Tokalaşmak

bence abartıyorsun iş hayatında veya sosyal hayatta bile birileriyle tanısıtırılınca el sıkmak cok medenice bir davranıstır samimi olmadıgın insanla el sıkısırsın yanaktan opmezsin kadın elini uzatsa sevgiliniz uzatmasa cok ama cok kaba bir davranıs olurdu bu ben kızardım sahsen sevgilim boyle yapsa yabanimisin ne o oyle uzatsana elini diye boyle seylere takılmayın ki bu ilişkilerde cok ufak seyler sen simdi elini sıkmaya kızarsan ilerde neleri problem edersin kimbilir asmaya calıs bu sorunu

anlıyorum sizi tabi hoş bi durum olmamış ama
öyle sapık gibi demeyin bence insanlar farklı farklı sonuçta biilemeyiz ki birine yanlış gelen birine doğru gelir.belki adamın sevgiliside yada eşide benim gibi manyak kıskançtı:)
ama keske benim sevgilimde uzatmasaydı elini o kızda bozulup gitseydi yanlış anlamayın ama rahatsız oldum ben oda beni düşünerek elini uzatmayabilirdi böylece o insanda anlardı..

ayy yerinde olmak istemezdim

Fazla abartmışsınız.. Hem de aklına böyle şeyler sokmayın adamın..

Ben biriyle tokalaştığımda eşim bana tepki gösterse "Bu adam bu kadar basit bir şeyde kötü niyet arıyorsa demek ki kadınlarla tokalaşırken farklı şeyler düşünüyor,beni de kendi gibi zannediyor" derim açıkçası...

Karşısında ki insan elini uzatmışsa adam ne yapsın..

şöyle söyliyim bi erkekle tokalaşsam kıyamet kopar.ama işim gereği tokalaşsam ona ne der bilmiyorum.ben de karşılık olarak yapmıyorum gerçekten çok rahatsız oluyorum kötü hissediyorum kendimi

aynı mevzuda kendi de kıyameti koparıyorsa o zaman haklısınız. çünkü kendisi kendine göre haklı sebeplerle kıyamet koparıyor ve aynı sebepler sizin için de geçerli olabilir. ancak yine de boğmadan izah etmek en güzeli ilişkiyi eskitemek adına.

Bu biraz da erkek arkadaşa ve kendine güven ile alakalı bence.
Görünürde bir güven sorunu olmasa bile buna bağlanabilir.
İlişki yaşadığınız kişiye gerçekten güvenip güvenmediğinizi bir daha düşünün.
Ve kendinize güvenin,hem kendinize hem erkek arkadaşınıza güvendiğiniz zaman böyle ufak şeylere takılmazsınız diye düşünüyorum.
Toplum içinde yaşıyoruz,insanlardan tamamen soyutlanmış sadece 2 kişilik bir hayat yaşamak imkansız.
Bu şekilde düşünmek,dünyada sadece ikiniz varmış gibi yaşamaya çalışmak ilişkinizi yıpratır.
Tokalaşmak resmiyet ve saygı belirtisi toplumda.
Yeni tanıştığımız kişiyle ne hemen sarmaş dolaş oluyoruz (bazı ülkelerde bu şekilde) ne uzaktan uzağa selamlaşıyoruz (uzak doğu ülkeleri gibi).
En orta yol tokalaşmak kanımca,bu kadar takılmayın ölçülü bir davranış olduğunu düşünüyorum ben.

Bugüne kadar aklımın ucuna bile gelmeyecek bir mevzu fazla abartıyorsunuz gibi. Sarılıp öpse flan bir nebze anlarım da tokalaşınca noluyor yani nasıl bir durum doğabilir onun mantığını anlamadım. :44:

inanılmaz rahatsız oldum engel olamam ki buna

anladım cnm:)
ne güzel işte sevmek biraz da düşünceli olamayı gerektriyo işte karşımdaki insan da beni düşünüp ona göre hareket etmeli.

haklısınz bu kadar takmaya değmez belki ama takıyorum ben
siz sorun etmezsiniz ben sorun ediyorum kişiden kişiye değişiyo işte.
hayata küsmem ayrılırım ozaman:)

Yok ben kendimi sapık gibi hissettim adamı değil.
Cidden kadın olarak incindim yanımda eşim de var hani adamın elini tutup adama ilan_ı aşk ettiğimi falan düşündüm sonra sonra :)
Herkesin hassasiyetleri olabilir kesinlikle katılıyorum ama işte sosyal insanlarız.
O adam dini açıdan istemiyormuş el sıkışmayı bu da olabilir ama o zaman haremlik-selamlık oturmamız gerek.
Bizim çeşitli cemaatlere ait yakınlarımız dostlarımız da var kadın erkek tokalaşır oturur saatlerde sohbet ederiz.
Kimse kimseyi kıskanmaz ne bileyim her iki tarafa da hak veriyorum aslında.
Senin konunla tam alakası var mı bilemedim ama benim rezil durumum geldi o an aklıma içimi döktüm

evet abartmıssın bence de yani kıskanabılırsın dogaldır da kavga etmek olmamıs sanki

kötü niyet aramıyorum ki rahatsız oluyorum

güveniyorum elbette ama başka bi bayanın eline onun elinin değmesine tahammül edemiyorum

sarılıp öpse ayrılırdım zaten direk:)

dini açıdan mı yaklaşıyorsun olaya? seni sıkan bu mu?

ama ben şimdi bi garip oldum.ben de mecburiyetten karşı cinsle tokalaştığım zamanlar yanlarındaki bayanlar da senin gibi düşünüyor olabilirler..

yoksa bence kimse tokalaşmaya çok meraklı değildir..düşünsene adam biraz önce burnunu karıştırmış olabilir,wc den çıkmış olabilir,elleriyle lahmacun yemiş olabilir :))

bu da başka bir bakış açısı işte :)

bende tokalaşmayı sevmiyorum kendi adıma...
benim derdim sadece hijyen kısmı el uzatanlara teşekkür ediyorum eğer tanımıyorsam...
hiç kimseyede el uzatmam...
fakat bazen mecbur kalabiliyor insan bazen bunun için kavga etmek anlamsız...

Son düzenleme:
haklısınz bu kadar takmaya değmez belki ama takıyorum ben
siz sorun etmezsiniz ben sorun ediyorum kişiden kişiye değişiyo işte.
hayata küsmem ayrılırım ozaman:)

hayat size zindan olur böyle düşünmeye devam edersiniz
insanların ister eş ister anne baba olsun bi yaşam alanları olmalı

siz onun robot gibi davranmasını istiyorsunuz onu yapma bunu deme
bugün tokalaşmasına kızarsınız yarın birisine günaydın demesine
ben kısıtlanmaya ve kıskançlığa hiç gelemiyorum belki de o yüzden tepkim

bence gerçekten çok abartmışsınız,tokalaşmada bişey yok.günlük hayatta gayet doğal bir hareket bu.inanın takılacak birşey değil.
hiç kimse tokalaşırken karşıdaki insana herhangi bir his istek arzu duymuyor.

kadesa mide falan bırakmadın yani şu anda

Ağzım bir karış açık bütün yorumları tek tek okudum. Önce şaka sandım konuyu ama malesef ciddiymiş.
Kıskançlık duygusunun fazlası hastalıktır.
Kadınla tokalaşma, sağa bakma, sola bakma, nedir bu anlamadım. İnsanları fanus içine koyacaksınız nerdeyse.
Birisinin yanına giderseniz tokalaşırsınız bu oldukça medeni bir durumdur.

ığğ kadesa yaa

yok ben kendinizi sapık gibi hissetmeyin demak istedim zaten:)
incinmeniz kötü olmuş tabi ama rezil olmadınız bence boşverin, işte sevgilimde dini açıdan tokalaşmak istemediğini gösterse bi şekilde söyleye çok sevinicem en azından benim için bunu yapsa ama nerde onda o düşünce.

oda var.ama elinin değmesi o kadar rahatsız ediyo ki beni gereksiz görüyorum yani.
haklsın belki ellerini yıkamıyo karşındaki insan nerden bilceksin değil mi ne iğrenç :))bak bu açıdan düşünmemiştim hiç:))

Nereden aklına geldi ya erkeği geçtim kadınla da tokalaşmam artık

Ya konuyla alakasız ama bende de "terli teyze " fobisi var.
Terli teyzeleri zorla sizi kendilerine çekerler onların bütün teri yüzünüze bulaşır..
Iğylkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…