[
ben gereksiz buluyorum.elini uzatmayan insanın da kaba bi davranış sergilediğini düşünmüyorum karşımızdaki insanın hassiyetlerinin ne olduğunu bilemeyiz.
siz kaba oldugunu dusunmuyorsunuz cunku size gore bu durum soyle sevgilim bir kadının eline dokundu olaya bu acıdan bakıyorsunuz siz bunu resmi bir selamlasma sekli olarak dusunmuyorsunuz..uzatılan ele karsılık vermemek buyuk kabalık ben bu duruma dussem sahsen benim icin o insan orada bitmis demektir isin dini boyutu falan filan kimsede karıstırmasın niyetler onemli adam el sıkmaz gozuyle kadını soyar..neyse sizin hayatınız ve kararlarınız ama kendinizi bunun icin sıkmaya degmez bende bir erkekle tokalastıgımda o erkek icin farklı seyler dusunmuyorum erkek arkadasınız ve tokalastıgı kadınla ilgili durumda bundan ibarettir..
işin dini boyutu için tokalaşmıyor olmak gerek,kıskançlık için değil..
dinen bakarsak olaya "alt tarafı tokalaşmak" diye bişey yok,ten teması kesinlikle yasaktır,iyi ki de öyledir..her açıdan da düşünmek lazım,hem bazı duyguları uyandırmamak,hem eldeki enerjiyi almamak,hem de kadesa nın belirttiği gibi hijyen bakımından,en güzeli temassızlık..
el sıkışmayla ne gibi duygular uyanır merak ettim :26:
evet rahatsız edici bir durum niye mi dersen erkekle kadının tokalaşması esnasında erkeğin baş parmağı kadının elinin baş ile işaret parmağının arasındaki yumuşak yere denk geldiğinde istem dışı etkileşim oluşurmuş bu bilimsel bir kanıt
evet rahatsız edici bir durum niye mi dersen erkekle kadının tokalaşması esnasında erkeğin baş parmağı kadının elinin baş ile işaret parmağının arasındaki yumuşak yere denk geldiğinde istem dışı etkileşim oluşurmuş bu bilimsel bir kanıt
el sıkışmayla ne gibi duygular uyanır merak ettim :26:
allah iyliğini versin hehehhe bende gelince eşime yapcam zaten burda takılıyom die bana takılıyo kafayı bozcan die heheh buda delili heheh delirdiğimin son noktabunu okuyunca hiç üşenmeden eşimle tokalaştım,ne olduğunu anlatmadan.şaşırsa da bir şey demedi,bak dedim özellikle şu yumuşak noktaya dokun.
hayır mı diye sordu,boşver sen dokun ne hissettin dedim,ne gibi dedi,bir şeyler kıpraştı mı içinde dedim,manyak mısın dedi
sonra ne olduğunu söyledim dövecekti nerdeyse
yani ben eşimi bile etkileyemiyorum bu bilimsel gerçeğe göre
bunu okuyunca hiç üşenmeden eşimle tokalaştım,ne olduğunu anlatmadan.şaşırsa da bir şey demedi,bak dedim özellikle şu yumuşak noktaya dokun.
hayır mı diye sordu,boşver sen dokun ne hissettin dedim,ne gibi dedi,bir şeyler kıpraştı mı içinde dedim,manyak mısın dedi
bunu okuyunca hiç üşenmeden eşimle tokalaştım,ne olduğunu anlatmadan.şaşırsa da bir şey demedi,bak dedim özellikle şu yumuşak noktaya dokun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?