Toplumun ayıpları

Hamilelik denilince akla sevişmek gelince böyle oluyo işte..

Tabiki de ayıp değil iyiki de söylemişsiniz. Annenize ve kayınvalidenize söyleyin bu zihniyetten kurtulsunlar, utanılacak ayıplanacak birşey değil bu,doğanın kanunu. Bebek ve hamilelik denilince yatak ve iki insanın sevişmesi akıllarına geliyorsa bence utanması gereken kişi siz değilsiniz..

Ayy ne saçma
O zaman kimse dügünde yapmasın
Sonuçta dügün bitince gelin ve damadın napacagını hepimiz tahmin edebiliyoruz

Oldu olacak çocuk doğunca da babamızdan saklayalım bari. Hatta hiç bilmesin bir torunu olduğunu. Gücüne gider Allah muhafaza.

O akıllar olan bizdede var .benimde esim oglumuzu ilk duyduğunda heycanla annesine gidip söylemişti. Kadın hiç bir tepki bile vermedi. Sunuda diyeyim.ilk geliniyim ve ilk torun yani. Bide.eşimi göreve gönderirken esim kapıda alnimi opmustu . Allaha emanet canim demişti bende sende can demiştim.kayinvalidem direk edep yok kolu komşu görüyor.çok sinirlenmistim.o an

evlilik birliği içerisinde hamile kalmak en olağan şey, bunun neresi ayıp..
ben de esimle beraber aileme oturmaya gittiğimizde ben söylemiştim. gayet normal bu.. esim de sehirdisindaki ailesini arayıp benim hamile oldugumu söylemişti, sevinmişlerdi..
bu arada hayırlı olsun bebek :))

hamilelik diyince aklıma minicik şirin bebekler geliyo yaa yumuş yumuş olcak minnak falan diyorum.

hamilelik diyince aklına seeeekssss bunlar seks yapmış seks seks seks diye nası düşünenler olabiliyor hala anlamış değilim.

tamam ben hala küçük çocuk bakış açısındayım hayata ama bu kadarı da çok absürt ya.

Bunun geri kafalılıkla bir ilgisi yok bence ya.

Bir tanıdık var regl dönemlerinde abisine, babasına rahatlıkla söylerdi ama kız dışarı çıkamazdı tek başına. Telefonunu sürekli elinden alırlardı. Acayip baskıcıydılar.

Ay valla kusura bakmasinlar utanan bakmasin cocuguma o zaman sapur supurda operim.evet var boyle adetler cocugun dusse dokunmayacakmissin kayipeder yaninda vs. Esinin yanina oturmak saygisizlik:) adetlere gel.
Babanın yanında eşinle konuşamazsın birbirinizin ismini söyleyemezsiniz yanında birde bunlar var

Ayıp falan Yok da toplum baskısı gerçekten bende söyleyememiştim. Evlenmek istediğimi de annem söylemişti hep. Biraz bakış açısı yetiştirilme tarzı. Ama eşim gerçekten çok rahat bu konularda ailesi de aynı şekilde hatta hep beraber bi akşam toplandıklarında söyleyelim demişti eşim ben olmaz olmaz ben utanırım demiştim. Ama çok yersiz gerçekten söylebilmek lazım :)

Sesli güldüm kız ilahi

niye baba mı leyleklerin mi getirdiğine inanıyorsun kaynana demeli

insanlık ne güzel şey bilirsek eğer
adetler en insani duyguların yaşanmasına bile fırsat vermiyor
nefret ediyorum adetlerden geleneklerden

O ney oyle be gec soyleyince sevismemis mi olunuyor. Bende babama soyledim hicte utanmadim neden utanayim ayip olsun yahu nikahli kocam herkes enteresan anacim

Benim ablamda hamile olduğunu söyleyince babam bozulmuş baya eniştem uzun süre dalga geçmişti arkasından.

niye baba mı leyleklerin mi getirdiğine inanıyorsun kaynana demeli

insanlık ne güzel şey bilirsek eğer
adetler en insani duyguların yaşanmasına bile fırsat vermiyor
nefret ediyorum adetlerden geleneklerden

Nasıl güzel, nasıl masum bi video... Hem güldüm hem ağladım.
Biz ise sevgiye dair bi çok şeye edep, namus, ahlak kisvesi altında hep bi leke sürme derdindeyiz.

dua etsinler allah aratmamış torunları olabiliyor. en doğal hakkınız tabiki paylaşacaksınız en mutlu anınız ayrıca tadını çıkarın. hem babam hem kayınpederim şu anda bizim için dua ediyor herşeyide alenen biliyor. takılmayın allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla

Off sacmaliklar silsilesi ama napcan iste.
Bazi insanlar boyle

Ee o zaman hamileylen karnini da saklaman lazim anadan babadan.
Pof

Asil ayip siddet aldatma tecavuzdur hirsizliktir ama bazilari bunlari ayiptan saymaz da sizin gibi durumlari ayiptan sayarlar..
Bebegi gorunce akla ilk gelen sey sevgidir mucizedir..
Sevgi adina olan her seyi cahillik denen sey kapkara yapabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…