Toplu taşıma da bebek arabası sorunu

Daha deneyimlemedim ama o yaş için sanırım yorulduğunda, kucak istediğinde, uyuduğunda falan özellikle tercih ediliyordur.
Öyle tahmin ediyorum yani.

Şu konuda bile anneler birbirine girmis.
E bu insanlar elti, gorumce, gelin tabi ki sonra ne aile icinde huzur oluyor ne toplumda. Ne saygi duyuyoruz birbirimize ne de anlayis. Tek gozlemlenen bencillik.

Gıcık oluyorum demek bebek arabası kullananlara saldırıyorum demek değildir. Bende kullanıyorum sıkıntı olmayacak yerlerde vs. Ama bebeğimi taşımam için başka bir şey varken neden cevremdekileri ve kendimi rahatsız edeyim ya ?

Bebek arabasını nasıl katlıyorsun mesela bebeği kimin kucağına veriyorsun bunu yaparken ? Peki o anda araba hareket ediyor mu ?

Gelmiş tekerlekli sandalye örneğini vermissiniz. O onunla bir mi ?

Kokuyorsam eğer bu benim bebeğimi taşımam dan değil kendi terimdendir. Zira bebek arabasını yada bebeğini kucağında taşıyan herkes de terler.

Saldırmayı siz yapıyorsunuz. Dediğim gibi bu sadece düşüncem. Siz gibi bende düşüncemi söyleyebilirim bir konu açıyorsanız herkesin sizi desteklemesini beklemeyin. Çünkü ben yorum yaparken beklemedim.

Saldırı yapıyorsun diyenlerde kendileri yapmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…