Titreşim

Akbank için şöyle; Akbank Direkt'e girince en üstte e-Devlet simgesi var. Tıkladığınız zaman şifre istemeden direk giriş yapıyor. Diğerlerinde de buna benzerdir büyük ihtimal.
Fakat bunun için de internet bankacılığı şifresi olması gerekiyor değil mi?

Komşudan gelse sizin evde titriyor gibi bi ses gelmez ki. Siz sesi net bi sekilde ev icindeki gibi duymuşsunuz. Neden çıktınız wcden ben olsam sifonu bile cikarmistim. İçine bakmistim. Banyo pencerisi acip bakmistim. Valla biz kadinlarin ilk aklina gelen hep dogrudur.

Mobil uygulamadan girerken sorulmuyor sanırım tam emin olmamakla birlikte. Ama sorsalar bile en azından konu sahibinden kocası hesap şifresini de saklamıyordur herhalde.
Ben bilmiyorum mesela eşimin hesap şifresini :) Mobil uygulama için de eşinin telefonunu alması gerekiyor.

Yanyana bitişik üç daireyiz telefon seslerini duydum ,alarmda duydum ama titreşim sesi hiç gelmedi .

Evin dışından Titreşim sesi duyulsa bile çok az gelir ses yani belli belirsiz ben geçen üst kattan duydum ama ses çok az geldi ve o anda ev çok sessizdi tv falan kapaliydi yoksa duymanin imkani yok.
Eşiniz biseyler çeviriyor olabilir belki bi kadin var ve evli oldugunu bilmiyor o da telefonu tamamen kısmıyor yada kapatamiyordur.sakin olun ve takibe alin

Güvenlik kamerası falan yok mu bakardınız elinde poşetle mi çıktı ?

Biz dün gece sana her yere bak dedik ama tabi sen olayın şokunu yaşıyordun.

Kizlar kullandigi operatore çok yakin bi arkadasim araciligiyla ulastim. Uzerine olan tu. Hatlar cikti.aktif ve deaktif tum hatlar. 7-8 hat toplamda. Hepsi bildigim hatlar. Benim kv kp onun falan. Sonra baska bi operatoru aradim baktirdim ordada tek bi hat var oda benim kullandigim eski hat. Yani kendi adina cikardigi bilmedigim bi hat yok

Yani o kadar eminim ki evden o sesi duyduğuma anlatamam. Alt ust kattan boyle gelmesi imkansiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…