Geçen bayramda birisiyle tokalaşmak üzere elimi uzattım niye uzattım çünkü ondan evvel iki beyle tokalaşmıştım .
Onlar uzatmıştı ellerini onların elini sıkıp diğerine uzatmamak olmazdı kaldı ki bu kadar ince hesap da yapmadım.
Eee mecbur ona da uzattım o elini uzatmadı kendimi nasıl hissettim anlatamam...
Pis bir sapık gibi,sanki ben yanıp kavruluyorum adamlarla el sıkışmaya.
Yanımda eşim vardı akşama kadar söylendim durdum
Geçen bayramda birisiyle tokalaşmak üzere elimi uzattım niye uzattım çünkü ondan evvel iki beyle tokalaşmıştım .
Onlar uzatmıştı ellerini onların elini sıkıp diğerine uzatmamak olmazdı kaldı ki bu kadar ince hesap da yapmadım.
Eee mecbur ona da uzattım o elini uzatmadı kendimi nasıl hissettim anlatamam...
Pis bir sapık gibi,sanki ben yanıp kavruluyorum adamlarla el sıkışmaya.
Yanımda eşim vardı akşama kadar söylendim durdum
şöyle söyliyim bi erkekle tokalaşsam kıyamet kopar.ama işim gereği tokalaşsam ona ne der bilmiyorum.ben de karşılık olarak yapmıyorum gerçekten çok rahatsız oluyorum kötü hissediyorum kendimi
sana şöyle söyleyeyim;
eğer iş arkadaşı sevgilime tokalaşmak çin elin uzattıysa ve sevgilim onu geri çevirdiyse asıl o zaman kızardım ben..
neden mi?
çünkü çok kaba bir davranış olurdu bu...
canım tokalaşmışlar...sadece bu kadar..sen ne düşünüyorsun ki bu kadar tepki duydun?
canım yanlış anlama da bu konuyu açman burdaki yorumları okuman kafanı daha çok karıştıracaktır çnkü bu dediğin durum kişiden kişiye değişir .Görüldüğü gibi kimi arkadaş hak vermiş kimisi vermemiş o yüzden sende sevgilini çok sıkmayacak şekil bir orta yolu bul derm...
ha beni soracak olursan bende çok kıskanırım o da bende mecbur olmadığı sürece karşı cinsle tokalaşmayız mesela :)
umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir :)
el şıkışmayı bile sorun edip konu açacak kadar sıkıntıya girmediğim için
hayır el sıkışınca ne oluyor
bu kadar düşünmeyin bu kadar bağlanmayın sevgilinize
herşey biz insanlar için yarın öbür gün aldatır o zaman hayata mı küseceksiniz
anlıyorum sizi tabi hoş bi durum olmamış ama
öyle sapık gibi demeyin bence insanlar farklı farklı sonuçta biilemeyiz ki birine yanlış gelen birine doğru gelir.belki adamın sevgiliside yada eşide benim gibi manyak kıskançtı:)
ama keske benim sevgilimde uzatmasaydı elini o kızda bozulup gitseydi yanlış anlamayın ama rahatsız oldum ben oda beni düşünerek elini uzatmayabilirdi böylece o insanda anlardı..
Fazla abartmışsınız.. Hem de aklına böyle şeyler sokmayın adamın..
Ben biriyle tokalaştığımda eşim bana tepki gösterse "Bu adam bu kadar basit bir şeyde kötü niyet arıyorsa demek ki kadınlarla tokalaşırken farklı şeyler düşünüyor,beni de kendi gibi zannediyor" derim açıkçası...
Karşısında ki insan elini uzatmışsa adam ne yapsın..
Bu biraz da erkek arkadaşa ve kendine güven ile alakalı bence.
Görünürde bir güven sorunu olmasa bile buna bağlanabilir.
İlişki yaşadığınız kişiye gerçekten güvenip güvenmediğinizi bir daha düşünün.
Ve kendinize güvenin,hem kendinize hem erkek arkadaşınıza güvendiğiniz zaman böyle ufak şeylere takılmazsınız diye düşünüyorum.
Toplum içinde yaşıyoruz,insanlardan tamamen soyutlanmış sadece 2 kişilik bir hayat yaşamak imkansız.
Bu şekilde düşünmek,dünyada sadece ikiniz varmış gibi yaşamaya çalışmak ilişkinizi yıpratır.
Tokalaşmak resmiyet ve saygı belirtisi toplumda.
Yeni tanıştığımız kişiyle ne hemen sarmaş dolaş oluyoruz (bazı ülkelerde bu şekilde) ne uzaktan uzağa selamlaşıyoruz (uzak doğu ülkeleri gibi).
En orta yol tokalaşmak kanımca,bu kadar takılmayın ölçülü bir davranış olduğunu düşünüyorum ben.
Bugüne kadar aklımın ucuna bile gelmeyecek bir mevzu fazla abartıyorsunuz gibi. Sarılıp öpse flan bir nebze anlarım da tokalaşınca noluyor yani nasıl bir durum doğabilir onun mantığını anlamadım. :44:
haklısınz bu kadar takmaya değmez belki ama takıyorum ben
siz sorun etmezsiniz ben sorun ediyorum kişiden kişiye değişiyo işte.
hayata küsmem ayrılırım ozaman:)
dini açıdan mı yaklaşıyorsun olaya? seni sıkan bu mu?
ama ben şimdi bi garip oldum.ben de mecburiyetten karşı cinsle tokalaştığım zamanlar yanlarındaki bayanlar da senin gibi düşünüyor olabilirler..
yoksa bence kimse tokalaşmaya çok meraklı değildir..düşünsene adam biraz önce burnunu karıştırmış olabilir,wc den çıkmış olabilir,elleriyle lahmacun yemiş olabilir :))
bu da başka bir bakış açısı işte :)
ama ben şimdi bi garip oldum.ben de mecburiyetten karşı cinsle tokalaştığım zamanlar yanlarındaki bayanlar da senin gibi düşünüyor olabilirler..
yoksa bence kimse tokalaşmaya çok meraklı değildir..düşünsene adam biraz önce burnunu karıştırmış olabilir,wc den çıkmış olabilir,elleriyle lahmacun yemiş olabilir :))
Yok ben kendimi sapık gibi hissettim adamı değil.
Cidden kadın olarak incindim yanımda eşim de var hani adamın elini tutup adama ilan_ı aşk ettiğimi falan düşündüm sonra sonra :)
Herkesin hassasiyetleri olabilir kesinlikle katılıyorum ama işte sosyal insanlarız.
O adam dini açıdan istemiyormuş el sıkışmayı bu da olabilir ama o zaman haremlik-selamlık oturmamız gerek.
Bizim çeşitli cemaatlere ait yakınlarımız dostlarımız da var kadın erkek tokalaşır oturur saatlerde sohbet ederiz.
Kimse kimseyi kıskanmaz ne bileyim her iki tarafa da hak veriyorum aslında.
Senin konunla tam alakası var mı bilemedim ama benim rezil durumum geldi o an aklıma içimi döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?