mutfagıma kimseyi sokmam 20 kisi gün agarladım kimseden yardım istemedim geri cevirdim ha birinede gitim mi mutfagına girmem mutfak bi bayanın kalesidir bide bilmislik yapıp tencere yıkamaya kalkanlar oluyo ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?