toplu aile apartmanı

Köylüler bir arada bir binada yaşamaz müstakil evde yaşar bence o sevgiliden ayrıl

Sanırım aynı apartman degil aynı evde yaşayacaksınız. Bende arsaya başvurdum. Sevgilin müstakil mi başvurdu müşterek mi? Müstakilde 500 m2 eve 150 m2 ev yapılabiliyor.Müşterek olsa gene aynı evde yaşayacaksınız. Çünkü diger hisse sahipleri farklı insanlar. Müstakile maksimum 2 kat ev yapılıyor. O da içten merdivenli

Lazlarda diyor zaten. Türkiye’de nüfusları pek de fazla olmayan bir etnik topluluk. Trabzonluları diyorsa o ayrı. Bursa’da da çok fazla var aile apartmanları. Ama aynı ev değil. Zaten bu devirde aynı evde yaşayan birilerinin olduğunu ben sadece bu sitede okuyorum, gerçek hayatta hiç tanımıyorum.

Lazlar derken Trabzonlular kastediliyor genelde. Aile apartmanı dediğim gibi yaygın ama aynı ev hiç duymadım. Ben de bilmezdim, denk geldiğim oldu; insan şok oluyor.

koylu gibi ne demek vanessa? Ben eltimle ayni kv ile capraz binadayim. Gayet komsu gibiyiz kmse kmseye karismaz. Smdi arsa aldik 6 tane villa yapilio 3 kaynima bi bize bi kayinvalideme. Koloni gibi yasamayi sevmiyo olabilirsin ama niye koylu hibi diyr her yorumunda ustune bastira bastira soyluyosun.

Lazlar derken Trabzonlular kastediliyor genelde. Aile apartmanı dediğim gibi yaygın ama aynı ev hiç duymadım. Ben de bilmezdim, denk geldiğim oldu; insan şok oluyor.
Trabzon’da laz yok gibi bir şey ama ev arkadaşımın tez konusu buydu beynimi yerdi bu bilgilerle ahsjjsjs. Köylülük değil bu, direkt ilkel kabile hayatı.

müstakil çıktı

ben 22
erkek arkadaşım 23

Arsa çikmiş nasi oluyo rinkicim?

TOKİ’den çıkmıştır.

Arsa satışı da var tokide yevrım.

Evet, ilk evim arsa projesi var. Arsa başvurusu da yapılabiliyor.

23 yaşında, halen öğrenci olma ihtimali de olan çocuk ödemeyecektir herhalde arsa taksitlerini.

Tüm aile toki kurasına başvurmuş; çocuğun adına çıkmıştır. Ödemeleri de tüm aile birarada yapacak muhtemelen. Ödemeler bitince arsa kime devredilecek, belli değil.

sevgilim öğrenci değil bilgisayar şirketinde çalışyor ailecek başvurmadılar sadece sevgilimin üstüne ev

Trabzon’da laz yok gibi bir şey ama ev arkadaşımın tez konusu buydu beynimi yerdi bu bilgilerle ahsjjsjs. Köylülük değil bu, direkt ilkel kabile hayatı.
Benim babam da -ki benim babam yaş olarak dedem olacak yaştadır, jenerasyon kayması var beni geç yaptıkları için- köyde evlendi. Annemle evi, baba evinden ayrıydı. Zaten sonra annemi İstanbul’a getirdi. Köyde bile böyle yaşamadılar.

Arsa nereden çıktı çekilişten mi? Anlamadım.
Aile düzenleri bu şekildeyse evlenmeyin,sevgilisiniz alt tarafı. Müdahale şansınız yok

burda karışamazsınn seni ilgilendirmez diyen çok bilmişlerin hiçbiri kaynanasıyla oturmaz. kimse oturmaz kaynanasıyla. millet salak mı?

Kaynanayla oturmakla, aynı binada oturmak birbirinden farklı şeyler.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek: çocuğun adına arsa çıkmış. Ailece arsa üzerine bina yaptırmayı planlıyorlar. Binanın projesi, izin alınması vb uzun vadeli planlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…