inadına inadına aldatmak ne demek ?kusura bakmayın ama bu düşünce gerçekten hastalıklı bi düşünce.
abartmış olabilirim ama aldatan bi erkeğe hak vermek zaten onun gibi olmaktır bence
öyle bişey yapsa zaten arkama bakmadan giderim
tmam karıştım ama yabancı birine karışmadım ki hayatımda ki insana karıştım
evt haklısınız onun düşünmesi gerekir dün söyledim zaten kendisine benim sevgime saygın yok benim karşı olduğum şeyleri yapıyosun dedim.çok mecburi bi durum olsaydı kavga çıkarmazdım rahatsız olsamda ama o kadar gereksiz bi durumdu ki bu yüzden sinir oldum.
ben bu saydıklarınızın hiçbiri için endişelenmedim zaten
aabrtmışşsın diyen arkadaşlar bence haksızlık ediyorlar. "dini boyutuna girmiyorum bile" dediğine göre bunlara dikkat eden birisi. ben de tokalaşmam asla. herkesin de eli havada kalır. eşime karışmıyorum; ama hoşuma da gitmiyor. herkesin hassasiyeti farklı. bence haklısın.
Kimse kimsenin dusuncesini yargilamamali...kendi dusuncesini soylemeli sadece..adam elini cekmisse onun dusuncesi...elini uzatmissa o da kendi dusuncesi, karsi taraf tutmamissa oda kendi dusuncesi...
Tokalaşmanın nesinden nasıl rahatsız oluyorsunuz anlamadım, ben de yabancılarla tensel temastan nefret ederim ama iş hayatında sürekli erkeklerle tokalaşıyordum, genelde elini uzatan da ben oluyordum, aklımın ucundan bile geçmezdi bunun kıskanılacak bişey olabileceği...
Eşim bana erkeklerle tokalaşma yasağı koysa hiç vakit kaybetmeden onu bir psikiatriste götürürüm...
Ama tokalaşmak mecburi bir durumdur zaten,toplu yaşamanın getirdiği mecburi durumlardan birisidir. Sanmıyorum ki kimse kimseyle aşırı zevk alarak tokalaşsın, sadece belli yakınlığı olduğu insanların elini sıksın,alışveriş yaparken ürün satan insanla konuşmak, elinden para üstü almak, çıkarken iyigünler, kolay gelsin vs. tarzı bir cümle kurmak gibi birşey tanıştırıldığın kişinin elini sıkmak. Enimin tokalamak için elini uzatan kadın şuanda hatırlamıyordur bile ikinizi de, siz boşu boşuna kendi kendinizi yiyorsunuz. Ve yine eminim ki o uzattığı eli havada bırakan birisini herkes hatırlar, o tarz bir alışkanlık sürdürerek iş yaşamında tutunmak pek mümkün olmaz.
Aaa pardon
Siz dizi izleyince orada erkekler var bakmanı istemiyorum diyen adamdı bu dimi
O zaman tokalaşmada kriz geçirmeniz lazım
Haklısınız, körler sağırlar birbirilerini ağırlar
hı hı
ben de tam öleyim zaten
önüme çıkanı aldatırım
hastalıklı düşünceye kim sahip onu da görüyoruz
Neden rahatsız oldun o zaman?
Tek bir cümleyle mümkünse...
Ne hissettin? Ne olabileceğini düşündün?
canım sen konu açtın bizler de yorum yaptık..ama zaten konuyu açarken kendi davranışının doğru olduğunu ve değiştirmeyeceğini biliyordun..peki o zaman neden fikir istedin bizlerden doğru mu yanlış mı diye?
sevgilin ve senin aranda garip bir kıskançlık durumu var..öyle ki o senin dizi izlemene kızıyor sen onun tokalaşmasına..ve bu durumu da doğru olarak görüyorsunuz.biz ne dersek diyelim senin doğnuların değişmeyeceğine göre aslında tartışmanın da pek anlamı yok.
sen sevgilini sana ait bi eşyaymış gibi görüyosun o da seni aynı şekilde, o sana dizi izlemeyi yasaklayabiliyo sen ona tokalaşmayı vs, sen adamı dünyanın merkezi yaptığın için sanıyosunki her kadın öyle görüyo sana göre elini sıkan o bayan sevgiline dokunmak için fırsat kolluyo, bu tarz ilişkiler başta çok ateşli çok tutkulu görünsede patdanak bitiyo sana söyliyim, çünkü sizde içi saygıyla şevkatle doldurulmuş ince ince işlenmiş bi sevgi yok, birbirini boğan, yoran eğreti eden marazi bir bağ var
psikiatriste götürülcek bi durum değil bence.
sorun şu ki kadın ikimizide unutamaz çünkü aynı okuldayız dengesiz hareketleri olan biri.. bilmiyorum belkide bu yüzden bu kadar tepsi verdim.
orada erkek var bakmanı istemiyorum değil uygunsuz sahneleri izlemeye diyen adam evt.
herneyse ortada körlük sağırlık bi durum yok neyse sizin görüşünüz..
bu benim düşüncem ozaman bende sizin bi düşüncenizi beğenmediğimde amannn bu hastalıklı bi düşünce diyim olur mu
gereksiz buldum,hoşlanmadım hoşlanmıyorum sadece merhaba demeyi yeterli buluyorum.
doğru mu yanlış mı diye fikir istemedim ki ben
sizlerinde bu konu hakkında görüşlerini merak ettim,abartmışsamda sizin söyleyeceklerinizden sonra belki daha sakin davranırım bu konuda diye düşündüm.
ama bazı arkadaşlar ipin ucunu kaçırdı üzülerek söylüyorum.
marazi bir bağ filan yok,yani aramızda saygının şefkatin olmadığını nerden çıkardınız analiz ettiniz hemen
neyse sizin fikriniz.
hem soru sormuşsunuz hem de verilen yanıtların hiçbirini beğenmiyorsunuz
ne bekliyordunuz ki, evet tokalaşmak sapıkça bir davranıştır, elin kadını sevgilinizle tokalaşınca baştan çıkarır falan dememizi mi?
işim gereği bazen konferanslarda 60-70 kişiyle tokalaşıyordum, benim namus çoktan elden gitmiş desenize, eşim katil olmalıydı, ne geniş adammış
siz de sakın sevgilinizin kadınlarla tokalaşmasına izin vermeyin, maazallah bu kadın milletine elini veren kolunu kaptırır, tokalaşınca elinden çok etkilenir, çeker alırlar elinizden adamı
psikiyatıra gitmek ayıp bişey değil bence herkesin gitmesi lazım sende sevgilin konusunda takıntılısın bu ortada gitmesilin bencede
Konu sahibi, sen tokalasmaktan hoslanmiyorsan, gereksiz buluyorsan, kendin kimseyle tokalasmazsin. Ama baskasinin dusuncelerine, dogrularina, hareketlerine karisma hakkin yok, bu sevgilin de olsa boyle. Bir de baskasinin dusuncesine saygi duyarim demissin. Sevgilini adamdan saymiyorsun galiba. :)
Artik bu durumda anormal davrananin, degismesi gereken kisinin kendin oldugunu kabul et ve ona gore hareket et. Sacma sapan bir kiskanclik krizini savunuyorsun hala. Madem dusuncelerimizi sordun, abarttim mi dedin, cevaplari da kabul et. Elestiriye asla gelemiyorsan o halde konu acmanin da manasi yok. Boyle bir sacmalikta sirtinizi sivazlayip, haklisin diyecek halimiz yok, aklin yolu bir. Tekrar soyluyorum, haksizsin, abartmissin ve bu kafa yapini degistirmen gerekiyor.
Ben bu iliskiye fazla omur vermiyorum, onu da soyliyim.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?