- Konu Sahibi gamzeemrah
-
tatlım illaki normalyanlız biz dört dörtlük eşyalar alıp ewimizi düzenlemedik ki... öğrenci ewi die hep ikinci hatta 3. el eşyalar aldık...ayakkabılığa werecek paramız yoktu açıkcası sizin ewlerininizde böle bi manzara olmaması çok doğal ama kabul etmeliki öğrenci ewlerinde bu durum cok normal..öğrenci olmuş arkadaşlar bilirler.. teşekkür ederim .. sewgiler:)
gördüğüm en güzel öğrenci evi :)
Gerçekten çok düzenli ve tertemiz güle güle oturun..
öğrenci evi bu tabiki eksik gedik olur da mutfakta baş köşedeki ayakkabılar pek hoş olmamış sanki..
çok temiz çiçek gibi bir öğrenci evi..bizim öğrenci evimizde [15]yıl önce ne tv.miz ne pc.miz vardı.koltuğumuz bile yoktu .minicik oturma odamızda büyük büyük minderlerimiz tüylri dökülmüş halılarımız koca bir odun sobamız vardı.beni o günlere götürdün.benimde sevdiğim yanımdaydı hala yanımda şu an eşim olur kendisi
çok şirin...
güle güle oturun inşallah....
Vay anasını sayın seyirciler, bekarlık günlerim geldi aklıma. Arkaya yaslanınca oturan kişiyle birlikte yerle bir olan bir kanepemiz, karton kutudan TV sehpamız, ve orta sehpamız vardı. Karton kutu dediysem öyle kuru kuru değil ha, kaplamıştık üzerini cicili bicili idi. gelen misafirlere yer sofrası hazırlardık, malum yemek masamız yoktu., her gidi günler heeyyy
Ev çok hoş fakat muftakta ayakkabıların olması olmamış :) Biliyorum ilk söyleyen ben değilim :) Ama kapının arkasına bir gazete serip oraya koyablirsiniz yada ayakkabılarınızı kutularıyla bir duvara dizeblirsiniz. ayakkabı pis birşey sonuçta
eviniz çok güzel olmuş. üniv yllarım ve öğrenci evimiz aklıma geldi, içi ister güzel ister kötü olsun o zamanlar o ev ne kıymetli olurdu:)
bu arada herşey çok hoş canım ama kusura bakma da mutfaktakiler ayakkabı mı???
bende seni öpüyorum canım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz...canım benim:) seni öğrenci yıllarına götürebildiysem ne mutlu banainan çok duygulandım... biliyorum ki ben bu ewi yıllar sonra bile hatırlayacağım..sewdiğimle ilk ewimiz bizim ewimiz..çok eksiğimiz var ama para biriktirip alıcaz nasipse..bizim düğünümüz seneye.. 1 yıl sonra kendi ewim olacak ama ben bu ewi inan bana çok sewiyorum.... eşinle bir ömür boyu mutlu ve aşk ile yaşayın inşallah öpüyorum seni :) :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?