- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
Biz onlardan degılızEn azindan kendinizde bebek arabasiyla toplu tasimalarla yollara dusmekten cekinen insanmissiniz.
Bebek arabasi olan bazi annelerde her seyi kendilerine hak gorup o arabalarla ustumuze ustumuze gelip ayaklarimizi ezen tipler de var
Herneyse..bebek arabanizi sahiplenip esyalarini yerlestiren insanlari da ilk defa duyuyorum...o ayaklarimizi ezip gecenlerden farki yokmus.
Edep yine edep. Ozel alana saygi..insana saygi diyorum.. Ama neerdee..
Araban olsada bazen otobus kullanmak gerekıyor malesefArabanin ustune esyalarini koymaya haklari yok ki!
Hele ki pis mikroplu yerlerde gezen bir valizi elalemin bebek arabasina koymak icin akil hastasi olmak lazim. Elalem yani, pes. Bu ne cesaret...
Esime diyorum once araba alalim cocuk yapmayalim diye, ben suclu oluyorum. Herkesin arabasi mi varmis.
O BEBEK ARABASI İLE MİLLETi EZEN ve TIKLIM TIKLIM ARABADA YAYILAN TİPLERDEN ben de nefret ediyorum ve gördüğüm yerde de uyarıp gerekirse şikayet ediyorum. Çocuk onların sorumluluğu onlar rahat edecek diye ben rahatımdan olamam kimse kusura bakmasın. Zaten sırf bu yüzden araba aldım ve kullanmayı öğrendim.En azindan kendinizde bebek arabasiyla toplu tasimalarla yollara dusmekten cekinen insanmissiniz.
Bebek arabasi olan bazi annelerde her seyi kendilerine hak gorup o arabalarla ustumuze ustumuze gelip ayaklarimizi ezen tipler de var
Herneyse..bebek arabanizi sahiplenip esyalarini yerlestiren insanlari da ilk defa duyuyorum...o ayaklarimizi ezip gecenlerden farki yokmus.
Edep yine edep. Ozel alana saygi..insana saygi diyorum.. Ama neerdee..
benim yasadigim sehirde trafik vs rahat. Kendi adima araba alinca gerekmez insallah. Zaten cocukla her gun hobi olarak uzak yere gitmem. Gidecegimde de araba kullanilir, alinca tabi insallah. Yillardir otobuse binmemis tanidiklarim var valla cok buyuk nimet, daha dun otobuste tiklim tikis ayakta geldim eve.Araban olsada bazen otobus kullanmak gerekıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?