selam kizlar buralari unuttum sanmayin ama inaninki 3 hafta boyu full sinavim var sürekli onlara çali$iyorum bir göz atip bir$eyler yazip çikiyorum, bu arada beni motive ettiniz Allah razi olsun :) $imdilik yediklerimi yazayim, sabah çok geç kalktim çok geç yatmi$tim
ögle : çay, 2-3 salatalik, 2 lokmadan az ekmek (aram yok), diyet peynir, 1 dilim ka$ar, 2 ka$ik yulaf
ara : yarim kase müsliyle kari$ik k fleks, $ekersiz Türk kahvesi, 1 lokma kek, 2 ceviz
ak$am ne yicem bilmiyorum ama belki çorba yerim
0 yag 0 $eker beslenmesi çok kilo verdiriyor ama sinavlardan dolayi biraz kendimi $imartiyorum anneminde baskisi var $u 3 hafta geçsin hiç diyet yapmada ondan sonra istersen hiç bir $ey yeme diyor, sinav zamaninda diyet yapma diyorr, bende zaten biraz dikkat ediyorum öyle aç susuz gitmiyorum sinava[/QUOTE
ayy cnaım benim ya evet sınav zamanı çok kasmamakda fayda var, anneciğine hak veriyorum, sen her şeyden az az ye bu dönem, sıkı diyet seni yormasın

walla motivosyonuna azmine hayran kaldım kuzucumm laf aramızda ben sınav dönemi olsa yine zıbıtırdım

p gönülden tebrik ediyorum senii:))