- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
Hamile oldugumu kayinvalideme soyledik..konusurken
*Babamlarada soyledim cok sevindim adam aglicakti dedim..
-sen mi soyledin babana dedi.
*evet dedim aaaa dedi..
-biz de boyle seyler ayip degildir
dedim.nasil gülüyo anlatamam.tabi baya bozuldum.bugunde annemle deertlesiyorum annemde demesin mi ben babana bir kac gun sonra soylicektim(annem babamdan daha dar gorusludur) iyice sinirlerim tepeme cıktı.hakli onlarda ayip adetlerinde falan dedi.iyi de ben evlencegimi bile babami karsima aldim zor olsada konusarak anlattim.bunu duyarken adamin ayiplicagni hic dusunemiyorum.ki biz babamla sarmas dolas buyuduk.hala sarilir öperim annem daha ciddi durur vs....
Esimde annesini aramisti ablasi diyor ki annem utanmistir sen mi soyledin o da onlara sinirlendi..
Bunlarin ayip olmadigini ne zaman toplum olarak idrak edebilecegiz..
Baba hamileyim demezsinde baba torun geliyo sana dersin..bunun nesi ayip aklim almiyo.dusuncelerinizi merak ediyorum simdi gercekten dusunuyorum ayıp mi ettim :)))
Ayy ne saçmaHamile oldugumu kayinvalideme soyledik..konusurken
*evet dedim aaaa dedi..
dedim.nasil gülüyo anlatamam.tabi baya bozuldum.bugunde annemle deertlesiyorum annemde demesin mi ben babana bir kac gun sonra soylicektim(annem babamdan daha dar gorusludur) iyice sinirlerim tepeme cıktı.hakli onlarda ayip adetlerinde falan dedi.iyi de ben evlencegimi bile babami karsima aldim zor olsada konusarak anlattim.bunu duyarken adamin ayiplicagni hic dusunemiyorum.ki biz babamla sarmas dolas buyuduk.hala sarilir öperim annem daha ciddi durur vs....
Esimde annesini aramisti ablasi diyor ki annem utanmistir sen mi soyledin o da onlara sinirlendi..
Baba hamileyim demezsinde baba torun geliyo sana dersin..bunun nesi ayip aklim almiyo.dusuncelerinizi merak ediyorum simdi gercekten dusunuyorum ayıp mi ettim :)))
Yaaaaaa bu cok tatliiiiBi komşum vardı .bebek istiyorlardı her ay regl olunca babasını arıyordu ,babası da üzülme öbür ay olur diyo du :)
evlilik birliği içerisinde hamile kalmak en olağan şey, bunun neresi ayıp..Hamile oldugumu kayinvalideme soyledik..konusurken
*evet dedim aaaa dedi..
Babanın yanında eşinle konuşamazsın birbirinizin ismini söyleyemezsiniz yanında birde bunlar varAy valla kusura bakmasinlar utanan bakmasin cocuguma o zaman sapur supurda operim.evet var boyle adetler cocugun dusse dokunmayacakmissin kayipeder yaninda vs. Esinin yanina oturmak saygisizlik:) adetlere gel.
Sesli güldüm kız ilahihamilelik diyince aklıma minicik şirin bebekler geliyo yaa yumuş yumuş olcak minnak falan diyorum.
hamilelik diyince aklına seeeekssss bunlar seks yapmış seks seks seks diye nası düşünenler olabiliyor hala anlamış değilim.
tamam ben hala küçük çocuk bakış açısındayım hayata ama bu kadarı da çok absürt ya.
niye baba mı leyleklerin mi getirdiğine inanıyorsun kaynana demeli
insanlık ne güzel şey bilirsek eğer
adetler en insani duyguların yaşanmasına bile fırsat vermiyor
nefret ediyorum adetlerden geleneklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?