- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Ya ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
Traşlı kafası,kalın kaşları,hafif traşlı yüzü,o zayıf ve maskülen bedeni ... vs ... Yani ben şimdi bir erkeği beğendiğim için sapık mı oldum hanımefendi ? Yani o bahsettiğiniz 2.örnek de hani içinden "karıya bak falan vs"demesi yani doğal bir tepki olabilir.Yani tacizi savunmuyorum ama karşı cinsi beğenmek suç mu yani?
Beğenmek ayrı sapıkça fanrazi kurmak ayrı rahatsız edici cumle kuran kişiler sapiktir hayatımda hiçbir erkeğe of yanımda olacak varya falan demedimYa ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
Traşlı kafası,kalın kaşları,hafif traşlı yüzü,o zayıf ve maskülen bedeni ... vs ... Yani ben şimdi bir erkeği beğendiğim için sapık mı oldum hanımefendi ? Yani o bahsettiğiniz 2.örnek de hani içinden "karıya bak falan vs"demesi yani doğal bir tepki olabilir.Yani tacizi savunmuyorum ama karşı cinsi beğenmek suç mu yani?
Ya ne yalan söyleyeyim ben d
sapıklık sadece erkeğe özgü değil bilin isterim :)Ya ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
Aslına bakarsanız bu begenme degil artık ahlaksızlık boyutuna geliyor.Ya ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
Polisi arasınlar. Şoförü sıkıştırıp kapıları kapattırsınlar. Ne bileyim kocasından kaçan kadını dükkana alıp kapıyı kilitlesinler. Ama adamın üzerine saldırmasınlar. Bire bir diyaloğa girmesinler. Sonra olan hep bu insanlara oluyor. Şahit olduğu için sanık yakınları tarafından kızıyla karısıyla tehtit edilenler, taşınmak zorunda kalanlar, ölüm tehtidi alanlar vs vs.
İnsanlar korkuyor maalesef. Biliyorum çok kötü bir durum bu.
Vay vay vay.Ya ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
Zinhar suçtur tez kellesi vurula !Konuda kafam karıştı. Yazanların hukuk bilgisi var mı yok mu?
Şimdi bir adam yanımda mastürbasyon yapsa bu suç değil miymiş?
Vay vay vay.
Kendisine yol sormak isteyen erkekten rahatsız olup, erkeklerle samimi olmakran hoşlanmıyorim, kendimi korumak için tesettüre mi girsem diyen 19 yaşındaki yetişkin kadın! olan çaresiz çiçek mi yazıyor bunu? Trollüğün böylesi
Yeni gördüm yorumlarınıniye bastan soylemediniz ya bir de laf anlatmaya calisiyorum burada ona
Bunu nasıl da unuturum! Sen nasıl bir kralsınVay vay vay.
Kendisine yol sormak isteyen erkekten rahatsız olup, erkeklerle samimi olmakran hoşlanmıyorim, kendimi korumak için tesettüre mi girsem diyen 19 yaşındaki yetişkin kadın! olan çaresiz çiçek mi yazıyor bunu? Trollüğün böylesi
Erkeğe maskülen denmez.Ya ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
değilmişKonuda kafam karıştı. Yazanların hukuk bilgisi var mı yok mu?
Şimdi bir adam yanımda mastürbasyon yapsa bu suç değil miymiş?
Erkekleri severim ama UZAKTANVay vay vay.
değilmiş
TrollErkekleri severim ama UZAKTANYa ne yapayım ilgimi çekti o delikanlı ve ben başka konularda da erkekte dış görünüşe önem verdiğimi dedim nasıl özellikler aradığımı da az çok dedim.Ahlaksızlık yaptığımı düşünmüyorum Beni yargılamayın ne olur rica edicem
Yargılayacak kadar ciddiye almıyorum yazdıklarıni ne düşüneceğini ne yazacağını sende bilmiyorsun çünkü.Erkekleri severim ama UZAKTANYa ne yapayım ilgimi çekti o delikanlı ve ben başka konularda da erkekte dış görünüşe önem verdiğimi dedim nasıl özellikler aradığımı da az çok dedim.Ahlaksızlık yaptığımı düşünmüyorum Beni yargılamayın ne olur rica edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?