Titreme nasıl geçer?

Yani salındığında da devam edecek.
Ayrıca fotoğraftaki leşler İslami usule uygun değil.
Bu yamyamlık.
Sonraki emir çocuklar diye ikna eder kendini
Hasta
Bakalım o zaman ne ceza alır

Allah belasini versin bu nasi bi yaratik ya ben gecen yolda kediyi araba ezdi diye kac gun agladim milleteki zihniyete bak. Rabbim böylelerinden korusun bizlerii

Yani salındığında da devam edecek.
Ayrıca fotoğraftaki leşler İslami usule uygun değil.
Bu yamyamlık.
Sonraki emir çocuklar diye ikna eder kendini
Hasta
Bakalım o zaman ne ceza alır
Muhtemelen devam edecek. Bu kadının dinle bir alakası olduğunu düşünmüyorum tamamiyle ruh hastası akıl sağlığını yitirmiş. Ama bizde hayvan haklarıyla ilgili ciddi bir yaptırım olmadıkça işimiz zor. Çünkü defalarca ihbar edildi bu kadın. Bir ara durulmuştu, yine hortladı. Dediğiniz gibi yarın birgün çocuklara da zarar verir bu şeytan.

Videosu da var sanırım ama ben konusunu okudum sadece. Cidden ben kadına baktım sadece ve şu an korkuyorum.
Buldum konuyu ama açmadım kesinlikle uyarmislar zaten hassas içerik diye. Köpegi öldürüp iç organlarını yemek nedir ya kadın akıl hastasiymis. Biri de kaynak yok sadece bir fotoğraf var konu gerçek olmayabilir demiş inşallah değildir. Biri de adım başı kokoreç dükkanı varken bunu neden yadırgadiniz demiş o kısım yoruma açık tabi. Of çok korkunç ya titreme gelmedi ama buz kestim ben de

Allah belasini versin bu nasi bi yaratik ya ben gecen yolda kediyi araba ezdi diye kac gun agladim milleteki zihniyete bak. Rabbim böylelerinden korusun bizlerii
Ahh benimde aklım almıyor bu insanları insan demeye dilimde varmıyor şeytan bunlar şeytan. Amin Rabbim tüm canlıları böyle canilerden korusun.

Öncesi de var yani? Gerçek olmadığını ummustum ama gerçekmis ne yazık ki. Şeytan tanımlaması çok yerinde olmuş. Of çok korkunç

Bir imza kampanyası başlatsak, tek cümle öfkemizi anlattığımız.

Kazen onedio gibi sitelerle iletişim kurup, bahşete tepkiler diye yayınlatsa.?

Malesef gerçek. Köpeğin videosu var. Ve bir adam minibüsten indikten sonra takip ediyor kadını kameraya alıyor bi yandan ama kadını kaybediyor. Malesef bu kadın bunu uzun zamandır yapıyor.

Öncesi de var yani? Gerçek olmadığını ummustum ama gerçekmis ne yazık ki. Şeytan tanımlaması çok yerinde olmuş. Of çok korkunç
İnsan inanmak istemiyor, çok haklısınız. Okan Üniversitesi var Pendik'te. Ve oraya yakın bir barınak var dolayısıyla etraf ormanlıkta olduğu için her yer köpek dolu. Kadın da bu vahşiliği orda yapmış. Okan Üniversitesi konunun takipçisi olacağını bildirdi. Kamera kayıtları vs bakılacakmış. Umarım bu kadını akıl hastanesine yatırırlar.

Malesef gerçek. Köpeğin videosu var. Ve bir adam minibüsten indikten sonra takip ediyor kadını kameraya alıyor bi yandan ama kadını kaybediyor. Malesef bu kadın bunu uzun zamandır yapıyor.
Kadin bu vahşeti yaparken mi çekmişler o köpeğin videosunu izleseydim ben de titremekten uyuyamazdım herhalde benim de bir köpeğim var bebek gibi üstüne titriyorum. Allah böyle insanları ya ıslah etsin ya da imha. Akli dengesi yokmuş neden tedavi altına alınmıyor. Bütün canlıların organlarının yendiğine inanıyormuş ya bir gün küçük çocukları kaçırıp yaparsa ya da yaptıysa

Ee oha artık ya
Kuzu kokoreç diye golden kokoreç mi satıyor?
İmkanı yok. İnanmak istemem.
Arkadaşlar, sindirimleri et ürünleri ile dolu.
O kokuya katlanılmaz bir defa.
At eşek etçil değil, ki kokusu yine bile farklı olur.

Yemin ederim, vejeteryan olacağım zaten aklımda

Yok canım o anlamda söylememiş onu yazar, yani o da iç organ bu da iç organ ona tepki yok yiyorsunuz buna niye bu kadar tepki gösterdiniz demiş de elma ile armut gibi bir şey bu aslında. Hoş ben kokoreç de yemem. Maalesef ki sokakta satılan ya da marketlerdeki ucuz et ürünlerinde her türlü hayvanın etinin olma ihtimali var. Cidden et tüketmeyi çok seven biri olarak vejetaryen olmama az kaldı benim ds

ucuz hiçbir et ürünü yemiyorum ben ya.

mesela tavukçu vardır bi bildiğim üstünde hep martılar uçar. belki kokusuna geliyorlar bilmem ama insan uyuz oluyor.

Köpek evcilleşsen ilk hayvan
Eski dostumuzu neden yiyelim?
Koyun, keçi diğer büyükbaş tüketimine ortak olmasak besin zinciri nasıl olur?
Bilmiyorum bilgim yok.
Ama gittikçe vejeteryan olacağım, üstelik tepkiler yüzünden gizli gizli.

Vahşetten sonra köpeğin perişan halinin videosu var. İşte devletin bu olaya el koyması lazım. Çocuklara da aynı şekilde zarar verebilir. Allah ıslah etsin. Bende iki kedi annesiyim yanlışlıkla patilerine bassam sarılıp özür diliyorum içim sızlıyor. Allah herkese merhamet versin.

Işte vejetaryen olmak için bütün hayvanları dostumuz gibi görme kafasına girmemiz lazım sanırım. Benim vegan bir arkadaşım var o tabi iyice aşmış olayı; et, süt, yumurta vb hayvansal hiçbir gıdayı tüketmiyor hem besin hem tekstil anlaminda. Ben de aynı şekilde açıklamaya çalıştığım zaman işin içinden çıkamıyorum "sonuçta nefes alıyor, düşünüyor, bir canı var hepsinin" e geliyor konu. İnegin sütü yavrusunu beslemek için var, bizim içmemiz için değil diyor mesela. Saygı duyuyorum elbette ama sonuçta dediginiz gibi besin zinciri.

ucuz hiçbir et ürünü yemiyorum ben ya.

mesela tavukçu vardır bi bildiğim üstünde hep martılar uçar. belki kokusuna geliyorlar bilmem ama insan uyuz oluyor.
İzmirde yeni gelenleri uyarırız, kampanyalı 3 liralık yemeyin diye
Mart’ı onlar çünkü
Paso simit yedikleri için etleri iri yumuşak yağlı

Amin
Izlemedim ama izlemiş kadar içim yandı. Kimbilir nasıl acı çektiler... Devlet hayvan hakları için ciddi yaptırımlar uygulanmadığı sürece daha çok okuyacağız maalesef böyle olayları. Böyle şeyler hep oluyordu ama duyulmuyordu eskiden internet bu kadar yaygın olmadıgi için. Eminim herkesin mahallesinde kesi kuyruğu kesen ya da kedilere zarar veren sadist çocuklar vardır ya da duyulmustur bir şekilde. Işte o sadist çocuklar büyüdü şimdi daha büyük zararlar vermeye başladılar. Yavru kediye tecavüz etmek ne demek! Hadi hayvanlara saygıları yok, ciddiye almıyorlar da bunu yapan bir caninin başka neler yapabileceğini de mi düşünmüyorlar bu kadar çok olay üst üste gelmişken. Allah bütün savunmasız canları korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…