Merhba ben elif sitenize yeni üye oldum maşallah hepiniz çok güzelleşmişsiniz ama ben kilo veremiyorum yaa daha dogrusu spordan öyle sogudum ki.. geçen yıl platese gitmiştimm 1-2kilo anca vermişimdir belkii yanında diyette yaptığım halde yüzümü seviyorum yanı kaşım gözüm güzelde tabak gibi olunca pöffffffff moralim öyle bozzuluyo ki biliyorum kilo versemm afet olacağım ama veremiyorum((((((((((((
kızlar,yani fotoğraflarıı paylaşan tüm arkaaşlar gayet güzel yüzleriniz bence bir problem yok neresi tombul bu yüzlerin ben anlamadım.gayet güzelsiniz cidden söylüyorum bunu
tombul yanak herzaman avantajdır bır ark ın dedıgı bıgı herzaman daha genc gösterır eşimi benden kucuk sanıyorlar onun da yanakları var halbukı benden 2 yaş buyuk://////
Benim yüzümde baya bir tombul
Ne kadar kilo verirsem vereyim yüzümden dolayı kilolu duruyorum.Bugün diyetisyene gideceğim. İnşallah zayıflarsam resmimi atarım ama yüzümden gideceğini sanmıyorum
tombul yanak avantaj falan değil malesef 30dan sonra o yanaklar aşagı doğru iniyor çünkü çok kişide şahit oldum..gençken güzel sorun yok ama ilerisi için dezavantaj..
Merhaba kizlar londradan bulup getirdigim bi urunu sizinle paylasmak istedim
Tombul yanklar icin bire bir yuz maskesi seklinde cene altina kadar inen ve yanak bolgesine yakici biretki olan bu maske gercekten ise yaradiginj idda ediyorum ben denedim memnun kaldim