Tokalaşmak

[

ben gereksiz buluyorum.elini uzatmayan insanın da kaba bi davranış sergilediğini düşünmüyorum karşımızdaki insanın hassiyetlerinin ne olduğunu bilemeyiz.

siz kaba oldugunu dusunmuyorsunuz cunku size gore bu durum soyle sevgilim bir kadının eline dokundu olaya bu acıdan bakıyorsunuz siz bunu resmi bir selamlasma sekli olarak dusunmuyorsunuz..uzatılan ele karsılık vermemek buyuk kabalık ben bu duruma dussem sahsen benim icin o insan orada bitmis demektir isin dini boyutu falan filan kimsede karıstırmasın niyetler onemli adam el sıkmaz gozuyle kadını soyar..neyse sizin hayatınız ve kararlarınız ama kendinizi bunun icin sıkmaya degmez bende bir erkekle tokalastıgımda o erkek icin farklı seyler dusunmuyorum erkek arkadasınız ve tokalastıgı kadınla ilgili durumda bundan ibarettir..

sizin düşünceniz tabi
ben sevgilimin niyetinden kesinlikle şüphe etmiyorum zaten,ama karşıdaki insanın niyetini bilemem bu insan biraz dengesiz hareketleri olan biri.belkide bu yüzden kavga çıkardım.tokalaşma olayını sevmiyorum kesinlikle o ayrı ama başka bi ortamda daha resmi bi ortamda başka biriylede tokalaşsaydı ben yine rahatsız olurdum fakat kavga çıkarmazdım bu kadar büyütmezdim
tskler yorum için

bence çok normal bir durum bunun altında bence başka bir durum aranmamalı.... bence rahat ol ....

Böylesine akıllara zarar konu 19 sayfa olmuş !!!

Böyle akıllara zarar bir konu yandaş bulmuş !!!

Allahım başta çocuğum ve yeğenim olmak üzere beni, ailemi ve tüm sevdiklerimi böyle hastalıklı insanlardan koru, çevremde barındırma.

Amin

O zaman sorununuz psikolojik olabilir... ve böyle giderse erkek arkadaşınızı bıktırıp kaybedebilirsiniz üstüne üstlük ileri de de partnerleriniz ile sorun yaşarsınız bir erkek bişeyler yapacaksa sizin ruhunuz duymadan da yapabilir emin olun bu kadar şüpheci olmayın ve güvenmeye çalışın tokalaşmak bile rahatsız ediyor ise bu konuda bir yardım almanızı öneririm :) tokalaşmayan bir sevgili için ortadoğu ülkelerine yerleşmeniz gerekir :))) şaka bir yana gerçekten empati kuruyorum da sevgilinizin yerinde olsam cidden tahammül edemeyebilirdim :)

Son düzenleme:

el sıkışmayla ne gibi duygular uyanır merak ettim :26:

piskolata çok komiksin bayılıyorum scarlet Allah seni almasın hemi

Îlk defa böyle bir şey duyuyorum
Tokalaşmak gayet normal,kusuruma bakma ama fazla abartmışsın.
Tabi senin hassasiyetlerini bilemem,ama gerçekten şaşırtıcı buna takılman.

O dereceyse evden çıkmayacağım ben

Tokalasmak nezakettir uzatilan eli geri cevirmek dini boyutu dusunulmuyorsa gorgusuzluk yada saygi duyulmasi gerekir....ben esimle cok samimi oldugu arkadasinin restaronuna gittik...ben ilk kez tanistim....arkadasinin esi esimi gorunce operek selamlasti....tabi ustumden kaynar sular dokuldu...ben cok yakin akraba kuzenlerim haric kimseyi opmem...hatta kuzenlerim baska ulkeden geldikleri icin cogunu esim yeni taniyor operek selamladigimda acaba esimin tepkisi ne olur diye dusunurum esim hic karsi cikmazda....almanyaya gittim teyzemin manevi babam dedigi cok sevdigi adam kendisi alman beni ilk gordugunde operek selamladi...ben sadece tokalasmak istemistim oysa....herkesin slm verdigi tarz farkli....ama ben opmeyi sevmiyorum kadin bile olsa her firsatta....

insanlar ilişki sırasında bile etkileşim noktasını bulamıyor

bi tokalaşmayla nasıl bulacaklar

Bu kanıtın kaynağını bizimle paylaşmanız mümkün mü?

Kadının baş parmağı ile işaret parmağı arasındaki yumuşak yerden etkilenen bir erkeğin, göz temasında da ürolojik bölgesiyle beyni yer değiştirir..Böyle bir erkek nereye dokunursa dokunsun aynı etkileşimi yaşar, çünkü cinsi sapıktır..

bunu okuyunca hiç üşenmeden eşimle tokalaştım,ne olduğunu anlatmadan.şaşırsa da bir şey demedi,bak dedim özellikle şu yumuşak noktaya dokun.

hayır mı diye sordu,boşver sen dokun ne hissettin dedim,ne gibi dedi,bir şeyler kıpraştı mı içinde dedim,manyak mısın dedi

sonra ne olduğunu söyledim dövecekti nerdeyse

yani ben eşimi bile etkileyemiyorum bu bilimsel gerçeğe göre

allah iyliğini versin hehehhe bende gelince eşime yapcam zaten burda takılıyom die bana takılıyo kafayı bozcan die heheh buda delili heheh delirdiğimin son nokta

aman sakın hemcinslerle tokalaşırken de dikkat edelim mazallah o baş parmak arasına denk getirirsek yanlışlıkla etkileşim olur

gece gece çok güldüm valla :)))
çok yaşayın :)))

konuya gelince bence abartılı bir yaklaşım. daha fazla yorum yapmaya gerek yok. işin dini boyutu falan da olduğunu düşünmüyorum. kadınla erkek tokalaşırken herhangi birinin aklından uygun olmayan şeyler geçiyorsa zaten günahı onların boynuna. onlar tokalaşmasa da yaparlar yapacağını

Ahah Allah da sizi güldürsün iyi güldüm gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…