kadesa mide falan bırakmadın yani şu anda
Nereden aklına geldi ya erkeği geçtim kadınla da tokalaşmam artık
Ya konuyla alakasız ama bende de "terli teyze " fobisi var.
Terli teyzeleri zorla sizi kendilerine çekerler onların bütün teri yüzünüze bulaşır..
Iğylkkkkkk
bence medeniyetle alakası yok bunun insanlar temas etmeden de selamlaşabilirler gayet saygılı bir şekilde herkesin hassasiyetleri farklı böyle düşünüyorum yani
Reptomim ve Piskolata acı ama gerçek bu:) bende bu açıdan mesela hiç hoşlanmıyorum tokalaşmadan falan..gerçekten.
verdiğim geçici rahatızlıktan dolayı özür dilerim :)))
kötü niyet aramıyorum ki rahatsız oluyorum
güveniyorum elbette ama başka bi bayanın eline onun elinin değmesine tahammül edemiyorum
sarılıp öpse ayrılırdım zaten direk:)
aklma gelmek mi? aklımdan hiç çıkmıyor ki :)
hergün 2-3 kişiyle tokalaşmak zorunda kalan ben hep bunları düşünüyorum :)
terli teyze ve el öpme fobisi bende de var..
o yüzden olaya birde hijyen açısndan bkılsın istedim :)
Burada bir hanım eşini düğünde gelinle tokalaştığı için kıskanmıştı ve kavga çıkarmıştı.
Zavallım gelinin tek derdi gerçek gecesidir hatta nefret etmiştir el sıkışmaktan o gece ama kıskanmıştı işte.
Öyle aklıma geldi birden.
Bugün de aklıma sürekli birşeyler geliyor.
Burada bir hanım eşini düğünde gelinle tokalaştığı için kıskanmıştı ve kavga çıkarmıştı.
Zavallım gelinin tek derdi gerçek gecesidir hatta nefret etmiştir el sıkışmaktan o gece ama kıskanmıştı işte.
Öyle aklıma geldi birden.
Bugün de aklıma sürekli birşeyler geliyor.
bi konu daha açmısın kıskançlıkla ilgili onda da çok abartyorsun demişim
toplu ben sana söyleyim ilerki konuların için evet çok abartıyorsun
Rahatsız olmanın temelinde ne var.. Bunu netleştir bence..
Bir de sen tokalaştığında sevgilin kavga çıkartıyorsa o zaman siz karşılıklı kıskançlığınızı pekiştiriyorsunuz gibi geldi.. Bu gidişat pek iyi değil..Birbirinizi üzmeyi bırakın da bu günlerin tadını çıkartın.. :127:
Yorumlarınızı okudum da,siz böyle düşünüyorsanız böyledir.
Konunun açılmasının ve bizlerin fikir beyan etmemizin bir anlamı yok,kendi düşüncenizde ısrarcıysanız. :)
Konu sahibi arkadaşım bu konuyu bilemem ama açtığın bütün konuları okudum.
Gerçekten kontrolündne çıkmış kıskançlığın kıskan kıskanma ilişki senin ilişkin ama bu işin sonu hoş olmaz.
Hiçbir kıskançlık ebediyete kadar sürmez erkek bundna hoşlanır gibi yapsa da bir süre sonra bayar.
Kaldı ki senin sevgilin akademisyen olacak yüzlerce öğrenci görecek her gün
türlü türlü güzel kızlar bir sürü hoca yani aklını kaçırırsın bu bakış açısıyla.
bu konuyu es geç ama kendinize çekidüzen verin.
Ben bu kadar kıskançlık barındıran ama uzun süren bir ilişki görmedim.
Hadi sürdü diyelim bunun evlilik versiyonu korkunç oluyor.
Sevgiilini gerçekten seviyorsan ilişkinizi normal seviyeye getirin ki istikrarlı bir şekilde mutlu olun.
5 yaşındaki çocuk bile canını sıkabiliyorsa bence çoktan tehlike çanları çalmış demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?