- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Katılıyorum ve herkeste nasıl bir kabulleniş, bizde durum böyle düşüncesi oluşmuş ben inanamadım. Bu, hoşgörüsüz olma anlamına geliyorsa hoşgörüsüzüm evet.
Katılıyorum ve herkeste nasıl bir kabulleniş, bizde durum böyle düşüncesi oluşmuş ben inanamadım. Bu, hoşgörüsüz olma anlamına geliyorsa hoşgörüsüzüm evet.
Allah muhafazaYa bide cocugun yuzu bana dönük olsaydi.
Bilemedim valla ben pek kizmiyorum rutin durumlarda da.
Vurma , itme durumu olmadikca..
Garip miş. O anlayıp evet dokun veya dokunma diyor muEvet, 1 yaşından beri. Çevremdeki kimse de kızıma izin almadan dokunamaz.
Eşinize dokunurken
Arkadaşım yazının genelinden o hava alınıyor, pardon hanımefendi diyim, herkes aynı şeyi düşünmüş olamaz dimi, o sinirle gittim annemden arabasını aldım falan, benim de arabam var yani yanlış anlamayın tamir gibi bir vurgu
Ben öyle hissettim
Garip miş. O anlayıp evet dokun veya dokunma diyor mu
Ben bu yorumu neye istinaden yapmış oldum o zaman öyle şey mi olur yahu
Kibledim kusura bakmayın
Belki de cocuk beni gorunce demistir.Allah muhafazaverilmiş sadakan varmış resmen
Allahtan anında alıntı yaptık biri sorarsa alıntıladığımız içeriğiFark ne, düzenleme seçeneği ile oluyo zaten silme de, neticede ben o kısma istinaden yorumlar yaptım şimdi gelip biri bana diyebilir ne alaka yazdın onları diye
Metrobuste saygi beklemen hata bence. Orda orman kanunlari gecerli
Millet irrite oluyor ozellikle abd ile kiyaslayinca ama orada yasayip burayi anlamaya calismak insani depresyona surukluyor red.. eger firsatini buluyorsan hemen gitmeli cunku burayi duzeltmek imkansiz..
Sizi gidi hafiyelerAllahtan anında alıntı yaptık biri sorarsa alıntıladığımız içeriği
kaynak gösterirsin
Ammaann ne izin alacam. Ben dogurdum ben büyüttüm eşek sipasini. Bide izin mi alıyım sevmek için.Garip değil, olması gereken bu.
İstemediği zaman belli ediyor evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?