- 15 Mart 2021
- 1.763
- 2.905
- 83
- Konu Sahibi Salihaaa06
-
Eee çok güzel , yükünüz nerdeyse hafiflemişHerkese merhaba. 3 ay kadar bi süreden sonra Tolga hocamda 2. Transferimi yaptirdim. Hem gebelik aşısı hemde serum uygulamasi yapildi. 5.gun Embriyosu ve kalan tek şansımız. Oyuzden de eldeki tüm mermileri bitiriyoruz... 11 Mayıs transfer tarihi 6. Günüm..beklemedeyimm
Herkese merhaba. 3 ay kadar bi süreden sonra Tolga hocamda 2. Transferimi yaptirdim. Hem gebelik aşısı hemde serum uygulamasi yapildi. 5.gun Embriyosu ve kalan tek şansımız. Oyuzden de eldeki tüm mermileri bitiriyoruz... 11 Mayıs transfer tarihi 6. Günüm..beklemedeyimm
Erkek infertilitesi.tesekkurler inşallah güzel haberler alırımEee çok güzel , yükünüz nerdeyse hafiflemişRabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş .
Peki probleminiz neydi ?
Rabb'im emeklerimizi boşa cikarmaz inşallahSu gibi akıp giden zaman ve geç kalmış bayram hediyesi diliyorum size
Bende ngs sonucunu bekliyorum.
Amin, inşallah. Test gününüz ne zaman? Vakit geçirmek için neler yapıyorsunuz?Rabb'im emeklerimizi boşa cikarmaz inşallah
24 mayis dedi tolga hoca ama 13.gun oluyor. Sanırım 23 mayis pazara geliyor diye pazartesi dedi.ben 12. Gun olan pazar günü yaptıricam.cunku pazartesi iş başı yapicam. Yogun ve stresli bir işim var.o gun test vermeye vakit bile bulamam. En iyisi pazar. Zaten 12.gun cikmazsa baska zamanda cikmaz.uzun bir süre. Evdeyim kuşlarım var kedim var onlari beslemekten ufak ev işleri yapmaktan vakit geçiyorAmin, inşallah. Test gününüz ne zaman? Vakit geçirmek için neler yapıyorsunuz?
24 mayis dedi tolga hoca ama 13.gun oluyor. Sanırım 23 mayis pazara geliyor diye pazartesi dedi.ben 12. Gun olan pazar günü yaptıricam.cunku pazartesi iş başı yapicam. Yogun ve stresli bir işim var.o gun test vermeye vakit bile bulamam. En iyisi pazar. Zaten 12.gun cikmazsa baska zamanda cikmaz.uzun bir süre. Evdeyim kuşlarım var kedim var onlari beslemekten ufak ev işleri yapmaktan vakit geçiyor
Allah razı olsun inşallah.Yarısı gitmiş öyleyse. Allah kolaylık versin size. Ne güzel meşgaleniz var. Rabbim emeklerinizin karşılığını size iki dünyada da göz aydınlığı olacak hayırlı evlat olarak versin. Dualarım sizinle
Biraz önce idrar testi yaptım ve ilk defa cift çizgiyi gördüm.9. günüm sanırım hamileyim...bilemedim heycanliyim inanamıyorum..erkendende sevinmek istemiyorum ama beni test yapmaya iten 2 neden vardi. Biri regli tarihim bugun ve diğer transferlerimde reglim yaklaşınca goguslerimin acısı geçerdi.simdi halaa var o acı. Diger neden dun aksamdan beri sol kasigima ani sanci girip duruyor ama agri adet gibi degil bacağıma eklem yerime vuruyor. Bilemedim yaniii ama çift cizgiyi görmek nasip oldu sanırım
Bu arada ilaç etkisi falan olmaz değil mi. Yani yumurta toplamada kullanılan ilaçlar çift cizgi yapıyor ama bunlar yapmaz sanırım.simdiye kadar hic bu aşamada böyle bir şey okumadim amaa. Erken sevinmekten korkuyorum
Allah razı olsun kardeşim. Bugün evlilik yıldönümümuz. İlginç bir tesadüf olduAllah'ım bu ne güzel bir sabah böyle
Ohh maşallah, inşallah sıkı sıkı tutunmuştur size. Günlerdir aklımda duamdasınız, öyle mutlu oldum ki şuan. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Eşim suanda uyuyor.ona nasil dicemi düşünüyorum9.gün ilaç etkisiyle çift çizgi göreni bende hiç okumadım. Kan tahlili rahat bir nefes almamızı sağlar
Allah razı olsun kardeşim. Bugün evlilik yıldönümümuz. İlginç bir tesadüf oldu
Eşim suanda uyuyor.ona nasil dicemi düşünüyorumgidicem kan vermeye bugün
Bu güzel dualariniz için cok saolun teşekkürlerYaa ağlarım ki ben bunaSağlık ve huzurla nice yıllarınız olsun, Rabbim mutluluğunuzu size iki dünyada da göz aydınlığı olacak hayırlı evlatla taçlandırsın
Sonuç 184. Sanırım hamileyimmarina hanıma yazdım teyit etmem lazım yinedee ne olur ne olmaz
Teşekkürler Tolga hocam da aradı konuştuk. Tebrik etti pazartesi bi test daha yaptir dedi sonrasında ultrason için gün vericek..Maşallah
Gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?