yok canım uymayacağım ona.iki bardak su içtim şimdi biraz bastırsın diye.canım benim diyet iyi gidiyorda spora da bir çözüm bıulmam lazım hareketsiz belli bir kiloya evet inerim 10/15 kilo kadar(çok ya kilom şu anda)fakat bu seferde sarkmak istemiyorum offffffff evde eliptik bisikletim var ama lanet vidaları bir türlü bulamıyorum ne yapıcam bilmiyorum.her gün markete gidiyorum yolu da uzatarak sırf yürüyüş olsun diye.ama o bisikleti halledebilsem süper olcak
sen neler yapıyosun kaç gündür yoksun
Iyi yapmissin canim su biraz olsun bastirir acligi. Iste illa bir aksaklik cikar emin ol ki o vidalar gözünün önündedir belki ama lazim oldugunda bulunmazlar herzaman böyledir. Ay canim yazik sana ya bende hep biyerlere cikmaya calisiyorum evde spor aletlerim var ama temiz havada yürümek daha güzel oluyor. Ben evdeyim canim esimle ilgileniyorum yaklasik 3 hafta önce Tese amelyati oldu intihap kapmis yarasi. Bebegimiz olsun diye ugrasiyoruz ama kader olmadi iste. Gerci daha yeni evliyiz ama bu sorunla cocuk sahibi olanlar cok az. Sen nerde yasiyosun canim neler yapiyosun?