Tolga Ecemiş e 2020 de tüp bebeğe baslayanlar?

1.yumurta toplama işlemi genel bişeydir. operasyona girersin kaç tane yumurta varsa toplanır 1de olur 18 de. ben 12,500TL verdim artık ne toplanırsa..
2.her transfer ücretlidir. benim 3 embriyom donduruldu 1 ay sonra 2 tanesi transfer edildi 4.500TL verdim tutmadı. şimdi yeniden kalan 1 embriyom transfer edilecek yeniden 4.500TL ödeyeceğim

yani verdiğiniz 12.500,00 tl sadece yumurta toplama işlemi öyle mi :O
Dondurulması için ücret ödemediniz mi peki ?

Dondurma ücreti Tolga Hoca 'da ne kadar acaba ? Her embriyo için mi yoksa toplu mu bi fiyatı var

12

12 tane 1. Kalite embriyo donduruldu yumurta toplamadan 6 gun sonra erken adet oldum, kan testlerim yapıldı hormonlarim normal seviyesine gelmis transfer icin ilaclara basladik
Dondurma ücreti Tolga Hoca 'da ne kadar acaba ? Her embriyo için mi yoksa toplu mu

Doktorunuz Kubilay bey miydi

Yeniden denemeye karar verdiğimde yine boş çıkarsa korkum vardı. Ama tedavim başladığında herşeyin çok güzel olacağına tüm kalbimle inandım. Perşembe günü opu yapıldı ve çok şükür 8 yumurta toplandı. Önceki tedavimde sadece 3 yumurta gelişmiş ve malesef boş çıkmıştı. Canım doktorum elinden gelenin en iyisini yaptı biliyorum. Yarım kalan bir tedaviden sonra bugünlere gelebilmek, sanki pozitifi görmek gibi mutluluk veriyor. İnanıyorum ki Allah'ın izniyle herşey çok daha güzel olacak.

Merhaba benim de boş çıkıyor yumurtalar sizin amh kaç acaba birde sebebi ney diyot doktor

Merhaba benim de boş çıkıyor yumurtalar sizin amh kaç acaba birde sebebi ney diyot doktor

Merhaba, geçmiş olsun size de. İnşallah mübarek günler hatrına tez vakitte size iki dünyada da göz aydınlığı olacak hayırlı evladınıza kavuşursunuz.
Benim amh 0.60 tı, yaşımda 40.
2 yumurtalığımda da çikolata kistim var malesef. İlk doktorum 3 ay sonra yeniden denenebilir ama yine boş yumurta çıkma ihtimali var dedi. Kendime gelmemi bile beklemeden eşime boş çıktığını söyledikleri için çok üzüldüm, aklım eşimdeydi o yüzden sebebini sorgulamak yerine biran önce eşimin yanına gitmek istedim.
Benim fikrim yüksek doz iğneler kullanıldığı için boş çıktığı yönünde. Nitekim 2 tedavimi kıyaslandığımda da bu fikrimin doğru olduğunu düşünüyorum.

Bana göre bu dünyadaki en zor imtihanlar dan birini yaşıyoruz. Rabbim önce sabır sonra hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah evlat hasreti çekenlere. Ben ilk 150ml kullandım 4 yumurta 3 Bos biri olgun değil dediler. İkinci de 300 ml 14 yumurta iki olgun onlarda döllendi ama ilerlemedi. Bir tane kaliteli olsa yetiyor dediler ama başka şeyler çıkıp duruyor . Tekrar deneyecek misiniz peki

Amin, çok haklısın zor bir sınav ama sabredip dua etmekten başka çaremiz yok. En azından hayalini kuracak kadar umudumuz var şükürler olsun. 2.tedavim henüz bitmedi benim. Bugün embriyoların 5.günüydü, yaşımdan dolayı ngs uygulanacak. Embriyolar ngs için numune alacak aşamaya gelememiş henüz, yarın öğlen tekrar bilgi verecekler.
Ben ilk tedavimde toplam 4275 ünite menapur kullanmıştım, bu tedavimde toplamda 3150 ünite menapur, ganol f ve ayrıca klomen de kullandım. Tedaviye başlamadan yaklaşık 3 ay önce biesteron kullanmaya da başlamıştım. Doktor seçimi çok önemli.

Hangi doktordasiniz şu anda peki bana sadece gonol F uyguluyorlar doktoru değiştirmem gerek galiba

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bebeğinize kavuşursunuz dualarım sizinle

Herkese merhaba. 3 ay kadar bi süreden sonra Tolga hocamda 2. Transferimi yaptirdim. Hem gebelik aşısı hemde serum uygulamasi yapildi. 5.gun Embriyosu ve kalan tek şansımız. Oyuzden de eldeki tüm mermileri bitiriyoruz... 11 Mayıs transfer tarihi 6. Günüm..beklemedeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…