- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Foruma girmeden hap mi atıyorsun bacımErkekleri severim ama UZAKTANYa ne yapayım ilgimi çekti o delikanlı ve ben başka konularda da erkekte dış görünüşe önem verdiğimi dedim nasıl özellikler aradığımı da az çok dedim.Ahlaksızlık yaptığımı düşünmüyorum Beni yargılamayın ne olur rica edicem
Aynen sizi tebrik ediyorum. Tepkisiz kalmamışsınız yada kimse arkamda değil diye geri çekilmek gibi bi hata yapmamışsınız. Tacize uğrayıp sesini çıkaramayan insanlar var. Peşine düşmekle çok iyi yapmışsınız destek vermeyenler vicdanlarına nasıl hesap vericek acabaYine de iyi ki arkasında durup karakola gittim diyorum en azından savundum kendimi
Ama resmiyeti de seviyorsun bacım.Erkekleri severim ama UZAKTANYa ne yapayım ilgimi çekti o delikanlı ve ben başka konularda da erkekte dış görünüşe önem verdiğimi dedim nasıl özellikler aradığımı da az çok dedim.Ahlaksızlık yaptığımı düşünmüyorum Beni yargılamayın ne olur rica edicem
Her sakallıyı deden sanma evlat diyesim geldi bu yorumu görünceAma resmiyeti de seviyorsun bacım.
Seviye seven insan degil misin sen ?
O tesettüru kafana değil evladım bence direkt içinden geçenlere tak derim
Kadına da BAYAN DENMEZErkeğe maskülen denmez.
Adam alelen orasını burasını okşamış. Ve bu hanımefendi tedirgin olmuş ispat etmek için çekmesi gerekiyordu. Sizce son yazdığınız cümleyle bu yaşanılan aynı şeyler mi ?Ya adam da sizden şikayetçi olursa?
Velev ki çişi, kakası, o su bu su geldi, adam sıkıştı bla bla.
Siz adamın ne hakla mahrem bölgesini, yüzünü ya da durumunu videoya aldınız mesela?
Bir de o açıdan bakalım olaya.
Kadınların uzuvlarını çekmek gibi bir şey bu.
Mahremiyetse içerde tutsun malını kadin adamin pantolonuna elini sokupta cekmedi yaYa adam da sizden şikayetçi olursa?
Velev ki çişi, kakası, o su bu su geldi, adam sıkıştı bla bla.
Siz adamın ne hakla mahrem bölgesini, yüzünü ya da durumunu videoya aldınız mesela?
Bir de o açıdan bakalım olaya.
Kadınların uzuvlarını çekmek gibi bir şey bu.
Kız nerede oturuyorsun sen şebeke sularınızı kontrol ettirdiniz mi hiçKadına da BAYAN DENMEZGidin öyle diyenlere engel olun.
Böyle yazınca feminik mi oluyorsun sen şimdi, başka bir konuda da ünlem işaretiyle yazmıştın bayan değil kadın diye bir gülme geliyor bana buna hiddetleninceKadına da BAYAN DENMEZGidin öyle diyenlere engel olun.
Sen begenmemissinki adamı resmen yatırıp tecavüz etmişsinYa ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
Traşlı kafası,kalın kaşları,hafif traşlı yüzü,o zayıf ve maskülen bedeni ... vs ... Yani ben şimdi bir erkeği beğendiğim için sapık mı oldum hanımefendi ? Yani o bahsettiğiniz 2.örnek de hani içinden "karıya bak falan vs"demesi yani doğal bir tepki olabilir.Yani tacizi savunmuyorum ama karşı cinsi beğenmek suç mu yani?
Hunharca okşamış detayı görmedim, adamın birkaç ellemesi ve suratının boncuk boncuk terlemesi detayları var.Adam alelen orasını burasını okşamış. Ve bu hanımefendi tedirgin olmuş ispat etmek için çekmesi gerekiyordu. Sizce son yazdığınız cümleyle bu yaşanılan aynı şeyler mi ?
Toplu taşımada orasını burasını hunharca okşayan bir kadın gördüğümüzde tepkimiz nasıl olmalı ?
Adam da elini pantolonun içine daldırıp tombala çekmemiş ya!Mahremiyetse içerde tutsun malını kadin adamin pantolonuna elini sokupta cekmedi ya
Ya sevmiyorum o kelimeyi valla çok gıcık oluyorum gücüme gidiyor gerçi kız kelimesini de sevmiyorum nefret ediyorum geçe yaz tatilde birisi benim için "kız" dedi yani babamı tarif ederken "ahanda şu kızın babası minvalinde" bir şeyler söyledi.O yüzden mesajda dedim yetişkin bir kadınım diye ya hiç anlamıyorsunuz halden anca psikolojik şiddetBöyle yazınca feminik mi oluyorsun sen şimdi, başka bir konuda da ünlem işaretiyle yazmıştın bayan değil kadın diye bir gülme geliyor bana buna hiddetlenince
Ya sevmiyorum o kelimeyi valla çok gıcık oluyorum gücüme gidiyor gerçi kız kelimesini de sevmiyorum nefret ediyorum geçe yaz tatilde birisi benim için "kız" dedi yani babamı tarif ederken "ahanda şu kızın babası minvalinde" bir şeyler söyledi.O yüzden mesajda dedim yetişkin bir kadınım diye ya hiç anlamıyorsunuz halden anca psikolojik şiddet
Bu yorumunla beni gerçekten şaşırttın! Sen bizim bildiğimiz filmdelisisin değil mi ?Hunharca okşamış detayı görmedim, adamın birkaç ellemesi ve suratının boncuk boncuk terlemesi detayları var.
Bu da tuhaf gerçekten, böyle bir şeyi görüp ses çıkarmadan videoya alabilmek de büyük mesele.
Ki eğer haklıysa, ya değilse???
Adam da elini pantolonun içine daldırıp tombala çekmemiş ya!
Böyle bir itham ancak olasılık dışı yapılır.
Orada birçok insan var, konu sahibi gördü anladı.
Durumu söylüyor kimse yardım etmiyor, bence yanlış anladı ve diğer kişiler de durumun farkında olarak işe karışmadı.
Sizce? Komiksiniz yaPantolonunu indirmiş miydi? Organ gözüküyor muydu videoda?
Ben mi psikojik şiddet yapıyorumYa sevmiyorum o kelimeyi valla çok gıcık oluyorum gücüme gidiyor gerçi kız kelimesini de sevmiyorum nefret ediyorum geçe yaz tatilde birisi benim için "kız" dedi yani babamı tarif ederken "ahanda şu kızın babası minvalinde" bir şeyler söyledi.O yüzden mesajda dedim yetişkin bir kadınım diye ya hiç anlamıyorsunuz halden anca psikolojik şiddet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?