Toplu taşıma da bebek arabası sorunu

baskasinin bavulunun ustune bavul koymaya bile insanlar izin aliyor bebek arabasina nasil bavul koymaya kalkmis yuh diyorum yazin en guzeli baston arabalar ufak yer kaplamiyor istanbul ankara gibi buyuk sehirlerde mumkun degil o bebk arabasini iceriye sokmak bile

İstanbul'da yasıyorum genelde daha sakin diye metroyu tercih ediyorum asla metrobüse binmedim çok kalabalık insanlar birbirini eziyor otobüs mecbur kaldıkça yardım etmelerini istemiyorum asla kendim kaldırıp taşıyorum arabayı hafif çünkü ama içine eşya koymaları ben delirtiyor

Bizimki de bastondan farksız zaten tek elle kapanıp açılan katlanınca azami yer kaplayan bir araba katlayınca üstüne oturan oldu o yüzden katlamıyorum otobüs metrolarda engelli bölümünün yanında bebek arabaları için ayrılan bölüm var onun dışında yere de koymuyorum kimse rahatsız olmasın bende olmıyıyım diye

Bende genelde orta kapıdan biniyorum mecburen iş çıkış saatlerinin yoğun olmadığı saatlerde kullandığım için kalabalık olmuyor ama haftasonu her saat kalabalık mecburen metro ile seyahat ediyorum. Dün mecburen Silivri'ye gittik kabus gibiydi gerçekten

Hiç yabancı birinin bebek arabasına eşyalarını koyduğunu görmedim hele ki valiz ayrıca nasıl bebek arabası bir valizi alabilir onu da anlamadım ama katlayabilirsiniz hem az yer tutar yer işgal etmemiş olur.

Hiç yabancı birinin bebek arabasına eşyalarını koyduğunu görmedim hele ki valiz ayrıca nasıl bebek arabası bir valizi alabilir onu da anlamadım ama katlayabilirsiniz hem az yer tutar yer işgal etmemiş olur.

Kapatıp koyun arabayı olmaz mi

Allah allah cok tuhaf. Ben surekli biniyorum arabayla. Hic boyle bir seyle karsilasmadim. Semte bagli olabilir.

Ama sofor katla falan diye laf ederse direkt sikayet edin.
O an bebegi mi kollastiracaksiniz araba mi katlayacaksiniz....
Bir kere minibüse bindim mecbur kaldım 2 kişilik ücret aldı araba için katla diye bagırdı o zaman bebeğim oto koltuğu ana kucağını kullanacak kadar küçüktü ben kutlarken 3 yolcu müdahale etti fazla aldığı parayı da iade etmek zorunda kalmıştı. Belediye otobüslerinde ilk duraktan biniyorum mümkün oldukça otobüs dolu olmadığı için şöförler araba için ayrılan yeri işaret edip sabitlememi istiyorlar sadece

Bende sevmiyorum o tipleri yalan Yok kendini dünyanın efendisi sanıp bir özürü çok gören nezaket yoksunları ile seyahat etmek çok zor ama son zamanlarda bu tipler de artış var kabul ediyorum kaldırımlar dar dükkanlar arabalar işgal etmiş durumda kalan mesafede insanlar yürümek zorunda ama bunun da bir adabı var 2 kişi Yanyana yürüyüp sohbet ede ede gideceğine arka arkaya tek sıra halinde gitse geçerken müsade istese kaza olduğunda özür dilese hiç sorun kalmayacak

Haklısın. Hem de sonuna kadar.

Dışarıya çıkmalısınız ve insanlarda saygı göstermek zorunda bu tür olaylar yüzünden kendinizi soyutlamayın bence hakkınızı aramalısınız

Dışarıya çıkmalısınız ve insanlarda saygı göstermek zorunda bu tür olaylar yüzünden kendinizi soyutlamayın bence hakkınızı aramalısınız
Çocuğum durmuyor o bağırıp sürekli ağlayınca ben rahatsız oluyorum strese giriyorum mecbur kalıp çıkınca da böyle insanlar denk geliyor

sende bagırsaydın . terbiyesiz pis valizini kendi kucagına koysun .

Benimde bebeğim var 15 aylık.. Otobüs, minibüs hatta taksi de bile kanguru kullanıyorum. Bebek arabasıyla toplu taşımalara binenlere de gıcık oluyorum. Pazara gidenlere de.

1,5 yaşında kızım var,izmirde yaşıyoruz. Kızımla aktif olarak toplu taşıma kullanıyoruz,haklısınız hiç yazılanlar gibi bir durumla karşılaşmadık. Aksine şoförler binmemiz için beklerler,arabayı ayrılan yere koyarız katlamaya gerek kalmaz,yalnızsam insanlar hem inerken hem binerken yardımcı oluyorlar,yardım talep etmememe rağmen. Kalabalıklarda bile ters bir tepkiyle karşılaşmadık hiç.
Yazılanları okuyunca çok şaşırdım,benim kimsem yok izmirde mecburum bebeğimle çıkmaya napalım kolay değil ama mecburiyetler
Dipnot: 1-2 yorumda gördüm kimse kimsenin ayağını özellikle çiğnemez,kalabalıklarda bebek arabası yüzünden öndeki kişiyle arandaki mesafeyi ölçemeyebiliyorsun biraz anlayış herşeyi çözecek aslında ama milletçe sabırsız ve aceleciyiz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…