Titreşim

Ben de cok duyuyorum o sesi. Bizim alt komşunun alarmı titreşimde o duyuluyor düşünün. çünkü gece ben o sesi duyduktan sonra alt komsudan sesler gelmeye başlıyor eşi işten sabaha karşı geliyor kadin alarmla kalkip kahvaltı hazirlamaya başlıyor... Sizin de öyle olabilir.

Kizlar telefonu duyduğum yer dis kapinin hemen yanindaki ayakkabilik. Ayrica geçen defada duyduğumda yatak odamda gardrobun icinden geliodu ses. Şimdi animsiorum.. ve bu iki olay disinda hic bir zamn diymadim titresim sesi.birazdam gidip ust katimada sorcam zaten

Tuvaletten ses gelir gelmez yaninda bitmesi ve tuvalete girip 15 dk kalması hic normal değil. Cocuga sen bak deyip didik didik arardım etrafı. Eger aldatma durumu falan varsa inşallah biran önce açığa çıkarırsın

Eşinin iş yerinden tanıdık kimseniz yokmu ağzını arayin.iş yerine gidin yoklayin bı sağı solu .valla dünya kadar yolu var şüphelendiğiniz şeyi öğrenmek için .asla gitmem demeyin.kuskuyla yaşamak kadar kötüsü yok.sonra eşiniz işten çıkış saatlerini kontrol edin .eve ne zaman geliyor işten kaçta çıkıyor.falan

eevt üst katla samimiyseniz öle hani şakaya vurup sizin tel bizim evde çalıyor falan diyebilirsiniz
bakalım ne diyecekler
sizin evde dün gece titreşim sesi duydugunuz yerin üst katında priz falan olup da orda şarj falan ediyorlar mı ki
öyle şakayla bir sorun bakalımm

Yani o kadar eminim ki evden o sesi duyduğuma anlatamam. Alt ust kattan boyle gelmesi imkansiz.
Mümkün canim... Ahşap bı yüzeye indirmisseler telefonu daha mümkün... Hem aldatıyor olsa idi 4-5 ayda bir duymazdin sesi... Ve bı önceki bı konunuz vardı yemek duvara fırlatma yanlış hatırlamıyorsam oradan da anlaşılacağı gibi esiniz sinirli biri , verdiği tepki bana öyle şaşırtıcı gelmedi... Sizden gizli bişey yapıyor olabilir ama tahminimce oyun chipine para yatırmış o şekilde oynuyor olabilir gibime geldi...

Hat kendi adina olmayabilir.

Yok yanlis hatrliosunuz. Esimle oyle bi durumum hic olmadi. Bana karsi 8 yillik iliskim boyunca bi kere el kaldrmadi hakaret etmedi. Simirlidir ama bagirir cagirir susar. Yani siddet hKareť asla yok. Zaten iliskimiz cok canlidir normalde. Her an her dk konusan tipleriz. Onun tum arkadaslarini tanirim hepsi beni tanir. Is arkadaslariyla yemege gidilecekse beraber gideriz. Sosyal medya hesaplarinda hep ikimizin resmi.

O zaman başka bı üyeyle karıştırdım profil resmi benzerliğinden ya da isim benzerliğinden,kusura bakmayın...

Büyük bir olasılık orda olabilir.Ama size dedik her yeri arayın içiniz rahat etsin diye.Keşke oraya bakmak aklınıza gelseydi

e devlet şifresini biliyorsanız eşinizin üstüne 2. hat varmı kontrol edebilirsiniz

Evet aynen soyledigim gibi. Ama dusundugum sey su ki yuvasini huzurunu bozmadan bi kacamak yapmasii istegi.

Ya evde ses yokken üst veya alt katın titreşimleri bizim evden de duyuluyor, ben ilk başta duyduğumda telefonlarımızı kontrol ediyordum onlar mı titreşimde diye. İnşallah öyle bişeydir sizinde

Evet aynen soyledigim gibi. Ama dusundugum sey su ki yuvasini huzurunu bozmadan bi kacamak yapmasii istegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…