Titreme nasıl geçer?

Vegan devam edecek Motive değilim. Çünkü tereyağ, yumurta, peynir, börek, yoğurt yiyorum.
Tekstilde hep makina üretimi, bambu, pamuk, lateks hatta.
Ama yesedek üzülmemiz iki yüzlülük mü

Ya işte üzülüp konuşmaca lanetler yağdırma

Ee imza yapalım önerisini gelince, sağır duymaz kör oluyoruz ya.

Kimse elini taşın altına koymuyor. Moralim bozuluyor. Nerden çıkıyor, o fedakar insanlar, bi bulamadım ya.

Bütün canlıların iç organları helaldir yiyilebilir demiş ya bu canı.
Çocuk çocuk da yer falan demişler bn nasıl uyuyacağım bu gece taktım şimdi bunu kafama

Bu insanın ailesi yok mu? Ne bicim insanlarla yasıyoruz allahım belki kapı komsumuz, belki is arkadasımız boyle bir manyak. Cok uzuldum, cok sinirim bozuldu. Eski paylasımlarında kaplumbağa, martı bile katlettigini yazmıs ve fotograflamıs. Suncacık et icin. Köpek etinden dolma yapmıs vicdansız igrenc vahsi. Hayvancıklara ettiginden bin beterini yasayarak geberir umarım.

Dün uyuyakaldım bu yüzden cevap veremedim Ben kendini bilmez bi pisligi cok sevdim zamaninda. O beni elin diline doladi benimle dalga gecti. Defalarca kez umut verip geri cekildi. Dun sosyal medyada gezinirken birden karsima baska bi kizla ortak hesabi cikti. Profil resminde de kizla sariliyordu. Elim ayagim titredi cok kotu oldum. O benim canimi cok yakti Hem o kizla cikiyor hem de arkadaslariyla arasinda benim dedikodumu yapiyor. Onun yuzunden kac kez panik atak gecirdim kac kere hastanelik oldum. Allahtan en buyuk dilegim hem o kizla cok olayli bir sekilde ayrilmasi. Hem de o benim dedikodumu yaptigi arkadaslari ona cok buyuk bi kazik atar insallah.
Nedense bu dunyada hep pislikler mutlu oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…