Tokalaşmak

Bende eskiden kıskançlık duyuyorm olabilirim tam hatırlamıyorum ama sonra benim işim gereği eşimin yanında (beni ziyarete geldiğinde mesela) erkeklerle sürekli tokalaşıyorum öyleki fuarda 100 kere kimi yaşça buyuk ınsanlarıda öptüğümde olur açıkçası eşim gülerek destek verirdi bana sonra bende dedım o bana bu kadar güvenle ve işim olduğu için profesyonelce yaklaşıyor ben nıye onu sıkıyorum düşünmüyorum bile çünkü ben o insanlarla tokalaştığım zaman bişeymı hıssedıyorum yoo tiksiniyorum aslında aksıne gidip sürekli ellerimi sabunluyorum :))) hatta eşim bu huyumuda bıldığı için hıç kıskanmıyordur :)))

kadesa mide falan bırakmadın yani şu anda

Reptomim ve Piskolata acı ama gerçek bu:) bende bu açıdan mesela hiç hoşlanmıyorum tokalaşmadan falan..gerçekten.

verdiğim geçici rahatızlıktan dolayı özür dilerim :)))

bence medeniyetle alakası yok bunun insanlar temas etmeden de selamlaşabilirler gayet saygılı bir şekilde herkesin hassasiyetleri farklı böyle düşünüyorum yani

aklma gelmek mi? aklımdan hiç çıkmıyor ki :)

hergün 2-3 kişiyle tokalaşmak zorunda kalan ben hep bunları düşünüyorum :)

terli teyze ve el öpme fobisi bende de var..

o yüzden olaya birde hijyen açısndan bkılsın istedim :)

bence medeniyetle alakası yok bunun insanlar temas etmeden de selamlaşabilirler gayet saygılı bir şekilde herkesin hassasiyetleri farklı böyle düşünüyorum yani

girdiğin ortamla alakalı o bence elini göğsüne koyup eyvallahda dıyebılırsın ancak her ortam bunu kaldırmaz iş ortamı özellikle

Reptomim ve Piskolata acı ama gerçek bu:) bende bu açıdan mesela hiç hoşlanmıyorum tokalaşmadan falan..gerçekten.

verdiğim geçici rahatızlıktan dolayı özür dilerim :)))

özre gerek yokta dedgın dogru aslında.
kucumsemek adına demıyorum ama teyzelerin bazıları şapur şupur öpüyorlar mesela bu yönleri düsününce dogru
n

Burada bir hanım eşini düğünde gelinle tokalaştığı için kıskanmıştı ve kavga çıkarmıştı.
Zavallım gelinin tek derdi gerçek gecesidir hatta nefret etmiştir el sıkışmaktan o gece ama kıskanmıştı işte.
Öyle aklıma geldi birden.
Bugün de aklıma sürekli birşeyler geliyor.

bi konu daha açmısın kıskançlıkla ilgili onda da çok abartyorsun demişim

toplu ben sana söyleyim ilerki konuların için evet çok abartıyorsun

kötü niyet aramıyorum ki rahatsız oluyorum

güveniyorum elbette ama başka bi bayanın eline onun elinin değmesine tahammül edemiyorum

sarılıp öpse ayrılırdım zaten direk:)

Rahatsız olmanın temelinde ne var.. Bunu netleştir bence..

Bir de sen tokalaştığında sevgilin kavga çıkartıyorsa o zaman siz karşılıklı kıskançlığınızı pekiştiriyorsunuz gibi geldi.. Bu gidişat pek iyi değil..Birbirinizi üzmeyi bırakın da bu günlerin tadını çıkartın.. :127:

çok iyi yaptın süper oldu ben şimdi yarın gidip sevgilime söyliyim iğrensin tokalaşamasın:))))

takı merasiminde el sıkışmak ve öpmek işin ucunda takı olması bile durumu kurtarmıyor

Kendi nikahım aklıma geldi..Hayatım boyunca yetecek kadar tokalaştım.. Bir süre sonra karşındaki yüzler siliniyor zaten,sadece bir el o kadar..

bi konu daha açmısın kıskançlıkla ilgili onda da çok abartyorsun demişim

toplu ben sana söyleyim ilerki konuların için evet çok abartıyorsun

evt sen şimdiden söyle:)))

yok öyle olsa karşılık olarak yapıyorum derim o bana yapıyo diye yapıyorum derim ama öyle değil gerçekten
yani bi bayanın elide olsa bu, tenine dokunması beni inanılmaz geriyo sorun bu

Benime nişanlımın çocuklu arkadaşı bir çocuk avr onun eşini sevmiyorum kıskanmıyorum sadece sevmiyorum kanım almıyor Oda bazen tokalaşırken elini tutup öyle yanak değdirip selamlaşırlar ona bile alllllahh uleynnnnn benım yavuklumun Elini nasıl tutuarsın demek geliyor ama Abartıyorum. Sevmediğimden

Bence sende abartıyorsun hemde çoooooookk

Yorumlarınızı okudum da,siz böyle düşünüyorsanız böyledir.
Konunun açılmasının ve bizlerin fikir beyan etmemizin bir anlamı yok,kendi düşüncenizde ısrarcıysanız. :)

Konu sahibi arkadaşım bu konuyu bilemem ama açtığın bütün konuları okudum.
Gerçekten kontrolündne çıkmış kıskançlığın kıskan kıskanma ilişki senin ilişkin ama bu işin sonu hoş olmaz.
Hiçbir kıskançlık ebediyete kadar sürmez erkek bundna hoşlanır gibi yapsa da bir süre sonra bayar.
Kaldı ki senin sevgilin akademisyen olacak yüzlerce öğrenci görecek her gün
türlü türlü güzel kızlar bir sürü hoca yani aklını kaçırırsın bu bakış açısıyla.
bu konuyu es geç ama kendinize çekidüzen verin.
Ben bu kadar kıskançlık barındıran ama uzun süren bir ilişki görmedim.
Hadi sürdü diyelim bunun evlilik versiyonu korkunç oluyor.
Sevgiilini gerçekten seviyorsan ilişkinizi normal seviyeye getirin ki istikrarlı bir şekilde mutlu olun.
5 yaşındaki çocuk bile canını sıkabiliyorsa bence çoktan tehlike çanları çalmış demektir.

Yorumlarınızı okudum da,siz böyle düşünüyorsanız böyledir.
Konunun açılmasının ve bizlerin fikir beyan etmemizin bir anlamı yok,kendi düşüncenizde ısrarcıysanız. :)

konuyu açmadan önce karşıt görüşler çıkar etkilenirim bu kadar takmaktan vezgeçerim belki rahatlarım diye düşündüm.karşıt görüşler çıktı evt ama bende bişey değişmedi napiyim

yok o çocuk konusu kıskançlık değildi beni ekmişti bi kaç kez bu yüzden ben o yüzden rahatsız olmuştum.
ama haklısınız gerçekten biz dönem boyunca sevgilimin muhattap olduğu kızlar yüzünden kavga ediyoruz..
elimde olan birşey değil bu da bi hastalık demek ki
şimdi kendime diyorum ki onun mesleğini biliyodum keske hiç başlamasaydım ama oldu bi kere ozaman hiç düşünemedim bu kadar sorun yaşayacağımı..
şimdi türlü türlü güzel kızlar dedinizya kötü oldum üfff

çok ilginç..tokalaşmakta ne var ki canım, hani öpüşmek tamam da, el bu ya el , bir elin zararı de olmaz sanırım :) ay artık insanlar nelere takacağını şaşırmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…