- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Salmaktan başka çarem yok ki şu anda zaten, söyleyemediklerim yine içimde kaldı ya...
Salmaktan başka çarem yok ki şu anda zaten, söyleyemediklerim yine içimde kaldı ya...
Evet, kapı kadar kıymetim yok...
Kaç yaşındasınız merak ettim?
Yol vermekten öte çare kalmadı ki :/
Yeri belirle konum at geliyorumE gel birbirimizi tokatlayalım madem?
Ama gelmeden önce buluşacağız diye anlaşmıştık yani
ee ben iki tokat atarim. Boykesine zeki bir kadinken gobul iliskileriyle ilgili konularda boylesine ozguvensiz ve israrci olmani ben anlayamiyorum. Konularin hep ayni paralelde. Bence bu israr degerini dusuruyor. Kacan kovalanir gibi degilde daha cok "needy" dedikleri tip gibo gorunuyorsun. Mubtemelen itiyordur karsi tarafi. Yapma. Silkelen Kendine gel.
Kendine kıymet ve değer ver lütfen.
Ayrıca lütfen bir daha yazma ve yazarsa da cevap falan verme. Tavrını günler öncesinden belli etmiş zaten. Gerçekten ilgilenen insan mahçup olur, kusura bakma şu dönemde sık yazamayabilirim vs der. Sen onu istediğini yeterince belli etmişsin zaten. Yani ona bir şey söylemene gerek yok, içindekileri söylesen de bir şey değişeceğini sanmıyorum.
Üzülme, sıkılma, keyfine bak. Biri gider, biri gelir. Belki de senin için iyi bir ilişki olmayacaktı -ki başından belli olmuş zaten. Sonunda kırılmak ile başında incinmek arasında çok fazla fark vardır. Sen başında incindin. Kendine güven olur mu? Eminim çok hoş ve güzel bir kadınsındır. Kendi kıymetini bil.
27.
İçinizde kalanları oturun yazın bir kağıda, rahatlatır. O döndüğünde aramasa kopsanız bile eninde sonunda bir mesaj atıp yoklar, o zaman saydırırsınız, öyle daha zevkli olur :)
Yeri belirle konum at geliyorum
Kendim mi mahvetmişim şansımı yine yani :/
Teşekkür ederim ya etrafımda vardı birkaç erkek ben hepsiyle görüşmeyi kestim bunun için, o kadar etkilenmiştim kendisinden. Duvarlara anlatsam daha iyi haklısınız, en azından kaba saba konuşmazlar benimle
Sal gitsinYani mecazi anlamda, aranızdan biri şöyle mecazi bir tokat?
Bir kendine gel falan deseniz, izlemem gereken yolu söyleseniz.
Biz 1 aydır biriyle görüşüyorduk. Her şey iyi güzel, birbirimizin gözlerinin içine falan böyle yarım saat bakıyorduk hatta "Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.
Geçen hafta birden pek yazmamaya başladı. Ben de çok büyütmedim ben yazdım birkaç günde bir, Afrikada diye. Sordum kendisine de "Ben genelde mesajlaşmada kötüyüm ama çalışırken ekstra kötü oluyorum sadece wifi bulabildiğim için başka ülkelerde" dedi
Ben de yoklamak için sordum gelince görüşmek ister mi diye, o da istediğini söyledi.
Dün gelmiş olacaktı ama mesajımı açmadı. Bugünkü konuşma da şöyle gidiyor bir yorumlayın lütfen:
-Selam x, biliyorum meşgulsün falan da bana bir yer ve zaman söyleyebilir misin, sadece konuşmak istiyorum sonra salıcam seni :)
-Selam, iyisindir umarım. Bugün evdeyim ama yarın ... ye (bir ülke) gidiyorum sonra da ... a (başka bir şehir) yani 14üne kadar burada olamıcam
-Tamam sorun değil, 1 saat falan boşluğun var mı?
-Bugün yok, kapıları boyuyorum ben yokken kurusunlar diye : D
-Yarın? Fazla uzun sürmez.
-: D Yarın gidiyorum, hayırdır?
-Yüz yüze konuşmayı tercih ederim, dediğim gibi çok sürmicek. 14üne kadar bekleyecek sabrım olduğunu düşünmüyorum, belki sen kapıları boyamayı bitirince görüşsek?
-Tamam ama yarın gidiyorum, 14üne kadar sabrın olmak zorunda : D
-Biliyorum ama üzgünüm bir süredir, bugün konuşarak beni salabilirsin üzüntümden. Böylece 9 gün daha üzgün olmak zorunda kalmam
Bundan sonra gördü ama yazmadı 5 saattir falan. Ne düşünmem gerekir?
Acaba ben arada facebookta bir durum paylaştım işte "renkler daha renkli, kuşlar daha cıvıl cıvıl, uyuşturucu kullanmadan uyuşturucu kullanmak gibi" vs tarzında belli aşktan bahsettiğim onu mu çok buldu da böyle geri vites yaptı? Ya da başkasına mı sandı?
Acaba geri gelince görüşmek ister mi? 14üne kadar beklemek zorundasın lafını dönünceye bir umut olarak yormalı mıyım? : (
Bu adam en son eski kız arkadaşına tam rest çekip mesafe koyamadığı için siz bitirmiştiniz sanki. O değil mi. Hatta ondan sonra gelişmeleri yazacağım demiştiniz ama yazmadınız.. Ben mi yanlış hatırlıyorum?İnsan da bir sebep görse rahatlayacak aslında böyle durumlarda. En kötüsü cevapsız, sebepsiz bırakmak. Hani dese ki bana şu şu yüzden istemiyorum ben de üzülcem, ağlıcam bitecek yarına bu iş.
Ben olsam bir daha aramazdim. Disinizi sikip sabrederseniz eger donunce "acaba noldu buna " diye o sizi yoklayacaktir. Yoklamazsa zaten aramamaniz iyi de olmus.
Hani bi laf var donerse senindir donmezse hic senin olmamistir o misal :)
Evli ya da sevgilisi olabilir ve yine ya da bir çok kisiye aynı şeyi yapıyordur.
Bu adam en son eski kız arkadaşına tam rest çekip mesafe koyamadığı için siz bitirmiştiniz sanki. O değil mi. Hatta ondan sonra gelişmeleri yazacağım demiştiniz ama yazmadınız.. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Yazıldı mi okuyamadim ama ben hamilesiniz israrla görüşmek istiyorsunuz onu söyleyeceksiniz sandım.
Aşiri israr etmişsiniz.
Cok ısrar inanin cok gereksiz.
Hızlı kosmayin erken yorulursunuz.
Yani belli ki adamdan cok hoslandiniz ve hızlıca birseyler baslatma isteginiz var.
Ama karşıdakinin de kendine göre düşünceleri var.
Itici oluyor böyle ısrar ısrar. .....
Ufaktan sıvışmanın yollarını arıyor belli ki insan çok önemsediği birini bir saat dahi olsa görmek istemezmiYani mecazi anlamda, aranızdan biri şöyle mecazi bir tokat?
Biz 1 aydır biriyle görüşüyorduk. Her şey iyi güzel, birbirimizin gözlerinin içine falan böyle yarım saat bakıyorduk hatta "Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.
Geçen hafta birden pek yazmamaya başladı. Ben de çok büyütmedim ben yazdım birkaç günde bir, Afrikada diye. Sordum kendisine de "Ben genelde mesajlaşmada kötüyüm ama çalışırken ekstra kötü oluyorum sadece wifi bulabildiğim için başka ülkelerde" dedi
Ben de yoklamak için sordum gelince görüşmek ister mi diye, o da istediğini söyledi.
Dün gelmiş olacaktı ama mesajımı açmadı. Bugünkü konuşma da şöyle gidiyor bir yorumlayın lütfen:
-Selam x, biliyorum meşgulsün falan da bana bir yer ve zaman söyleyebilir misin, sadece konuşmak istiyorum sonra salıcam seni :)
-Selam, iyisindir umarım. Bugün evdeyim ama yarın ... ye (bir ülke) gidiyorum sonra da ... a (başka bir şehir) yani 14üne kadar burada olamıcam
-Yüz yüze konuşmayı tercih ederim, dediğim gibi çok sürmicek. 14üne kadar bekleyecek sabrım olduğunu düşünmüyorum, belki sen kapıları boyamayı bitirince görüşsek?
-Biliyorum ama üzgünüm bir süredir, bugün konuşarak beni salabilirsin üzüntümden. Böylece 9 gün daha üzgün olmak zorunda kalmam
Acaba ben arada facebookta bir durum paylaştım işte "renkler daha renkli, kuşlar daha cıvıl cıvıl, uyuşturucu kullanmadan uyuşturucu kullanmak gibi" vs tarzında belli aşktan bahsettiğim onu mu çok buldu da böyle geri vites yaptı? Ya da başkasına mı sandı?
Acaba geri gelince görüşmek ister mi? 14üne kadar beklemek zorundasın lafını dönünceye bir umut olarak yormalı mıyım? : (
Yani mecazi anlamda, aranızdan biri şöyle mecazi bir tokat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?