- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.423
- 798
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
ya kahkaha attım şuna offfİyi günündeymişsin. Metrobüse binerken arkadan yumrukluyorlar genelde
Gerçekten izin alıyor musun kızına dokunup öperken?
O bölümleri çıkardım, amacım farklı olsa da konunun yanlış yerlere çekilmesini istemiyorum.
Bakış açısı farklı herkesin ve her zaman herkese eşit ulaşamıyor anlattıklarımız. Haklısınız.
Ankarada omuz var:)Bende temastan nefret ederim, ankarada çok fazla yok bu durum ama memleketimde otobüslerde çok sık yasanıyor bu hal. Sinir bozuculuktan baska bir şey değil, zaten yer yok, havasızlıktan geberiyoruz, bir de üstüne dokunma olunca sinirlerim zıplar benim. Buna dayanamadığım için geçenlerde araba satın aldım sırf bunun için
Ya bide cocugun yuzu bana dönük olsaydiAslinda bu durum farkli.. mesela aynisi basima geldi, magazanin birinde arkaya dogru giderken basamagi gormeyip arka ustu 3 basamak birden duserken cocugun biri resmen havada yakaladi benizaten anladigim kadariyla konu sahibinin anlatmaya calistigi extreme durumlar degil, rutin hale gelenler :)
Aynen demi omuzlara tutuna tutuna yol alıyoruz metroda, ankaraydaAnkarada omuz var:)
Dur taslanacaklar kervanina bende katilayim.. haklisin!!
Bizim ulkede tipik bir sorun olarak kimse kimsenin alanina girmeye cekinmiyor cunku alan ne? bilen yok.. sadece bu da degil, nadir siraya giren insanlarin nefesini ensemde hissetmekten bana da fenalik geldi.. bu bir medeniyet olcutudur, yazili olmayan bir kuraldir.. kimse kimseye izin almadan dokunamaz, cocugunu sevemez, taciz oldugunu hissedecek kadar yaklasamaz.. ama tabi bu bizim millet icin gecerli degil.. bizimkiler dokunur, ezer, carpar, gecer..
Not: telefondan yazmak nasil bir eziyetmis yahu.. harf hatalari icün kusura bakmayin hatunlar..
Ya bide cocugun yuzu bana dönük olsaydi.
Bilemedim valla ben pek kizmiyorum rutin durumlarda da.
Vurma , itme durumu olmadikca..
Aslinda bu durum farkli.. mesela aynisi basima geldi, magazanin birinde arkaya dogru giderken basamagi gormeyip arka ustu 3 basamak birden duserken cocugun biri resmen havada yakaladi benizaten anladigim kadariyla konu sahibinin anlatmaya calistigi extreme durumlar degil, rutin hale gelenler :)
hahah o da var tabi de asıl yolda yürürkenki omuz paha biçilemezAynen demi omuzlara tutuna tutuna yol alıyoruz metroda, ankarayda
Herkese eşit ulaşmamış sanırım kurallar da,içerik silmek yasak
Eşinize dokunurkenBen 19.5 aylık kızıma bile ona dokunmadan önce 'Dokunabilir miyim? Öpebilir miyim?' diye izin alıp öpüyorum, o yüzden sanırım sizinle aynı noktadan hayata bakmıyoruz, tartışmamız anlamsız.
Bende bu yazıyı okurken insanlar ne kadar hoşgörüden uzak tahammülsüz olmuş diye düşündüm. Belki teyze panik yaptı ve o heyecanla elinize vurdu hayır ne oldu ki eliniz kopmadı ya. Hadi Ada'm elinize temas etse anlarım da kız kolunuzdan destek aldı diye bu kadar tepki anormal. Belki o an dengesini kaybetti,başı döndü. ABD de yaşamadım ve burası ABD de değil. Ama sonucta farklı ten rengine sahip insanlar daha 30 yıl önce otobüste ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü 2015 de hala siyahi diye polisin suçsuz yere öldürdüğü ülkeden hoşgörü dersi almayacağımız da kesin
Hadi benim arabam yok annemin de yok
Utanmadan yazıyorum daha
İçerik silmedim dikkat ettiyseniz, 'Düzenleme' butonunu kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?