Tokat atacak birini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ısrarınız beni bile iğrite etti karşı taraf gerçekten bunalmıştır.Aramak görüşmek isteyen insan yüz kere sebep bulur yazar görüşür demek ki daha önemli işleri varmış.Bu ısrarınız neden anlayamadım? Üzülürüm falan demişsiniz ne gerek var ki bu tarz konuşmalara

Off adamların bu kadar totolarını kaldırmayın ya bıraz agır olun olayları akısına bırakın. Sureklı darlayıp goruselım yok o tarıhe kadar bekleyemem nedır? Yasınızı bılmıyorum ama tahmınımce 20li yaslardasınız. Bıraz akısına bıraksanız belkı de uzaktan kumandalı ılıskılerın aslında hıc sıze gore olmadıgını yanınızda yorenızde gozlerınızın ıcıne daha uzun bakmak ısteyen ve bununla mutlu olan bırılerını gorebılırsınız. Ve son soz IYI BIR COCUK OLURSANIZ BELKI SIRINLERI BILE GOREBILIRSINIZ istediğiniz okkada olmadıysa söyleyin

İnanamıyorum.. Böyle diyen seni atlatıp duran birine hala umut olarak yormalı mıyım mı diyorsun?
Bu konuşmalarından ona askıntı oluyormuşsun gibi.. Bu şekilde onun bi tarafını kaldırmaya devam edersen yarın bu kadarını bile yazmayacak..

Ama adam size işim var görüşemem demiş ona rağmen siz çok ısrarcı davranmışsınız.
Zaten duyguları karşılıklı olsa o size ısrar ederdi görüşelim diye ama adam sizinle görüşmeyi kapı boyamaya yeğliyor ki boya ertelenelir bir iş..
Sizi üzmek istemem ama adamın size ilgisi yok.
Daha da ne mesaj atın ne de arayın..

Neden böyle erkekler, hem kızları aşık ediyorlar sonra umursamıyorlar, çocuk oyuncağımı bu , insanların duygularıyla oynamak çok iğrenç bişey, gel de kız üzülmesin, taştan mı ki kalbi aman istemezse istemesini kolayca diyebilmek..

Belli ki çok tatlı,net ve dürüst bir insansiniz.

Sorun sizinle ilgili değil bence.
Adamın mesleği ne bilmiyorum ama afrikadan gelmiş vs.yoğun olabilir evinden adım atmak istemeyebilir ne bileyim kendi kendine kalmak istemiş olabilir vs.bi ton şey.

Mesajları okuyunca ben rahatsız oldum fazla ısrar eden bir kadın var.
9 gün çok uzun değil gorusesi varsa görüşürsünüz zaten.
Sanki başka hayatınız yokmuş da hep onu bekleyecekmiş gibi bi izlenim vermissiniz.
Artık siz diyeceginizi demissiniz beklemede kalın sabırlı olun derim ben.

cocugu bulunmaz hint kuması yapmıssın. sakın bı daha arama o seni arayana kadar. ben eşimle ikinci görüşeceğim gün trafik kazası gecırdı bende whats app, mesaj yazdım donmedı aradım kaza gecırmıs arkadası baktı tele izmirde evindeymiş. 4 gun sonra robot gibi görüşmeye geldi ve ben yazmadım ustune dusmedım. görüşelim demedim izmirden cıktı geldı aydına. seven yada gercekten senı önemseyen insan ne kadar zamansızlık olsada sana ayıracagı bı zamanı vardır. sen arayıpta kendını degersızlestırme ve sende soguk soguk davran. anladın hatasını

Soğuk davranma, görüşmemek için bahaneler sunma, mesaja cevap vermeme hmm.
Size aşık olmalı demek isterdim ama bildiğin adam ya bir dur 2 dk. ötede oyna modunda.
Muhtemelen bu ısrarlarınızın karşısında dönünde görüşelim diye geçiştirmiş, görüşse bile sıcak bir görüşme olmuyor olacaktır.
Bekle ve gör ama yazma artık.

Yavru bu adam çöp.
Serdar üstat ne demiş "seni çöpe atacağım poşete yazık"
Poşet bile 25 kuruş oldu yani poşet bile daha karakterli bence o adamdan.
Tabiki sana net birşey söylemez nasıl olsa bıraktığı yerdesin. 3 ay sonra bile gelecek olsa sen oradasın, beklemede. Senin derdin mi var sorunun mu var umrunda değil. İhtiyaçları dürterse sana ulaşacak hödük. Kendine böyle birini mi layık görüyorsun? Cidden mi?

Evet kizmayin ama gereksiz bir ısrar olmuş , bir kere yazdiniz olmaz dedi . Sonra bırakın o size ulaşsın .. sonra adamlar kendisini bulunmaz Hint kumaşı saniyor

Görüşmek istemiyor sizin kokunuzu ve gözlerinizi boya kokusuna ve kapıya bakmaya tercih ediyor. Neden insan yarim saat izlediği birine 1 saatini ayırmasın ki.

Ne kadar ısrar o kadar iticilik.
Karşı tarafın yerinde olsam engellerim sizi.
Kaldı ki sizin yapmanız gereken bir davranışı ısrar ederek karşı tarafa yapmaya zorluyorsunuz.
Yapmayın, aramayın, ısrarcı olmayın, umut bağlamayın.

ısrarcılık konusunda herkesle aynı fikirdeyim.
okurken diyaloglarda kadın erkek yer değiştirmeli diye düşündüm.
bu yazışmadan sonra tek bir kelam dahi yazmayın. bu kadar derdinizi anlatma çabanıza merak etmemiş, merak ederse zaten iletişim kurar. nasıl davranacağınıza o zaman bakarsınız ama sanki bu adamın ilgi alanı değişmiş gibi.

Nasil bir karekteriniz kisiliginiz var bilmdm ama bana boyle yapisan tipler çok sinir bozucu gelir.
Siz hoslandiginiz icin tum yollari deniyorsunuz ama bir krediniz de varsa cocugun gozunde bu sekil davranarak uzaklastirirsuniz.
Acikcasi bekar olsam bir cocukdan bu sekil israr gelse amam bu nasil ozguvensiz yapisik bir tip derim.
Lutfen kusura bakmayin inanin okudugum mesajlarinizda okadar ilgisiz birine karsi fazla ustelemissiniz ki kendi degerinizi kendi ellerinizle aliyorsunuz.
Ayrica şu seni izliyorum hosuma gidiyor bla bla bla erkekler kadinlar gibi degil biz hissetmedigimiz kelimeleri karsimizdakilere demeyiz soylemissek icten deriz ama erkekler oyle degil geneli istisna haric hep laf olsun torba dolsun hesabi konusuyolar fazla ciddiye almayin

Tokat bana düşmez ama böylesi bir durum dan daha ağırını yaşarken bir ışık süzüldü oha dedim (yaşım 20-22 falan) o yok diye güneş doğmuyorum demiyor ben ok küçücük bir tozum oda öyle beni üzdü mü? Yürüsün
O gün özgür kız gibi çıktım dışarı carpe diem dedim
Çok koştu peşimden yoksa o halimden faydalanıp bana neler yapacaktı
Hadi bugün miladın olsun çık dışarı iki lafla birileriyle arama da artık kapıdan bile değerin Yok gel birlikte boyarız bir şeyler ler söyleriz dışardan derdi
O dertlenmiyor seni görmemeye
O zaman yüzüne hasret kalsın yolu açık olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…