- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Evet, şu an zaten söz hakkı dâhi yok. Fakat şöyle ki, iki kat yapı izni olan arsaya yapılacak olan yapıda klan gibi yaşayacakları bir gerçek.Kaynanayla oturmakla, aynı binada oturmak birbirinden farklı şeyler.
Konu sahibinin sorusuna gelirsek: çocuğun adına arsa çıkmış. Ailece arsa üzerine bina yaptırmayı planlıyorlar. Binanın projesi, izin alınması vb uzun vadeli planlar.
sevgilim öğrenci değil bilgisayar şirketinde çalışyor ailecek başvurmadılar sadece sevgilimin üstüne ev
İnsanları ezmek için her defasında köylü gibi kelimesini kullanmaktan vazgeçin artık.Gelin- kaynana birlik oturanların çoğu şehirde yaşıyor ev kirası yiyecek pahalı olduğu için bir yaşıyorlar hele ki şu dönem daha da arttı.Ayrıca sevgilinin ailesinin aldığı karar seni hiç ilgilendirmiyorsevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi
Eş ailesi ile oturmayı ben de tasvip etmem. Ama ikidir köylü gibi vurgulamanız hoş değil.sevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi
Tatlım kendimi avutacak bir durumda değilim kikendini böyle mi avutuyorsun ev ev üstünde olmaz
Sen yardım et madem odemeye, sen konuş. Kocan olmayacak mı, ilerideki esiyim demedin mi? ver taksitleriniailesi yardım edecek
Böyle böyle iki ev yapmışlar işte. Demek ki kafaları çalışıyor,hala mülklerine mülk katma derdindeler. Senin ailen gecekonduda oturmuyor muydu? Hatta ailesi seni bu yüzden eziklemisti,sevgilin de yemeyip icmeyip koşup sana yetiştirmisti.sokağa mı atayım diyor bir de ailenin 2 tane evi var en pahalı muhtilerde hala köylüler gibi toplu yaşama meraklılar 0 bireysellik 0 mahremiyet
Müstakile apartman yapamazlar. En fazla 150 m2 ev yaparlar. Ya da 75 m2 2 katlı dubleks ev yaparlar.Sevgilin tüm akrabalarla birlikte mi yaşamak istiyor. Ev yaptırmakta 1 milyon civarı gider. O parayı verebilecekler mimüstakil çıktı
ben ve ailemden sana ne?Böyle böyle iki ev yapmışlar işte. Demek ki kafaları çalışıyor,hala mülklerine mülk katma derdindeler. Senin ailen gecekonduda oturmuyor muydu? Hatta ailesi seni bu yüzden eziklemisti,sevgilin de yemeyip icmeyip koşup sana yetiştirmisti.
Belki senin gibi naz kapris yasasalar, hiç zorluk cekmeseler onlar da gecekonduda kalacakalrdi,bu iki evi alamayacak, şimdi yeni bina yapmaya ceplerinde para olmayacaktı.
Kim seni neden dinlesin ki? Senin ve ailen gibi olmak için mi?
23 yaşında, halen öğrenci olma ihtimali de olan çocuk ödemeyecektir herhalde arsa taksitlerini.
Tüm aile toki kurasına başvurmuş; çocuğun adına çıkmıştır. Ödemeleri de tüm aile birarada yapacak muhtemelen. Ödemeler bitince arsa kime devredilecek, belli değil.
sevgilim öğrenci değil bilgisayar şirketinde çalışyor ailecek başvurmadılar sadece sevgilimin üstüne ev
Ödemeyi tek başına mı yapacak?
ailesi yardım edecek
tüm aile ödemeyecek sevgilim ödeyecek sadece ailesi ufak bir miktar yardım edecekBu durumda yine başa döndük demektir. Sorular ve olasılıklar da halen aynı.
Ödemeleri de tüm aile birarada yapacak muhtemelen. Ödemeler bitince arsa kime devredilecek, belli değil.
E adamın ailesinden sana ne?ben ve ailemden sana ne?
ayrıca konu bu değil ben ev yapmalarını tabii ki isterim ama 100 kişi 1 apartmanda yaşamak mümkün değil
Senin fikrinden onun ailesine ne?ben ve ailemden sana ne?
ayrıca konu bu değil ben ev yapmalarını tabii ki isterim ama 100 kişi 1 apartmanda yaşamak mümkün değil
herşey kesin net, ev bitti kim yerleşecek derdine düşmeyi de geçtik, siz kesin evlendiniz..sevgilimle 1 yıldır ciddi ilişkim var çocuğa arsa çıktı ailesi ev yaptıralım beraber yaşayalım diyormuş(köylü gibi yani) bu da benim en nefret ettiğim şey ileride evlilik düşünüyoruz sevgilim sokağa mı atalım diyor toplam 4 tane evleri var dede nine kaynana kayınpeder hepsi aynı binada asla kabul etmem dedim.
napıcam sevgilimi bundan nasıl vazgeçiririm
İşte sen et o ufacık yardımi, madem ufacık:) kocan olmayack mi?tüm aile ödemeyecek sevgilim ödeyecek sadece ailesi ufak bir miktar yardım edecek
Kesin ufaktır o. :)tüm aile ödemeyecek sevgilim ödeyecek sadece ailesi ufak bir miktar yardım edecek
ya şurda okuduğunu anlamadan yorum yapmaİşte sen et o ufacık yardımi, madem ufacık:) kocan olmayack mi?
Üyeye gıcık oldukları için o cevaplar verilmiş bence.burda karışamazsınn seni ilgilendirmez diyen çok bilmişlerin hiçbiri kaynanasıyla oturmaz. kimse oturmaz kaynanasıyla. millet salak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?