- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Konu sahibi ve siz ne gördünüz ki?
Bence merak uyandırmaya çalışıyorlar başka açıklaması yok :))))
köpek videosu mu?
Hahaha yok sadece merak uyandıracak şekilde yazmışsıniz o yüzden dedim :)Konu sahibine bunu deseniz neyse de ben niye merak uyandırmaya çalışayım arkadaşım ☺ Benim konum bile değil ki bu. F Fleabag11
Evet köpek videosuydu ama arkadaşın bahsettiği bu değilse diye ortalığı karıştırmayım önce o açıklasın diye yazmamıştım
İçim titredi izleyince dayanamayıp kapattım insanlar neden bunkadar merhametsiz
Evet biraz öyle görünüyor dediğim gibi kızcağız farklı bişeyden bahsediyorsa ben hiç karıştırmayım konuyu dedim arkadaşta açıklamadı gitti yaniHahaha yok sadece merak uyandıracak şekilde yazmışsıniz o yüzden dedim :)
Şu kadının olayı mı?Konu sahibine bunu deseniz neyse de ben niye merak uyandırmaya çalışayım arkadaşım ☺ Benim konum bile değil ki bu. F Fleabag11
Evet köpek videosuydu ama arkadaşın bahsettiği bu değilse diye ortalığı karıştırmayım önce o açıklasın diye yazmamıştım
İçim titredi izleyince dayanamayıp kapattım insanlar neden bunkadar merhametsiz
Ay bu çok kötü. Şu an aklıma geldi ve nasıl uyuyacağım bilmiyorum...Şu kadının olayı mı?
Ay merak ettim ama korkuyorum da ne kiŞu kadının olayı mı?
Neymiş ki o bakamadım korkudanAy bu çok kötü. Şu an aklıma geldi ve nasıl uyuyacağım bilmiyorum...
bu kadinin olayi nedir buralar gizemle doluuŞu kadının olayı mı?
Kadin hayvanların organlarını yiyormuşNeymiş ki o bakamadım korkudan
Yok bunu da ben bilmiyorum şimdi bende meraklandım ne olacakŞu kadının olayı mı?
ay zaten etkilenirim diye izlemedim pislik yamyam Allah kahretsin onu beBulunduğu dinde ertler harammış değil helalmiş
Sokak köpekleriNi işkenceyle öldürüp yemiş
Lütfen video izlemeyin
Palulara benziyo görüntüsünden bile korktum.Bulunduğu dinde ertler harammış değil helalmiş
Sokak köpekleriNi işkenceyle öldürüp yemiş
Lütfen video izlemeyin
Kadin hayvanların organlarını yiyormuş
Bilmiyorum ben izlemedim ekşi sözlükte okudum.Neyyyy nasıl yani videoda öyle bi görüntü mu var
Yeni konu mu? Görmedim ekşi sözlükte. Görüntüsü bile korkunç kadınınBilmiyorum ben izlemedim ekşi sözlükte okudum.
Köpekleri bıçaklayıp öldürüp organlarını alıyor. Allahın emrettiğini ve bu yüzden yemeye devam edeceğini söylüyor. Bu yeni ve ilk vukuatı değil. Bilinen 2016 yılından beri bunu yaptığı.bu kadinin olayi nedir buralar gizemle doluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?