toplama öğrenci evimiz:) (:

eviniz çok güzel:)
sevdiğiniz de yanınızdaymış deymeyin keyfinize
bu kadar düzenli evde tek görülen kusura yorum yapmayın sevgili kk hanımları öğrenci evi diyoruz buna da şükür:)

canım benim çok saol..ewet sewdiğim yanımda bu yüzden çokk mutluyum:) yorumun beni o kadar mutlu etti ki anlatamam... düzen tertip konusunda elimden geleni yapıyorum işte:))))) tekrar teşekkür ediyorum tatlım... sewgiler:))

Bayıldımmm:))
benim de öğrenci evim var ama koysam beğeni almaz,seninki çiçek gibi vallahi...
geleneksel öğrenci evi posteri olan eyfel i görmesem inanmazdım öğrenci evi olduğuna :)))

Çok kıskandım bende döner dönmez kendi öğrenci evimi koyucum çekip, Buarada umarım güzel anılar biriktirirsiniz bu evde.

Bayıldımmm:))
benim de öğrenci evim var ama koysam beğeni almaz,seninki çiçek gibi vallahi...
geleneksel öğrenci evi posteri olan eyfel i görmesem inanmazdım öğrenci evi olduğuna :)))

canım benim yaaaa:))) çok çok saol...elimden geldiğince adam etmeye çalıştım...çalışmıyoruz çalışmaya başlayınca yeni eşyalar ve ilk olarak bir AYAKKABILIK alıcazD sende ewinin fotolarını koy neden koymuyorsun ki..beğenide alır neden almasın...burda çok iyi niyetli çok alçak gönüllü insanlar war sağolsunlar..bende buna güwenerek koydum zaten...hem kimse beğenmezse ben beğenirim)))) eyfel de nişanlımın isteği üzerine alındı:)) eksik kalmayalım bizim de ewimiz de eyfel olsun dedik )))

bende cok begendim ya :) valla imrendim de darisi benim basima ogrenci evim olurda nisanli konusunda umidim yok su an icin

canım benin daha daha iyilerin senin olsunn inşallahhhh....gönlüne göre bi sewdiğinde olur rabbim muradını werir seninde inşallah..:)) aşkın nezaman nerden çıkacağı hiç belli olmuyor inan... bu yüzden ümitsiz olma olurmu:))) inan bu küçücük derme çatma ew bana saray geliyor şimdi...DD bu duyguları bir an önce yaşaman dileği ile:) teşekkür edrim..sewgiler......:)

Çok kıskandım bende döner dönmez kendi öğrenci evimi koyucum çekip, Buarada umarım güzel anılar biriktirirsiniz bu evde.

canım benin kısakanma kıskanma:))...eminim senin ewinde çok şirindir... unutamayacağım anılarım olacaktır eminim...ac kaldığımız 10 kişi uyuduğumuz günleri ianan özleyeceğim... merakla bekliyorum ewini )) sevgiler

ahaha çekyat fikrine bayıldım doğrusuuu güle güle oturun :))

DD tek koltuk olunca böle yapalım dedik...arkadaşlar gelincede boncuk gibi diziliyoruz üstüne görmelisin )) eskiden divanlar vardı bilirmisin.. hahhh ,şte aynen o şekilde kullanıyoruzDD sewgiler..:)

çelik kapıdaki mutfak önlüğü çok hoşmuş:))))

ahh ahh üni yıllarım geldi aklıma,tamı tamına 4+2 yıl öğrenci evim vardı,tabi içinde kocişimde:)))

Son düzenleme:
Hayattaki en güzel en eğlenceli ev kesinlikle öğrenci evi. Çok cici bir ev çok sıcak:)

Çok şirin eviniz bir de temiz düzenli.

güle güle oturun.

çelik kapıdaki mutfak önlüğü çok hoşmuş:))))

ahh ahh üni yıllarım geldi aklıma,tamı tamına 4+2 yıl öğrenci evim vardı,tabi içinde kocişimde:)))

önlüğümü 3 liraya aldım :))) bende çok sewiyorum...4+2 baya iyimiş yaaa:)) bizim 1+1 =) minicikk...:) en güzelide içinde kocişinin olması:))))ömür boyu aşkla yaşayın inşallah cnm..sewgiler:))

pek güzel, pek sıcak
benim de üni yıllarım geldi aklıma, bi sürü insan yemek yaypıp yeme telaşlarımız
ders çalışma çabalarımız (geyikle son bulurdu hep )
sabahlardık ders çalışalım diye ama sonuç hüsran olurdu
hüzünlendim, duygulandım şimdi
çok mutlu olun evinizde, çok güzel günleriniz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…