Titreme nasıl geçer?

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
23
Az önce bir şey gördüm ve canım sıkıldı. Şuan tir tir titriyorum Bu titremeyi nasıl geçirebilirim?

Canı sıkılınca insan titremezki... korktunmu , sinirlerinmi bozuldu sakinleşince geçer yani sebep bunlarsa kahve , duş iyi gelir

Balkona çıkın hava alın. Yada müzik dinleyin. Üzücü birieyse banyoda ağlayın. Korkutucu bişeyse paylaşın fikir verelim rahatlayın.

Az önce bir şey gördüm ve canım sıkıldı. Şuan tir tir titriyorum Bu titremeyi nasıl geçirebilirim?
Ne gördüğünü tahmin ediyorum ben gördüğümden beri unutamıyorum ki izlemedim bile anında değiştirdim.balkona çık bi hava al bi su iç ve unutmaya çalış

Ne gördüğünü tahmin ediyorum ben gördüğümden beri unutamıyorum ki izlemedim bile anında değiştirdim.balkona çık bi hava al bi su iç ve unutmaya çalış
Ya ne oluyor ne gördünüz

Derin derin nefes alin ve guzel hayaller kurun.
Umarim ise yarar

sirf merak uyandirmak icinmi boyle bi konu acdiniz. aydinlatin bizide ne gördügnüzü soleyin merakdan girip cikiyorum ne gormüs diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…