Tokalaşmak

Bir de şu var bazıları mesela dini inancı gereği tokalaşmak istemez ona saygım var ama sizinki tamamen kıskançlıktan ibaret sapkınlık boyutunda bence kıskançlığınız bir uzmandan yardım alın en kısa zamanda burda kisme size yardım edemez .

Hayatta herhalde en son kiskanacagim sey,birakin sevgiliyi,esimin bir kadinla tokalasmasi olur.Her meedeni birey baska birileriyle karsilastigi zaman ya selamlasir ya tokalasir ya da samimiyete gore opusur,koklasir :))))) bence cok takilmayin bunlara.Cok abartiyorsunuz.

bence medeniyetle alakası yok bunun insanlar temas etmeden de selamlaşabilirler gayet saygılı bir şekilde herkesin hassasiyetleri farklı böyle düşünüyorum yani

medeni kelimesini ben yazmstım sanırım ona ithafen yazdınız..evet medeni bir davranıs egerki size biri elini uzatmıssa o eli sıkmıyorsanız bu cogu kisi tarafından cok kaba bir davranıs olarak yorumlanabilir bazı zamanlarda basınızı sallayarak selam verirsiniz ama bir is gorusmesine gittiginizde karsıdaki insanla tanısırken tokalasmak gerekir gayette resmi bir selamlasma seklidir zaten ben herhangi biryere gittigimde iş olsun sosyal cevre olsun mutlaka elimi uzatırım tokalasırım elini uzatmayan adam olursada aklıma su gelir heralde elimi tutsa tahrik olacak cunku el yahu yanaktan opme sarılma elini tutuyorsun bu kdr da kadın-erkek biribirnden korkarak yasayamaz

Son düzenleme:
Bence kıskançlık sende hastalık derecesinde
Sadece bu konunla alakalı söylemiyorum
Bu konuda terapi alırsan hem sen hemde hayatındaki kişi çok rahatlayacaktır

Son düzenleme:
cok tuhaf buldum dogrusu yaklasiminizi. medeni toplumda insanlar el sikisabilir.
hatta el sikisma ile ilgili yazili olmayan kurallar da vardir. ornegin birinin elini siki kavramadan sikarsaniz bu sizi guvensiz gosterir ver kendi adima soyleyeyim bu sekilde el sikisan insanla ilgili ilk intibam direkt olumsuz olur.
is gorusmelerinde bile buna dikkat edilir.

Çok abartmışsın..Bu kavga edilecek bir durum değil...El sıkımak,tokalamak gayet medenice bir davranış....

Off arkadaşım ben senin geçmiş konularına baktımda sen aşmışsın her olayda kavga hakaret argo sende yani siz hala nasıl devam edıyorsunuz etsenızde sonu eziyet bir hayat böyle hayatmı geçer erkekler bu kadar bunalıma gelmezkı, bıraz anlayışlı bir bayan bulsun sırf huzur için gidebilir yani huzur yok ılışkınızde sizin senın yaptığın baskılara kadınlar dayanamıyor eğer seviyorsan bence destek almalısın saygı olmayan bir ilişki yürüyemez evlenıp boşanmak dahamı iyi seni üzmek istemem ama madem yardım arıyorsun yorumlarada kulak vermelisin

dini boyutu benim için önemli ama malesef pek çok konu gibi bunu da es geçiyorum.

bulunduğumuz ortamlar gereği bu gibi şeyler yaşanmak zorunda.

ayrıca eşimin bir kadınla tokalaşması hiç umrumda olmaz,sanki kadın da bayılıyordu koca koca kıllı elleri tutmaya

İyide karşıdaki kişi elini uzatmış sevgiliniz ne yapsın.İş ortamı sonuçta elini uzatana karşı tokalaşmasa saygısızlık olur.Tamam bende sevmem sevgilimin başka kadınlarla tokalaşmasını kıskanabilirim belki ama uzatılan eli geri çevirmekte olmaz.Bence çok abartıyorsunuz.

Son düzenleme:
Kusurabakmayın lütfen de, sizin gibi insanlar yüzünden toplumda insan ne yapacağını şaşırıyor.

Bir arkadaşım var, kız arkadaşı yokken tokalaşır öper, hatta çoğu zaman hafifçe sarılır. Ama bir gün kız arkadaşı yanındayken gördüm, hadi dedim öpüşüp sarılmayayım ama elimi uzattım elim havada kaldı yani. Bu ne medeniyetsizliktir, bu ne kendine güvensizliktir.

Sizin sevgiliniz benim elimi sıkınca aramızda birşey olmuş oluyorsa, e kapatın adamı odaya herkes rahat etsin.

Yapmayın allah aşkına, aşın yani bunları.

benim eşim herkesle tokalaşır. kadın erkek farketmez. muayene olduğumuz doktorun bile elini sıkar. ay çok komik geldi bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…