Toplu taşıma araçlarında insanların karşısındakine 'dokunması'

Kasitli bir dokunus olsa, herkes size hakverirdi. Ama gayriihtiyari dokunmus insanlar. Napalim simdi yani, ölelim mi, yoksa dokundular diye öldurelim mi? Cekip vursaydin bari insanlari.

Size niye bu kadar dert oldu ben anlayamadım üst üste yazıyorsunuz, çıkın bir hava alın isterseniz :)
Dikkat ederseniz duran bir insanı, bomboş bir yerde, kolundan tutarak destek alan genç ve sağlıklı bir kızdan bahsediyorum Gayriihtiyarı dokunma tanımımız farklı sanırım.

sevgican apla ve zerrinsaklı burada olsaydı siz ne anlarsınız pis fakirler

kezoşlar ben avrupalardayken diye girerlerdi söze

aaah ahh aklıma nostaji geldi duygulandım

Son düzenleme:

Her konuda saygı duyabilirim size ama çocuğumu nasıl yetiştirdiğim hakkında yorum yapma hakkınız yok.
Çocuk psikolojisinin Amerika ile bir alakası da yok.
Bu konuda bir yaranız varsa, ABD her sene green card başvurusu açıyor, başvurabilirsiniz.

kültür şoku diyelim kısaca..

aslında gereksiz dokunmalar beni de irite eder.. ama metrobüs böyle .. ne o kız ne de teyze karşısındakinin özel alanı vs gibi bir bilinçle yetişmiş insanlar değiller.. o yüzden bunu sıkıntı haline getirmiş olmak boşa kürek çekmekten başka birşey değil..

Bu konu sayfası enteresan oldu, önce toplu taşımada ttemas, sonra çocuğu severken izin, sonra alıntılar ve yanlış anlamalar, her kafadan ses okurken Ece Temelkuran kitabı okuyorum sandım

Ben geri donecegim red. Dogdugumuz ulkeyi secemiyoruz ama yasayacagimizi secebiliriz diye dusundum hep.. duzeltemeyeceksin, degistiremeyeceksin, kabul de edemeyeceksin o zaman don..

Ben sana mı yaptım o yorumu, evet orda öyle,çok öpme sevme bizdeki gibi yalan salap mıncıklama yok, banane senin çocuğunu nasıl yetiştirdiğinden, amerikaya gitme ya da yerleşme hayalim yok mersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…