Silivri hattı katlarsam küçücük oluyor bu sefer üstüne oturuyorlaryuhhhhangi hatmış bu yaa ilk defa duyuyorum. arabanızı otobüse binince katlayın
İstanbul'da yasıyorum genelde daha sakin diye metroyu tercih ediyorum asla metrobüse binmedim çok kalabalık insanlar birbirini eziyor otobüs mecbur kaldıkça yardım etmelerini istemiyorum asla kendim kaldırıp taşıyorum arabayı hafif çünkü ama içine eşya koymaları ben delirtiyorİstanbul'da mısınız? Ben İzmir'de hayatımda bir kere bile böyle bişey görmedim, duymadım, şahit de olmadım. Hatta bebek arabasını katlayana bile denk gelmedim. Otobüsteki bebek arabasında ya bebek olur, ya ailenin eşyaları ya da boş. Yani elalemin eşyasını koyması falan çok garip geldi. Bebek arabasına laf edeni de hiç görmedim. Çok çok kalabalık oluyor tabi otobüsler ama ne zaman orta kapıdan arabalı biri binecek olsa otobüstekiler yardım ediyor falan. Bu İstanbul ne olmuş böyle ya..
kabus gibi bir yolculuktuİnsanı zorla şiddet yanlısı yapacaklar valla
Bizimki de bastondan farksız zaten tek elle kapanıp açılan katlanınca azami yer kaplayan bir araba katlayınca üstüne oturan oldu o yüzden katlamıyorum otobüs metrolarda engelli bölümünün yanında bebek arabaları için ayrılan bölüm var onun dışında yere de koymuyorum kimse rahatsız olmasın bende olmıyıyım diyebaskasinin bavulunun ustune bavul koymaya bile insanlar izin aliyor bebek arabasina nasil bavul koymaya kalkmis yuh diyorum yazin en guzeli baston arabalar ufak yer kaplamiyor istanbul ankara gibi buyuk sehirlerde mumkun degil o bebk arabasini iceriye sokmak bile
Bende genelde orta kapıdan biniyorum mecburen iş çıkış saatlerinin yoğun olmadığı saatlerde kullandığım için kalabalık olmuyor ama haftasonu her saat kalabalık mecburen metro ile seyahat ediyorum. Dün mecburen Silivri'ye gittik kabus gibiydi gerçektenOtobüse binmeye çalışan bayana bebek arabası için arka kapıyı işaret edip kadın arka kapıya ulaştığında kapıyı acmamakta direnip en son gaza basan otobüs şoförü gördüm ben.. Herifi parcalicaktim oracıkta... Yer yokmuşşş... Maalesef bu ülkede bebeginle hic bir yere gidemiyorsun camis dolu etraf çünkü bi el atayim yardim edeyim diyen yok.. Yer isteyeceksin diyede akli kaçıyor milletin.. İyice paylıcan iste böylelerini rezil etcen o olacak..
Kapatıp koyun arabayı olmaz miİyi geceler kk hatunları 1 yaşın da kızım var onunla seyahat etmek mümkün degil fakat bazı zoraki durumlar da toplu taşımaya binmek zorunda kalıyorum. Benim sorunum kızım bebek arabasın da durmuyor mecbur kucağıma alıyorum arabasını da onlar için ayrılan bölüme yerleştiriyorum malum kalabalık olunca o alan da doluyor. Her seferin de eli kolu dolu olan eşyalarını bebek arabasının içine istifliyor. Güzelce uyarıyorum sanki küfür etmişim gibi çirkefleşiyorlar. Artık gına geldi bana hele bugün birisi otobüste valizini koydu kibarca o bebek arabası valizinizi alın dedim yedik mi den bir başladı aman allahım yol boyunca bağırıp durdu. Yahu ben mecburmuyum senin yerlere koyduğun valizin ile çoçuğumu temas ettirmeye madem o kadar temiz valizin al kucağında taşı ama yok anlamıyorlar. Zaten ayda bir dışarı çıkıyordum bu son olaydan sonra daha da çıkmam
Bir kere minibüse bindim mecbur kaldım 2 kişilik ücret aldı araba için katla diye bagırdı o zaman bebeğim oto koltuğu ana kucağını kullanacak kadar küçüktü ben kutlarken 3 yolcu müdahale etti fazla aldığı parayı da iade etmek zorunda kalmıştı. Belediye otobüslerinde ilk duraktan biniyorum mümkün oldukça otobüs dolu olmadığı için şöförler araba için ayrılan yeri işaret edip sabitlememi istiyorlar sadeceAllah allah cok tuhaf. Ben surekli biniyorum arabayla. Hic boyle bir seyle karsilasmadim. Semte bagli olabilir.
Ama sofor katla falan diye laf ederse direkt sikayet edin.
O an bebegi mi kollastiracaksiniz araba mi katlayacaksiniz....
Bende sevmiyorum o tipleri yalan Yok kendini dünyanın efendisi sanıp bir özürü çok gören nezaket yoksunları ile seyahat etmek çok zor ama son zamanlarda bu tipler de artış var kabul ediyorum kaldırımlar dar dükkanlar arabalar işgal etmiş durumda kalan mesafede insanlar yürümek zorunda ama bunun da bir adabı var 2 kişi Yanyana yürüyüp sohbet ede ede gideceğine arka arkaya tek sıra halinde gitse geçerken müsade istese kaza olduğunda özür dilese hiç sorun kalmayacakO BEBEK ARABASI İLE MİLLETi EZEN ve TIKLIM TIKLIM ARABADA YAYILAN TİPLERDEN ben de nefret ediyorum ve gördüğüm yerde de uyarıp gerekirse şikayet ediyorum. Çocuk onların sorumluluğu onlar rahat edecek diye ben rahatımdan olamam kimse kusura bakmasın. Zaten sırf bu yüzden araba aldım ve kullanmayı öğrendim.
Haklısın. Hem de sonuna kadar.Bende sevmiyorum o tipleri yalan Yok kendini dünyanın efendisi sanıp bir özürü çok gören nezaket yoksunları ile seyahat etmek çok zor ama son zamanlarda bu tipler de artış var kabul ediyorum kaldırımlar dar dükkanlar arabalar işgal etmiş durumda kalan mesafede insanlar yürümek zorunda ama bunun da bir adabı var 2 kişi Yanyana yürüyüp sohbet ede ede gideceğine arka arkaya tek sıra halinde gitse geçerken müsade istese kaza olduğunda özür dilese hiç sorun kalmayacak
Dışarıya çıkmalısınız ve insanlarda saygı göstermek zorunda bu tür olaylar yüzünden kendinizi soyutlamayın bence hakkınızı aramalısınızİyi geceler kk hatunları 1 yaşın da kızım var onunla seyahat etmek mümkün degil fakat bazı zoraki durumlar da toplu taşımaya binmek zorunda kalıyorum. Benim sorunum kızım bebek arabasın da durmuyor mecbur kucağıma alıyorum arabasını da onlar için ayrılan bölüme yerleştiriyorum malum kalabalık olunca o alan da doluyor. Her seferin de eli kolu dolu olan eşyalarını bebek arabasının içine istifliyor. Güzelce uyarıyorum sanki küfür etmişim gibi çirkefleşiyorlar. Artık gına geldi bana hele bugün birisi otobüste valizini koydu kibarca o bebek arabası valizinizi alın dedim yedik mi den bir başladı aman allahım yol boyunca bağırıp durdu. Yahu ben mecburmuyum senin yerlere koyduğun valizin ile çoçuğumu temas ettirmeye madem o kadar temiz valizin al kucağında taşı ama yok anlamıyorlar. Zaten ayda bir dışarı çıkıyordum bu son olaydan sonra daha da çıkmam
Çocuğum durmuyor o bağırıp sürekli ağlayınca ben rahatsız oluyorum strese giriyorum mecbur kalıp çıkınca da böyle insanlar denk geliyorDışarıya çıkmalısınız ve insanlarda saygı göstermek zorunda bu tür olaylar yüzünden kendinizi soyutlamayın bence hakkınızı aramalısınız
İyi geceler kk hatunları 1 yaşın da kızım var onunla seyahat etmek mümkün degil fakat bazı zoraki durumlar da toplu taşımaya binmek zorunda kalıyorum. Benim sorunum kızım bebek arabasın da durmuyor mecbur kucağıma alıyorum arabasını da onlar için ayrılan bölüme yerleştiriyorum malum kalabalık olunca o alan da doluyor. Her seferin de eli kolu dolu olan eşyalarını bebek arabasının içine istifliyor. Güzelce uyarıyorum sanki küfür etmişim gibi çirkefleşiyorlar. Artık gına geldi bana hele bugün birisi otobüste valizini koydu kibarca o bebek arabası valizinizi alın dedim yedik mi den bir başladı aman allahım yol boyunca bağırıp durdu. Yahu ben mecburmuyum senin yerlere koyduğun valizin ile çoçuğumu temas ettirmeye madem o kadar temiz valizin al kucağında taşı ama yok anlamıyorlar. Zaten ayda bir dışarı çıkıyordum bu son olaydan sonra daha da çıkmam
1,5 yaşında kızım var,izmirde yaşıyoruz. Kızımla aktif olarak toplu taşıma kullanıyoruz,haklısınız hiç yazılanlar gibi bir durumla karşılaşmadık. Aksine şoförler binmemiz için beklerler,arabayı ayrılan yere koyarız katlamaya gerek kalmaz,yalnızsam insanlar hem inerken hem binerken yardımcı oluyorlar,yardım talep etmememe rağmen. Kalabalıklarda bile ters bir tepkiyle karşılaşmadık hiç.İstanbul'da mısınız? Ben İzmir'de hayatımda bir kere bile böyle bişey görmedim, duymadım, şahit de olmadım. Hatta bebek arabasını katlayana bile denk gelmedim. Otobüsteki bebek arabasında ya bebek olur, ya ailenin eşyaları ya da boş. Yani elalemin eşyasını koyması falan çok garip geldi. Bebek arabasına laf edeni de hiç görmedim. Çok çok kalabalık oluyor tabi otobüsler ama ne zaman orta kapıdan arabalı biri binecek olsa otobüstekiler yardım ediyor falan. Bu İstanbul ne olmuş böyle ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?