peki benim gibi yaşadığı şehirde kimsesi yoksa annenin? Bebeğini 1 saat bile bırakabileceği bir yakını yoksa,bebeği 18 aylıksa ve artık kanguru kullanmıyor ve artı artık bebeği boy ve kilo itibariyle kanguruya sığmıyorsa ne yapsın? Bebeğini evde yalnız bırakıp kapıyı üzerine kitleyip pazara mı gitsin,bankaya mı? Madem gıcık oluyormuşsunuz var mı çözümünüzBenimde bebeğim var 15 aylık.. Otobüs, minibüs hatta taksi de bile kanguru kullanıyorum. Bebek arabasıyla toplu taşımalara binenlere de gıcık oluyorum. Pazara gidenlere de.
peki benim gibi yaşadığı şehirde kimsesi yoksa annenin? Bebeğini 1 saat bile bırakabileceği bir yakını yoksa,bebeği 18 aylıksa ve artık kanguru kullanmıyor ve artı artık bebeği boy ve kilo itibariyle kanguruya sığmıyorsa ne yapsın? Bebeğini evde yalnız bırakıp kapıyı üzerine kitleyip pazara mı gitsin,bankaya mı? Madem gıcık oluyormuşsunuz var mı çözümünüz
Herkes kanguru kullanmak zorunda mı benim de var kangurum ama kızım sevmiyor hareketsiz kalıyor diye çocuğa eziyet mi edeyim siz gıcık oluyorsunuz diye çok yanlış bir düşünce tarzıBenimde bebeğim var 15 aylık.. Otobüs, minibüs hatta taksi de bile kanguru kullanıyorum. Bebek arabasıyla toplu taşımalara binenlere de gıcık oluyorum. Pazara gidenlere de.
Herkes kanguru kullanmak zorunda mı benim de var kangurum ama kızım sevmiyor hareketsiz kalıyor diye çocuğa eziyet mi edeyim siz gıcık oluyorsunuz diye çok yanlış bir düşünce tarzı
Benimde bebeğim var 15 aylık.. Otobüs, minibüs hatta taksi de bile kanguru kullanıyorum. Bebek arabasıyla toplu taşımalara binenlere de gıcık oluyorum. Pazara gidenlere de.
Gıcık oluyorum irite edici bir kelime,belirli mecburiyetler var hanımefendi inanın hiçbir annenin hoşuna gitmez tıklım tıklım pazarlarda bebek arabası sürmeye çalışmak. Yada sizin gibi insanların rahatsız edici bakışları altında toplu taşıma kullanmak zorunda kalmak. Aman pazar otobüs kalabalık gitmeyeyim,insanlar nasıl bakar emzirmeyeyim,bebeğim ağlayabilir uzun yola otobüsle çıkmayayım vs. Diye düşünen anne o kadar çokki.4 yaşa kadar kanguru var.15 aydır bebeğimi ne anneme,ne kaynanama,ne anlama,ne komşuya bıraktım. Çocuğum ile gidemeyeceğim hiç bir yere gitmedim. Acil olsa bile.
Bu saydıklarınıza isterseniz sizde çözüm üretebilirsiniz marketten alışveriş vs gibi. Ayrıca pazar kalabalık olduğu için dedim yoksa bende sağlık ocağı vs gibi yerlerde bebek arabası kullanıyorum.
Ben pazara da gidiyorum toplu tasimaya da biniyorum. 48 kilo bedenimle 13 kilo bebegi kanguruda tasiyamam. Bir de ustune pazar alisverisi yapip onu hic tasiyamam. Tasiyabilene bravo, kas yapisi ciddi saglam olmali. Tasiyabilsem bile otobuslerde bebek arabasina ayrilmis alan varken tasimam. Bu sicakta hele ki... iyy yapis yapis olur...
Bence bir cok kisi bebekli birinin bebek arabasiyla binmesini kan ter icinde kanguruyla binip les gibi kokmasina da tercih eder.
Siz kullanmayın kanguruyu da neden leş gibi koksun kullanan?
Oğlumu 2 yaşına kadar kanguruda taşıdım.
Ergonomik kanguru olduğu için ağırlığı hiç bir zaman kilosu kadar hissetmedim. Benim için pratik bir çözüm oldu.
Daha da taşırdım, 2. gebelik 5. aya gelince bel kemeri sıkıştırsın istemediğim için bıraktım.
Hiç bir zaman da leş gibi falan kokmadım ki kokuya aşırı duyarlıyımdır.
Her gün duşunu alan, mevsimine göre giyinen ve bebeğini giydiren biri kanguru kullanıyor diye leş gibi kokmaz. Hatta sırtımda taşıdığım için bebek arabasından çok çok çok daha az yorucu oluyordu...
M melo34
İstanbul da yaşıyorum, özel aracım var, bebek arabasını o kadar nadir kullandım ki...
avm de asansör beklemekten, kaldırımlarla bogusmaktan, anlayışsız insanlardan bıktım zira...
Doğru kanguruyu, doğru taşımayı bulana kadar 3-4 ürün değiştirdim.
eğer ısrarcı değilseniz araba konusunda dogru taşıyıcıyı bulursanız rahat edeceğinizi garanti ederim...
Benim oğlumda kullandıklarımın sadece 1 ini sevdi ve 4 aydan 24 aya kadar tepe tepe kullandık...
4 yaşına kadar kanguru muöyle kanguru aletini ve 4 yaşında çocuğu sürekli kucağında taşıyacak babayigidi merak ettim.
Siz kokmadiysaniz bu kadar aciklamaniza gerek yoktu. Ben o kadar cok ornegine denk geldim ki...
Toddler kanguruları daha kolay olsun diye sırtta taşımayı öneriyorlar. Kullanan sayısı o kadar çok ki, başta ben de "e yürütse ya" diyordum da araştırınca bariz gerekli olduğunu gördüm.
Bebek arabasıyla metroya uçağa vapura otobüse minibüse biniyorum binmeye devam edeceğim ben insanlara saygı gosteriyorsam onlar da bana saygı göstermek zorundalar. Sizin bu dediginiz nereye çıkar biliyor musunuz? Tekerlekli sandalyede giden insanlar dışarı çıkmasın!!niye çok yer kaplıyor. Böyle bir şey olabir mı? Kör insan dışarı çıkmasın niye yolun ortasından gidiyor. Saygı duyun biraz.Benimde bebeğim var 15 aylık.. Otobüs, minibüs hatta taksi de bile kanguru kullanıyorum. Bebek arabasıyla toplu taşımalara binenlere de gıcık oluyorum. Pazara gidenlere de.
Toplu taşımaya bindiğinizde hatta sokaklarda insanların %60 kadarı günlük temizliğine dikkat etmediği için kokuyor..
kullandıkları kangurular yüzünden degil.
Söylediğiniz ile bebeğini giyerek taşıyanları zan altında bırakmasaydınız açıklama ihtiyacı hissetmezdim.
Bebek arabası kullanıp ter kokanlara bebek arabası yüzünden demek ne kadar komikse bu da o kadar komik..
Toddler kanguruları daha kolay olsun diye sırtta taşımayı öneriyorlar. Kullanan sayısı o kadar çok ki, başta ben de "e yürütse ya" diyordum da araştırınca bariz gerekli olduğunu gördüm.
Kullanan biri olarak elim ayağım...
Her şeyiyle hayata entegre ürünler ergonomik taşıyıcılar...
Dağ-tepe, şelale, Arnavut kaldırımı bana mısın demez :) sırtta taşımak araba kullanmaktan çok daha kolay...
Şurada 5 haftam kaldı Doğum yapayım ikisini bir taşıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?