- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
2 yaşına kadar mı kalsın.... 2 yaştan sonra zaten çocuk onu bırakmaz. Annesi bilir onu. En sevmediğim kaynana tipiArkadaşlar bunu başta dert etmedim ama git gide sıkıntı olmaya başladı. Daha önce bir düşüğüm oldu çok şükür bin şükür hamileyim temmuza doğumum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu an bir sıkıntım yok.
Gelin görün ki sıkıntı kaynanam evlendiğim ilk günden beri torunumu bana ver benim yanımda kalsın olunca diyordu bende gülüp geçiyordum olur mu öyle şey diye şaka yapıyor sandım ama bunu sürekli ara ara dile getirdi. Neyse hamile olduğumu öğrendiğimizde benim ismimi koyacaksınız diye diretti durdu. Yalvardı resmen başta kabul etmesekte tamam dedik yanına bir isim koyarız dedik. Bu arada kaynanam oğluşuna çok düşkündür beni kıskanır sürekli eşimden. Oğlundan vazgeçti şu an doğmamış çocuğu sahiplenmeye çalışıyor. 2 yaşına kadar benim evimde dursun sonra size veririm diyor bu arada biz doğudayız onlar batıda yani evler yakın bile değil ki yakın olsada asla vermem tabiki ben her zaman olmaz deyip kestirip atıyorum ki eşim kızarak söylemese bile tepkisiz kalıyor hangi anne baba çocuğunu verir ki.
Yani görmezlikten gelemiyorum artık her şey can sıkıcı olmaya başladı bütün hayallerini çocuğun üstüne kuruyor.
Kaynanamın akrabası çocuk için kıyafet almış bize sormadan yıkamış ütülemiş yahu bi dur blki ben onları çocuğuma giydirmicem
Dün konuştuk doğumu bizim evde yap bizim evde dursun diyor çocuk ben rahat edemicrmi söyledim hım neyse o gün gelince konuşuruz dedi ama beynimi şişireceğine eminim tabi ben böyle bir şryi kabul etmem
Velhasıl arkadaşlar nasıl bir yol izleyim kaynanamın sevme şekli çok değişik yani aşırı bağlanıyor ben onun bu durumunu zaten sağlıklı görmüyorum napıyım sizce
Arkadaşlar bunu başta dert etmedim ama git gide sıkıntı olmaya zbaşladı. Daha önce bir düşüğüm oldu çok şükür bin şükür hamileyim temmuza doğumum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu an bir sıkıntım yok.
Gelin görün ki sıkıntı kaynanam evlendiğim ilk günden beri torunumu bana ver benim yanımda kalsın olunca diyordu bende gülüp geçiyordum olur mu öyle şey diye şaka yapıyor sandım ama bunu sürekli ara ara dile getirdi. Neyse hamile olduğumu öğrendiğimizde benim ismimi koyacaksınız diye diretti durdu. Yalvardı resmen başta kabul etmesekte tamam dedik yanına bir isim koyarız dedik. Bu arada kaynanam oğluşuna çok düşkündür beni kıskanır sürekli eşimden. Oğlundan vazgeçti şu an doğmamış çocuğu sahiplenmeye çalışıyor. 2 yaşına kadar benim evimde dursun sonra size veririm diyor bu arada biz doğudayız onlar batıda yani evler yakın bile değil ki yakın olsada asla vermem tabiki ben her zaman olmaz deyip kestirip atıyorum ki eşim kızarak söylemese bile tepkisiz kalıyor hangi anne baba çocuğunu verir ki.
Yani görmezlikten gelemiyorum artık her şey can sıkıcı olmaya başladı bütün hayallerini çocuğun üstüne kuruyor.
Kaynanamın akrabası çocuk için kıyafet almış bize sormadan yıkamış ütülemiş yahu bi dur blki ben onları çocuğuma giydirmicem
Dün konuştuk doğumu bizim evde yap bizim evde dursun diyor çocuk ben rahat edemicrmi söyledim hım neyse o gün gelince konuşuruz dedi ama beynimi şişireceğine eminim tabi ben böyle bir şryi kabul etmem
Velhasıl arkadaşlar nasıl bir yol izleyim kaynanamın sevme şekli çok değişik yani aşırı bağlanıyor ben onun bu durumunu zaten sağlıklı görmüyorum napıyım sizce
Doğumumda hem annem hem kaynanam olur çünkü o kadına gelme diyemezsin nasıl dicen ki doğumuma gelme diyeDoğumunuzda o mu kalacak yanınızda? Bence sakın öyle bir hata yapmayın. Korkutmak istemem ama çok müdahale eder her şeye bunaltır sizi. İsmini koymakla hata etmişsiniz bence. Yerinizde olsam eşimle konuşur lohusa halimle bu saçmalıklarla uğraşamam derdim
Zaten kadının amacı o çocuğu kendine bağlamak sanki eşya mı bu ya al gülüm ver gülüm2 yaşına kadar mı kalsın.... 2 yaştan sonra zaten çocuk onu bırakmaz. Annesi bilir onu. En sevmediğim kaynana tipi
Bunaltıyor zaten her şeye müdahale edecek o yüzden doğumda annemi de çağiricam başka türlü kavga ederizCahillikte son nokta .
2 yaşına kadar onda mı kalıcakmış ..
Sütü omu vercekmiş.
Allahım sen düzgün insanlarla karşılaştır yarabbim.
Mümkün olduugnda uzak tut çunku senı çok bunaltır bu kadın .
Allah yardımcın olsun.
Eşimle bu yüzden tartıştık birbirimize girdik sonra eşim annesine çok ağir konuştu bu konuda ona rağmen yüzsüzlük yapıp yalvardı kadın zaten isim diye ölmüşYerinizde olsam ismini bile koydurtmam sizin içinizden gelmiyorsa illada koyun demek bu nasıl bi sülüklük?
Tabiki çocuğumu vermem söz konusu bile olamaz o da biliyor ama yıldırma politikası onun ki illa beynimizi yicek konuşankonuşaBöyle saçmalık mı olur..
Bu söylediklerinin şaka olduğunu varsayıyorum yoksa böyle birşeyin asla olmayacağını bilmen gerekiyor diyin. Onun üzerindeki tum haklar bana ait, sevebilirsin istedigin kadar ama bu dediklerin asla olamaz diyin.. Sinir oluyorum cidden böyle şeylere. Bu stres ile bebege de odaklanamazsınız sütünüz bile gelmez.. Simdiden konuşun eşinizle ve kestirip atın ismini de koymayin..
Valla ben açıkçası elinden gelse emzirmeye çalışıcağınq eminimNeyseki uzakmışsınız en fazla ilk aylar size gelir.. küçüçük bebeğin neyini alacak ? Hadi verdiniz 2 yaşa kadar Bebek emiyor kendi mi emzirecek acaba. Salak saçma şeyler söylemiş.. Allah yardımcınız olsun. Net olun isim bile koymayın
Eşiniz ne diyor?Tabiki çocuğumu vermem söz konusu bile olamaz o da biliyor ama yıldırma politikası onun ki illa beynimizi yicek konuşankonuşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?