Tokat atacak birini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Salmaktan başka çarem yok ki şu anda zaten, söyleyemediklerim yine içimde kaldı ya...

Kendine kıymet ve değer ver lütfen.

Ayrıca lütfen bir daha yazma ve yazarsa da cevap falan verme. Tavrını günler öncesinden belli etmiş zaten. Gerçekten ilgilenen insan mahçup olur, kusura bakma şu dönemde sık yazamayabilirim vs der. Sen onu istediğini yeterince belli etmişsin zaten. Yani ona bir şey söylemene gerek yok, içindekileri söylesen de bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Üzülme, sıkılma, keyfine bak. Biri gider, biri gelir. Belki de senin için iyi bir ilişki olmayacaktı -ki başından belli olmuş zaten. Sonunda kırılmak ile başında incinmek arasında çok fazla fark vardır. Sen başında incindin. Kendine güven olur mu? Eminim çok hoş ve güzel bir kadınsındır. Kendi kıymetini bil.

Salmaktan başka çarem yok ki şu anda zaten, söyleyemediklerim yine içimde kaldı ya...

Evet, kapı kadar kıymetim yok...

Kaç yaşındasınız merak ettim?

Yol vermekten öte çare kalmadı ki :/

27.

İçinizde kalanları oturun yazın bir kağıda, rahatlatır. O döndüğünde aramasa kopsanız bile eninde sonunda bir mesaj atıp yoklar, o zaman saydırırsınız, öyle daha zevkli olur :)

Tam anlamıyla sevgililik değilse bu kadar ısrar doğru değil. Sevgiliye bile ısrar etmek doğru değil aslında ama bu olmamış. Kesinlikle bir daha mesaj atmayın. Ve bir sorun varsa yüz yüze gelmeyi beklemek yerine mesaj atabilirsiniz. Ben olsam öyle yazardım. Sana ihtiyacım var, ya da seninle konuşmaya ihtiyacım var derdim. Buna rağmen bekle diyorsa tamam der geçerdim. Daha sonra da uygun bir dille bu yaptığın doğru değildi. Kırıldım derdim. Siz tüm iletişimi yüz yüze Kemal istemişsiniz ve aslında böyle yaparak olan iletişimi koparmışsınız. Bu arada bir halinizi hatrınızı sorabilirdi. Sormadıysa onun çok üstüne gitmişsiniz denektir...

Kuzum hepten, kurban olayım seni bir görem san anlatacaklarım var - deseymişsin. Ne kasmışsın. Adam istese o kapıyı söker gelir. Ama istememiş. Bir de senin ilk yazdığın mesajda sonra salıcam kelimesi beni rahatsız etti yanı ne bileyim kaba mı desem ne desem ki.

Kendim mi mahvetmişim şansımı yine yani :/

Teşekkür ederim ya etrafımda vardı birkaç erkek ben hepsiyle görüşmeyi kestim bunun için, o kadar etkilenmiştim kendisinden. Duvarlara anlatsam daha iyi haklısınız, en azından kaba saba konuşmazlar benimle

27.

İçinizde kalanları oturun yazın bir kağıda, rahatlatır. O döndüğünde aramasa kopsanız bile eninde sonunda bir mesaj atıp yoklar, o zaman saydırırsınız, öyle daha zevkli olur :)

Ben de 25 :) Umarım ya gelirse güncellicem konuyu, içimdekileri de söyleyip rahatlıcam

Yeri belirle konum at geliyorum

Budapeşteye gidelim bari güzelmiş orada buluşalım

Çok romantik veya mükemmel görünen erkeklerden korkmuşumdur hep. Nasıl desem böyle insanı kısa sürede kendine aşırı derecede çeken, bağlayan erkekler genelde ayarsız oluyor. İlk işleri zaten insanın gözünü boyamak, kör etmek olur.

Neden gercekten adam yok dedikce ısrar edip bi tarafını kaldırdınız ki
Erkekler istemiyorsa istemiyordur bizim gibi değiller netler
Bosuna yalvarmıssınız

Sal gitsin

Ben olsam bir daha aramazdim. Disinizi sikip sabrederseniz eger donunce "acaba noldu buna " diye o sizi yoklayacaktir. Yoklamazsa zaten aramamaniz iyi de olmus.
Hani bi laf var donerse senindir donmezse hic senin olmamistir o misal :)

Yani ben mesajlasmalarinizi okurken soyle hissettim. " kiz cok caresiz, ozguvensiz, israrciligi erkegi bayagi itmis. Erkek gostermis oldugu ilgiden pisman ama nasil geri adim atacagini bilmiyor, saskin"

Bazi erkekler sadece avci olmayi severler. Sizin kendinizi bu kadar kaptiracaginizi tahmin etmemis gibi, biraz tedirginlik sezdim ben.

Sizin bu israriniza kayitsiz kalan birinin, sizinle ayni hisleri paylasmadiginin farkindasinizdir umarim ve hislerinizi paylasma fikrini gozden gecirirsiniz.

Burdan nasıl kendinize umut çıkarabildiniz?
Yalvarmışsınız, önemsememiş.
Alıştırın kendinizi, iletişimi kesin.

Evli ya da sevgilisi olabilir ve yine ya da bir çok kisiye aynı şeyi yapıyordur.

İnsan da bir sebep görse rahatlayacak aslında böyle durumlarda. En kötüsü cevapsız, sebepsiz bırakmak. Hani dese ki bana şu şu yüzden istemiyorum ben de üzülcem, ağlıcam bitecek yarına bu iş.
Bu adam en son eski kız arkadaşına tam rest çekip mesafe koyamadığı için siz bitirmiştiniz sanki. O değil mi. Hatta ondan sonra gelişmeleri yazacağım demiştiniz ama yazmadınız.. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Yazıldı mi okuyamadim ama ben hamilesiniz israrla görüşmek istiyorsunuz onu söyleyeceksiniz sandım.
Aşiri israr etmişsiniz.

Cok ısrar inanin cok gereksiz.
Hızlı kosmayin erken yorulursunuz.
Yani belli ki adamdan cok hoslandiniz ve hızlıca birseyler baslatma isteginiz var.
Ama karşıdakinin de kendine göre düşünceleri var.
Itici oluyor böyle ısrar ısrar. .....

Ben olsam bir daha aramazdim. Disinizi sikip sabrederseniz eger donunce "acaba noldu buna " diye o sizi yoklayacaktir. Yoklamazsa zaten aramamaniz iyi de olmus.
Hani bi laf var donerse senindir donmezse hic senin olmamistir o misal :)

Ben de öyle düşünüyorum. Bu kadar ilgisi olan bir adam herhalde geri yoklar ki mesajlarıma da cevap veriyor ama adım atmıyordu. Belki de kendince düşünmek istiyordur.

Evli ya da sevgilisi olabilir ve yine ya da bir çok kisiye aynı şeyi yapıyordur.

Evli ya da sevgili değil de bence de birden fazla kişiyle görüşüyor olabilir.

Yok hiç öyle biri olmadı hayatımda belki karıştırıyorsunuzdur başkasıyla

Amanın yok hamilelik falan öyle şeyler sadece hislerimi söyleyecektim bak ben böyle böyle hissediyorum ama senin hareketlerin de son zamanlarda böyle, ilgi duymuyorsan söyle gibisinden, söyleyemedim

Ufaktan sıvışmanın yollarını arıyor belli ki insan çok önemsediği birini bir saat dahi olsa görmek istemezmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…