ah canim aaaahhh, bende kermese gittim aksam, anam herkes nasil yiyor öyleeee, kacamagim oldu. sis dürüm yedim:18: sonrasinda da dondurmaaaa![]()
yarin erkenden kalkiyorum ögünler kaydimi veya eksik yedinmi, mideden cok gözün acikiyor..
aksam yarin kesmes icin pasta yapicam tabi kizim erkenden uyursa.. bu kermes fena dagitti beni.. hemen acilen toparlanmamiz gerek mad_sadcim..
senin su özel pasta tarifini yazarmisin bana? bende cok merakliyimdir pastalaraellerine saglik, yiyenlerede afiyeti seker olsun tatlim..
afiyet olsun tatlım, ya kermeslere hiç dayanılır mı? bende kaybederdim kendimi, neyin kermesi bu canım? türklerin mi? :)
bende bu gün fena dagıttım ama aylardır böyle yememiştim bi yandan kendime kızyorum bi yandan ödül gibi oldu, eşimde destek çıktı bir günden bişey olmaz ye, fazla değişmessin korkma dedi, ama hemen arkasında da ekledi bi 50 olsan daha bi güzel olcaksın,(yani vermeye devam et, yeme yarındna itibaren diyorr:26:) kaldım yerden devam edicem yarından, çok özür dilerim fıstıklarım
tatlıkuşum özel pasta tarifim dediğim hazır pastaban :) ben elerimle pişirmiyorum:) ama bizde bi kural vcar margarin teryagı gereksiz yag karışımı olmamalı, kekei ben yapmış olsaydımda klasik anne tarifimle yapardım, ama vakit yok minikde olunca bide belki kıvamı tutmaz onca emek boşa gitmesin misafirin karşısına çıkıyor diye:) hazır pastaban kullanıyorum altını hafif reçeli sulandırarak ben hep kırmızı meyve ahududu ilek ya da kiraz tercih ediyorum ıslatıyorum içine pasta kreması ya da krem şanti, içinde yag miktarı az olan ya da yag katıp hazırlayın dediklerine yag katmadan yapıyorum, üsütne mevsim meyvesi çlek muz dilip koyuyorum üstüne tekrar hazır krema yta da santi onun üstünede çikolata sosu