- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Valla bir kadın şort giyseydi ordaki çoğu insan laf ederdi kötü bakışlar atardı hatta darp etmeye kadar giderdi.Ki bunun örneklerinide gördük.Ama söz konusu bir erkek olunca kimsenin ağzını bıçak açmıyor.Herkes süt dökmüş kedi misali!
Bir şeyi çok merak ediyorum gizlice yapsa diyelim erkek o işi kimseye çaktırmadan araçta? O zaman nasıl olacak cezası?Topluma açık alanda mastürbasyon yapması neden sapıklık değil?
Siz lütfen dikkatli okuyun benimde eleştirdiğim tamda o cümlenizdiCümlemi dikkatli okuyun
Sizi taciz etmiş olmuyor dedim.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar ama o yılan yarın gelir onları sokar bunu düşünemiyorlar işteBagirmanin, yardim istemenin amaclarindan biri de (fark etmesek de) arka cikan biri, destek olan biri, burdayim diyen birilerini bulmak, o an yalniz olmamak, magdurken destek bulmak. Insanlar kurtarmayi ya da yardim etmeyi gectim artik destek bile cikmiyor magdur insanlara. Bu kafayla bu toplum nereye varir bilemedim.
Ben de hayretler icerisindeyim gercekten. Sinirimi cok bozdu bu konu altindaki yorumlar...Ya burası "KADIN"LAR KULÜBÜ
Bizim burada birbirimizi desteklememiz lazımken;
"Size dokunmadıysa taciz sayılmaz" diyen insan bir KADIN
"Kimse başına iş almak istemez, size yardım etmek zorunda değiller" diyen bir KADIN
"Toplum içinde eliyle pipisini sıvazlamak sapıklık değildir" diyen bir KADIN yaaaaaa
Çıldırıcam!!!!
Daha kadınlarımız tacizi normal görüyorken erkek suç işlediğinin farkına varır mı??????
Tacizciyle konusmasınlar kolundan tutup polis gelene kadar bırakmasalar yeterdi.
Şu olayı bu forumda değil de, sosyal medyadan okusalar, yemin ediyorum hepsi isyan eder ahkam keser, yapana bela okurlardı.Ben de hayretler icerisindeyim gercekten. Sinirimi cok bozdu bu konu altindaki yorumlar...
Bir şeyi çok merak ediyorum gizlice yapsa diyelim erkek o işi kimseye çaktırmadan araçta? O zaman nasıl olacak cezası?
Öncelikle çok geçmiş olsun. Devir eski devir değil. Kimseden böyle bir beklentiniz olmasın. Ya adam kendini tutanları çekip vursa? Bıçaklasa? Ucuz kahraman denir arkasından.
Belki bu yüzden bu konuda linç edileceğim ama eşime, babama sıkı sıkı temvihlerim. Asla böyle olaylarda karışmayacaksınız. Polisi arayacaksınız arayın. Ama asla kahramanlık yapmayacaksınız diye. En azından adamla teke tek kalmayacaksınız diye. Eskide kaldı çünkü bunlar.
Adamlar tutsun diyorsunuz da ya bıçaklasa, öldürse?
Bu düşünceö doğru değil farkındayım. Belki bir gün benimde bir ihtiyacım olacak ve kimse yardım etmeyecek. Ama şu Kadir olayından beri iyice korkar oldum.
Yinede insan böyle olaylarda başını çevirip gitmeyi kendine yakıştırmamalı en azından polisi aramak bile bişeydir bence onu bile yapmayanlar varÖncelikle çok geçmiş olsun. Devir eski devir değil. Kimseden böyle bir beklentiniz olmasın. Ya adam kendini tutanları çekip vursa? Bıçaklasa? Ucuz kahraman denir arkasından.
Belki bu yüzden bu konuda linç edileceğim ama eşime, babama sıkı sıkı temvihlerim. Asla böyle olaylarda karışmayacaksınız. Polisi arayacaksınız arayın. Ama asla kahramanlık yapmayacaksınız diye. En azından adamla teke tek kalmayacaksınız diye. Eskide kaldı çünkü bunlar.
Adamlar tutsun diyorsunuz da ya bıçaklasa, öldürse?
Bu düşünceö doğru değil farkındayım. Belki bir gün benimde bir ihtiyacım olacak ve kimse yardım etmeyecek. Ama şu Kadir olayından beri iyice korkar oldum.
Ya burası "KADIN"LAR KULÜBÜ
Bizim burada birbirimizi desteklememiz lazımken;
"Size dokunmadıysa taciz sayılmaz" diyen insan bir KADIN
"Kimse başına iş almak istemez, size yardım etmek zorunda değiller" diyen bir KADIN
"Toplum içinde eliyle pipisini sıvazlamak sapıklık değildir" diyen bir KADIN yaaaaaa
Çıldırıcam!!!!
Daha kadınlarımız tacizi normal görüyorken, erkek suç işlediğinin farkına varır mı??????
Ben de hayretler icerisindeyim gercekten. Sinirimi cok bozdu bu konu altindaki yorumlar...
Şu olayı bu forumda değil de, sosyal medyadan okusalar, yemin ediyorum hepsi isyan eder ahkam keser, yapana bela okurlardı.
Demek ki okuduğumuz her yorumun arkası tırt mış.
bugün burda bunu anladım.
peki sey mi mesela bir adam kadin gecerken disindan degil de icinden “offf kariya (!) bak” dese, pis pis baksa bu o adamin sapik olmadigini mi gosterir? yani bu aksam bu forumda akil tutulmasi yasaniyor.
Yinede insan böyle olaylarda başını çevirip gitmeyi kendine yakıştırmamalı en azından polisi aramak bile bişeydir bence onu bile yapmayanlar var
Cezası olmayacak. Ama bunun sebebi kimse görmediği için, yakalanmadığı için.Bir şeyi çok merak ediyorum gizlice yapsa diyelim erkek o işi kimseye çaktırmadan araçta? O zaman nasıl olacak cezası?
Yinede insan böyle olaylarda başını çevirip gitmeyi kendine yakıştırmamalı en azından polisi aramak bile bişeydir bence onu bile yapmayanlar var
Ben 17 li yaslarimda taciz edildim hemde baya baya elledi popomu.döndüm tekme attım o bana yumruk attı telefonum kırıldı.polis çağırdım geldi ne giymişti diye sordu tarif ettim o kadar gittiler benden şikayet dilekçesi bile istemediler.pislik herifler insanın beyninde iz bırakıyorlar boyle. 14 sene olmuş yine aklıma geldi sinir bastıValla ahlak büro buluruz dedi direk ama bilmiyorum
Ya ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.peki sey mi mesela bir adam kadin gecerken disindan degil de icinden “offf kariya (!) bak” dese, pis pis baksa bu o adamin sapik olmadigini mi gosterir? yani bu aksam bu forumda akil tutulmasi yasaniyor.
Korona ciğerden çok beyinlere vurmuş gibi ......peki sey mi mesela bir adam kadin gecerken disindan degil de icinden “offf kariya (!) bak” dese, pis pis baksa bu o adamin sapik olmadigini mi gosterir? yani bu aksam bu forumda akil tutulmasi yasaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?