- Konu Sahibi Salihaaa06
-
moral olsun size. benim tutmadı ama benimle birlikjte bi bayan daha transferdeydi oda tolga hocanın hastasıydı tek embriyosu vardı ve bi tek o transfer edildi. ve tutmuş hamileymiş...Hanımlar çok üzüldüm sonuçlarınız için Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere bende bu ay tolga hocada başlıcam olumsuz haberleri duyunca ister istemez modum düşüyor.
çok teşekkür ederim darısı bizlere olsun inşAllah 3. tedavim olacak ve çok zor bir süreç başlarken korkuyorum resmenmoral olsun size. benim tutmadı ama benimle birlikjte bi bayan daha transferdeydi oda tolga hocanın hastasıydı tek embriyosu vardı ve bi tek o transfer edildi. ve tutmuş hamileymiş...
kızlar birde birşey sorucam size tolga hocanın kliniği 6 da kapanıyor ama 6 dan sonra muayeneye gideniniz oldumu hiç?
Hep öğleden sonra randevu verdikleri için bilemicem. Yani 3 4 civari en gec orda olmuslugum var.kızlar birde birşey sorucam size tolga hocanın kliniği 6 da kapanıyor ama 6 dan sonra muayeneye gideniniz oldumu hiç?
teşekkür ederim birde size tek embriyomu çift embriyomu transfer etmişti tolga hocaHep öğleden sonra randevu verdikleri için bilemicem. Yani 3 4 civari en gec orda olmuslugum var.
çok teşekkür ederim saolun zaten ay sonu gidicem o zaman öğrenirim :)Ben gün içinde gitmiştim ama isterseniz sizin için öğrenebilirim
benim 3 embriyom oldu donduruldu ilk denemede 2 tanesini transfer etti tutmadı maalesef. şimdi kalan 1 embriyom var onu denicez. reglimle başlıcaktık ama rahim duvarı ilaçların etkisiyle çok kalınlaşmış ve adetin 3. günü hocaya gitmeme rağmen leke şeklindeydi.sonradan bayaaaaaaaa bi kanamam arttı hemde iki büklüm dolaştım günlerce.. hoca bu ay yapamayız dedi ilaç verdi sonraki reglimde kısmetse başlıcaz.teşekkür ederim birde size tek embriyomu çift embriyomu transfer etmişti tolga hoca
İnşAllah bu sefer güzel olur sonucunuz, çok özür dileyerek soruyorum peki sizin sorununuz nedir?benim 3 embriyom oldu donduruldu ilk denemede 2 tanesini transfer etti tutmadı maalesef. şimdi kalan 1 embriyom var onu denicez. reglimle başlıcaktık ama rahim duvarı ilaçların etkisiyle çok kalınlaşmış ve adetin 3. günü hocaya gitmeme rağmen leke şeklindeydi.sonradan bayaaaaaaaa bi kanamam arttı hemde iki büklüm dolaştım günlerce.. hoca bu ay yapamayız dedi ilaç verdi sonraki reglimde kısmetse başlıcaz.
Spermlerde sorun vardı.benim bi problemim yoktu oyuzden de başarılı olabiliriz diye düşünmüştüm ama kısmet değilmişİnşAllah bu sefer güzel olur sonucunuz, çok özür dileyerek soruyorum peki sizin sorununuz nedir?
sayısında mı yoksa yapı olarakmı sorun vardı spermlerde, Rabbim en kısa sürede kucağınızı doldursun inşAllahSpermlerde sorun vardı.benim bi problemim yoktu oyuzden de başarılı olabiliriz diye düşünmüştüm ama kısmet değilmiş
sayıya takılma yani bi testte az çıkıyordu bi testte milyonlar.. yapısal olarak şekil bozukluğu vardısayısında mı yoksa yapı olarakmı sorun vardı spermlerde, Rabbim en kısa sürede kucağınızı doldursun inşAllah
Anladım hayırlısı olsun hakkımızda bende bugün başlıyorum ilaçları kullanmayasayıya takılma yani bi testte az çıkıyordu bi testte milyonlar.. yapısal olarak şekil bozukluğu vardı
Bu sefer guzel haberi almak nasip olsun insAllah, benimde opu işlemin oldu bugün gelismelerini takip edicez.tolga hocaya gittim bugün. bi önceki transferde rahim duvarı çok kalındı 1 ay onu bekledik. toparlanmış başlanabilir dedi kan verdim aksam sonuca göre başlıcam yeni bir tansfer sürecine. aşılamada olacak kısmet bakalım...
Merhaba bayağı zaman geçmiş insallah hayırlı sonuçlar almissinizdırYumurta konusunda
Bende de pko var seninki gibi yumurtalarım çatlıyor diğer klinik 20 topladı Tolga hoca 45 adet
kist vardı sanırım ondan olsa gerek kan değerlerimde östrojen fazla çıktı.1 ay daha beklicem...tolga hocaya gittim bugün. bi önceki transferde rahim duvarı çok kalındı 1 ay onu bekledik. toparlanmış başlanabilir dedi kan verdim aksam sonuca göre başlıcam yeni bir tansfer sürecine. aşılamada olacak kısmet bakalım...
hakkında hayırlısı olsun canım benimde 19 olgun yumurtadan 18 i döllendi bugün üçüncü gün 15 tanesi 1. kalite dedi marina hanımkist vardı sanırım ondan olsa gerek kan değerlerimde östrojen fazla çıktı.1 ay daha beklicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?