Toplu taşıma araçlarında insanların karşısındakine 'dokunması'

Ben sizi anlıyorum herkesin düşüncesi bir değil her konuda. Sizin de düşünce yapınız bu. Ama toplu taşıma asla temassız olmaz yıllardır çok sık kullanan biri olarak diyorum bunu. Yani kullandığınız sürece asla bu konuda şikayetiniz bitmez. Ben de çok şey atlattım metrobüslerde toto totoya mı vermedim hatta neredeyse hemcinslerimle bütünleşecektim elimi birinin totosuna mı koymadım (yanlışlıkla tabi), kapıya ayağım mı sıkışmadı (defalarca), saçlarım çantalar, eller, kollar tarafından hunharca mı çekilmedi, az mı ezilme tehlikesi yaşamadım neler yaşadım neler Hatta en rezili şöyle oldu. Ben direklerden birini iki elimle tutarken metrobüs bayağı ani bir fren yaptı ben direğin solundayken sağına doğru olduğum yerde yarım daire çizerek döndüm bildiğiniz, valla kendimi kontrol edemedim Sonra sağımdaki çocuğa geldim geldim bir çarptım bunlar ışık hızıyla oluyor tabi , bowling topu misali çocuğu devirdim o kalabalıkta

Katılıyorum ve herkeste nasıl bir kabulleniş, bizde durum böyle düşüncesi oluşmuş ben inanamadım. Bu, hoşgörüsüz olma anlamına geliyorsa hoşgörüsüzüm evet.

Millet irrite oluyor ozellikle abd ile kiyaslayinca ama orada yasayip burayi anlamaya calismak insani depresyona surukluyor red.. eger firsatini buluyorsan hemen gitmeli cunku burayi duzeltmek imkansiz..

Ben bu yorumu neye istinaden yapmış oldum o zaman öyle şey mi olur yahu

Kibledim kusura bakmayın

Ankarada yaşarken, ilk taşındığımızda eşimle dolmuşa bindik, şöför hızlı gidiyordu, eşim beni cam tarafına kendiside koridora oturdu, birden ani fren yaptı şöför, ve ön tarafımızdani kız önce öne kaykıdı, sonra araç durunca eşimin kucağına yayıldı eşim kıpkırmızı, kızcağız daha kırmızı, 15-20 sny bakındı, bende oohh rahatına bak deyince kıza, bozuldu Aslında fesatlıkla demedim, normalde hemen kalkması lazım, afalladığından kalkamadı

Fark ne, düzenleme seçeneği ile oluyo zaten silme de, neticede ben o kısma istinaden yorumlar yaptım şimdi gelip biri bana diyebilir ne alaka yazdın onları diye
Allahtan anında alıntı yaptık biri sorarsa alıntıladığımız içeriği

kaynak gösterirsin

Millet irrite oluyor ozellikle abd ile kiyaslayinca ama orada yasayip burayi anlamaya calismak insani depresyona surukluyor red.. eger firsatini buluyorsan hemen gitmeli cunku burayi duzeltmek imkansiz..

Biz ailece çok idealist olarak döndük. Özellikle babam, hepimiz ülkemiz için bir şeyler yapmalıyız diye yetiştirdi bizi, burada kalın dedi.
Ben defalarca elime geçen her fırsatı teptim ama sanırım siz haklısınız. Bazen boşa kürek çektiğimizi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…