Katlayarak koydum onun da üstüne oturdular o gün bugündür katlanıyorumKatlayarak koyabilirsiniz. Gerçi çok pratik bir araba olması gerek onun içinde.
Pazar poşeti falan koyan oldu ben bile altında ki bölüme koyuyorum. Bugün resmen bavul olayında artık yeter dedimBebek arabasına koyulur mu yahu ! Hıc rastlamadım böyle bi duruma.
Birde bunun otobüs boşken arabanızı katlayın diyenleri var
İyi yapmıssınız taviz vermeyınPazar poşeti falan koyan oldu ben bile altında ki bölüme koyuyorum. Bugün resmen bavul olayında artık yeter dedim
Yer varsa katlama zaten. Indir cıkart zaten zor. İnsanlar cok anlayıssızKatlayarak koydum onun da üstüne oturdular o gün bugündür katlanıyorum
İstanbul trafiğinde araba da çözüm degil hem o kadar maddi gücümüz de yok birde oto koltuğunda da durmaz bağlanmayı sevmiyorSırf bu toplu taşıma olayı yüzünden acil araba aldık rahat ettik biz. Bebek arabası ile binmek sıkıntı yer bulmak ayrı sıkıntı, haklısınız valizin falan ne işi var bebek arabasında!
Bir bebek arabası zaten ne kadarlık yer tutuyor ki katla aç zahmetliYer varsa katlama zaten. Indir cıkart zaten zor. İnsanlar cok anlayıssız
Yine de otobüsten iyidir ya,İstanbul trafiğinde araba da çözüm degil hem o kadar maddi gücümüz de yok birde oto koltuğunda da durmaz bağlanmayı sevmiyor
Pazar poşeti falan koyan oldu ben bile altında ki bölüme koyuyorum. Bugün resmen bavul olayında artık yeter dedim
insanlar artik bir cins olmaya basladilar. bende cogu kez otobuste cocuklu hanimlarin nasil zorluk cektigine sahit oluyorum. Bir de bebek arabasiyla inmek zor zaten, koca adamlarda oturuyor ucundan tutar insan.. ben kalkip yardim ediyorum..Birisi bir sey deyince istifinizi bozmayin. Toplu tasimalar zaten artik eziyet..
Maddi acıdan alamayız demiş. Yoksa elbet alısırYine de otobüsten iyidir ya,
Birkaç kez binince alışır, bizimki de sevmiyordu ama artık alıştı
Evet okudum onu da. İnşallah yakın zamanda en güzel araca sahip olurlarMaddi acıdan alamayız demiş. Yoksa elbet alısır
İnşallahEvet okudum onu da. İnşallah yakın zamanda en güzel araca sahip olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?