- 21 Ocak 2018
- 8.512
- 21.044
- 348
- 32
- Konu Sahibi Pembelii11
Ya ne desem bilemedim herkes cakal olup havadan para kazanma derdine dusmus resmen. Verin insanlarin parasini su anki degeri diye bisey yok element uydurmayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam kırıldın mı sen bizeAnnem rahatsız.. yorum yapan arkadaşlar çok kırıcı.. Yarın vekalet vereceğim zaten... sadece artık ne doğru ne yanlis bilemiyorum o yüzden sormak istedim..
bunun bilemeyecek neyi var ki ?Annem rahatsız.. yorum yapan arkadaşlar çok kırıcı.. Yarın vekalet vereceğim zaten... sadece artık ne doğru ne yanlis bilemiyorum o yüzden sormak istedim..
KıvırmaaaAnnem rahatsız.. yorum yapan arkadaşlar çok kırıcı.. Yarın vekalet vereceğim zaten... sadece artık ne doğru ne yanlis bilemiyorum o yüzden sormak istedim..
Ya bizde mesela arsa aldik, her 6 ayda bi arsanin ilk sahibi, enflasyona, dovize endeksli fiyatlara bakıyor, biz habire guncel fiyati bi daha ödüyoruz ona. Bu isler böyle yapılıyor bilmiyong mu sen ? BxbxhxhhxhxDiğer meseleleri bilemem ama bunda acaba denilecek bir şey.
Suanki değer yok çünkü adam zaten vermiş babanıza parasını. Ne değerinden bahsediyorsunuz?
Pesss yaniii tabikide vereceksiniz.Arkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Ozamanda onun verdiği 10 bin değerliydi.Dolandırıcımısınız nesiniz yaa nasıl sinirlendim bak.Hayir vermesek değil. Şuan ki değerine göre versek dedim. Haklısınız yinede.. ama akrabalarım babam rahmetli olduktan sonra hep vekalet istediler yok baban hayattayken şurayı bize sattı dediler. 608 m2 arsayı bize 60 m2 vs dediler bataklık dediler oysa otel yaniymis vs bu yüzden güvenim sarsıldı. O sebeple herseyi düşünüyorum artık.. üzgünüm
Aydınlandım şuvanYa bizde mesela arsa aldik, her 6 ayda bi arsanin ilk sahibi, enflasyona, dovize endeksli fiyatlara bakıyor, biz habire guncel fiyati bi daha ödüyoruz ona. Bu isler böyle yapılıyor bilmiyong mu sen ? Bxbxhxhhxhx
Annem rahatsız.. yorum yapan arkadaşlar çok kırıcı.. Yarın vekalet vereceğim zaten... sadece artık ne doğru ne yanlis bilemiyorum o yüzden sormak istedim..