Toplu taşıma da bebek arabası sorunu

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
İyi geceler kk hatunları 1 yaşın da kızım var onunla seyahat etmek mümkün degil fakat bazı zoraki durumlar da toplu taşımaya binmek zorunda kalıyorum. Benim sorunum kızım bebek arabasın da durmuyor mecbur kucağıma alıyorum arabasını da onlar için ayrılan bölüme yerleştiriyorum malum kalabalık olunca o alan da doluyor. Her seferin de eli kolu dolu olan eşyalarını bebek arabasının içine istifliyor. Güzelce uyarıyorum sanki küfür etmişim gibi çirkefleşiyorlar. Artık gına geldi bana hele bugün birisi otobüste valizini koydu kibarca o bebek arabası valizinizi alın dedim yedik mi den bir başladı aman allahım yol boyunca bağırıp durdu. Yahu ben mecburmuyum senin yerlere koyduğun valizin ile çoçuğumu temas ettirmeye madem o kadar temiz valizin al kucağında taşı ama yok anlamıyorlar. Zaten ayda bir dışarı çıkıyordum bu son olaydan sonra daha da çıkmam

Bebek arabasına koyulur mu yahu ! Hıc rastlamadım böyle bi duruma.
Birde bunun otobüs boşken arabanızı katlayın diyenleri var
Pazar poşeti falan koyan oldu ben bile altında ki bölüme koyuyorum. Bugün resmen bavul olayında artık yeter dedim

Hamileyim bebegımde vardı yanımda. Mecbur kaldım bindim.yer yoktu ayaktaydım kimsede yer vermedi. Bebeğim arabasında durmadı kucagıma aldım. Ordan şoför bagırıyor arabayı katla diye. Bende ' hamileyim görmüyor musun birazcık insaf be ' dedim. O günden sonra da hıc acımam. Mıllet yayılacak diye ben canımdan olamam. Bos yere gecmıyorlar dibimde bitiyorlar. Sankı baska yer yok

Sırf bu toplu taşıma olayı yüzünden acil araba aldık rahat ettik biz. Bebek arabası ile binmek sıkıntı yer bulmak ayrı sıkıntı, haklısınız valizin falan ne işi var bebek arabasında!
İstanbul trafiğinde araba da çözüm degil hem o kadar maddi gücümüz de yok birde oto koltuğunda da durmaz bağlanmayı sevmiyor

insanlar artik bir cins olmaya basladilar. bende cogu kez otobuste cocuklu hanimlarin nasil zorluk cektigine sahit oluyorum. Bir de bebek arabasiyla inmek zor zaten, koca adamlarda oturuyor ucundan tutar insan.. ben kalkip yardim ediyorum..Birisi bir sey deyince istifinizi bozmayin. Toplu tasimalar zaten artik eziyet..

Bana bı kac kez yardım eden oldu baskada olmadı

Baston tipi araba al istersen, onlar çok pratik,İstanbul da kimseye laf anlatamazsın, tam curcuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…