Torun Hasretiyle Yanıp Tutuşan Kaynanam

Konu acman bile tuhaf olmus.
Ama icini dokmek istemissin hakli olarak
Ne demek ben bakarim dogunca.?

1 gun bile birakma sakin verme cocugunu sakin.

Onun yaninda da dogum yapma sakin

ben okula baslayana kadar babaannemlerle annemler arasında gittim gittim geldim, babaannem annen benim demeye getirmedi ama ben annemden babamdan kardeşimden uzak oldum
ben anneme çok kızdım insan çocuğunu nasıl verir yok diyemedin mi diye huzursuzluk çıkmasın diye bisey diyemedim dedi

başlarım onların huzuruna ben annemle anne kız olamadiktan sonra herkes huzurlu olmuş bana ne ki yaptıklarına değmedi baska sebeplerden babaannemlerle pek gorusmuyolar

sonuçta annemle derdimi paylasamayan o aramasa aklına aramak pek gelmeyen akıl danisamayan bisey rica edemeyen biri oldum

yaşadığım travmalar da cabası

babaannem üstüme yazdirin demis de onlar izin vermemiş bravo dedim bide babamla kardeş gosterseydiniz tabi beni, ne büyük başarı değil mi kendi doğurduğu çocuk nüfusta kendi üzerinde

ben annemi affetmedim affetmem de

sen de madem sıkıntılı bi hamilesin git doktoruna rica et eşine desin çok riskli durumu uzulmemesi lazım böyle ortam ve kişilerden uzak tutun diye, sen de azcik hamile psikolojisine gir agla zirla say sayistir deli ol biraz

benim kaynanam da baska ilde hamileyken sürekli senin izin bitince ben götürürüm iki yaşına kadar bakarim dedi benim para kazanmam lazımmış, onun derdi de torun değil paraydi, bakamayacagim çocuğu yapmam evin gecimini de oğlun düşünsün ne kadar tuhaf bi insansın söylediğini kulağın duyuyo mu dedim

beni ciddiye almadım ogluna ayri demis sonra ikimize birden tekrar israr kiyamet

bu arada bize gelip bebek bakmayi teklif etmiyo çünkü 20 yaşındaki oğlu yalniz kaliyomus yazikmis ona

hiç bir insan evladı için kendi çocuğundan taviz verme asla eşin de adam olsun sen böyle yaptığın için ismi de koymicaz senin ruh sağlığını etkiliyo anne bebeği de doğumdan sonra gelip görürsün benim huzurumu kaçırma desin
bu ne ya kaynanalardan çektiğimiz en dolu olduğum konudur

Söyledikleriniz imkansız şeyler. Olması mümkün olmayan şeyler için neden can sıkıyorsunuz ki? Oda temennilerni söylüyordur siz çok fazla söylediği için ciddiye almışsınızdır.

Çoğu erkek ailesi söylüyor inanın. Ama sonuç değişmiyor. Kimse bebeğinizi alamaz.

Bence hamilelik psikolojisiyle siz biraz abartıyor olabilir misiniz? Doğum yapmış bir kadın 2 yaşa kadar bebeğin anneden ayrılmaması gerektiğini bilir. Kadın doğumdan sonra yanımda kal diyor olabilir de, çocuğu verin benim olsun demesi pek akıl alır gelmiyor. Bir akraba kıyafet almış benim onu giydireceğim ne malum demişsiniz, sizin gelen bir hediyeye karşı tutumunuz bu mu? Hiç nazik bulmadım, ben bebeğe gelen hediyeyi beğenmesem de alan kişi geldiğinde mutlu olsun diye kullanırım. Sonuçta düşünülmüş, incelik edilmiş.

Ne içiyo bu kadınlar ya.Laftan anlıcak gibi diil cevabınızı sert verin.Ne demek doğurup ona vermek taşıyıcı anne gibi Eşiniz ne diyo bu duruma.Bide doğumu kesinlikle onun olduğu şehirde yapmayın piskolojinizi bozar.

Doğumumda hem annem hem kaynanam olur çünkü o kadına gelme diyemezsin nasıl dicen ki doğumuma gelme diye
Çokta güzel deniyor valla ben demiştim hiçte pişman olmadım ki böyle sorunumuz sıkıntımız da yoktu doktor tercih sebebi ile yakın bi ilde doğum yaptım gerek yok gelmeyin yarın taburcu olup biz geliriz dedik gelmediler annem vardı yanımda
Hele bide böyle sorun olucak bırak doğuma çağırmayı çocuğu göstermem o ne öyle tövbe tövbe eşinle ciddi ciddi bu konuyu konuşman lazım yoksa çok kötü bir dönem seni bekliyor ayrıca isim konusunda eşinize diyemediniz mi senin ki anne benim ki ne
o zaman bende benim annemin adı konsun istiyorum

keşke ismini de koymasanız zaten daha doğmamış bence koymayın kendisi kendi çocuğunu vermiş mi başka birisine kaç yaşında bu kadın çocuk gibi tutturuyo ben öyle insanı doğumumda bile yanımda istemem çocuğun anneye ihtiyacı var babanneye değil allahtan uzaktasınız bi de yakın olsanız düşünmek bile istemiyorum

Kocan sus pus oturmayacak şak diye susturmayı bilecek. Sen de hamile hamile kendini yiyip bitirmeyeceksin, adını koymayacaksın, Doğumda yanına gelse bile çabuk kışkışlayacaksın (bu kısım yine kocaya ait tabi) yanlarında emzirmeye çekiniyorum rahat edemiyorum psikolojim için kimseyi istemiyorum de. (Kendi annen sağsa o gelsin )

Deli mi ne? Şöyle hastalıklı insanlardan uzak durun kim olursa olsun. Eşinize direk aöyleyin annen normal değil tedavi ettirelim diye. Bana öyle bir teklif edilse bozarım bir daha da muhattap olmam

Ruh hastası bencil bir kadınmış. Lafını bile yaptırma sertleş.

İsmini koymayın daha çok sahiplenir.evinize yerleşmez umarım eşi falan var mı?çocuğu alıp götürecek hali yok ayrı şehirdesiniz anladığım kadarıyla ama size yardım bahanesiyle gelip gitmeyebilir bir daha.benim böyle bir akrabam var.kayın validesi çocuğun doğumuna diye geldi bir daha gitmedi.çocuk şimdi üniversiteye gitti kadın hala oğlunun evinde.kavga bile çıkarın gerekirse haddini bilsin.eşiniz sizden yanaysa takmayın fazla.

bence de ismini sakın koymayın. sürekli kendi ismiyle çağırır, herkese öyle tanıtır sinirlerinizi bozar. bir de bi daha dediğinde çok çocuk istiyorsan sen de doğur bi çocuk deyiverin. o patavatsızsa siz de olun nolacak canım. ben şimdiden söylüyorum kayınvalideme de eşime de çocuk olursa benim annem bakacak diye. başlarda eşim mırın kırın etti ama ona da dedim annen kendi kızının çocuklarını büyüttü benim annem de kendi kızının çocuğunu büyütecek. şimdi o birşey demiyor, kabullendi ama kv hala ara sıra söyler e çocuk olunca bakarız dünürümle birlikte diye. he he bakarsınız deyip geçiştiriyorum. doğumunuza da gelmesin bence. onu da eşiniz ayarlayacak ama. konuşsun annesiyle "anne ilk zamanlar turuncupipetin annesi gelecek. şimdi kız hem senin yanında rahat edemez ilk başlarda hem de onun annesi gittikten sonra gel ki hem kalabalık olmasın hem de ikiniz aynı anda gelirseniz birlikte gideceksiniz biz bebekle yalnız kalırız sıra sıra gelin" diye. ve siz de eşinize net tepkinizi gösterin annesinin söyledikleri konusunda.

İsmini koymanızı onermem şunun için kiziniza her seslendiği bizde kayinvalidenizin yaşadığınız olumsuzlukları hatırlayacaksınız ve psikolojiniz bozulacak. Ben bu konuda çok netimdir. Her çocuğun kendisine özel ismi olması gerektiğine inanırım büyüklerin ismini koymayı değil ona yakışacak anlamlı bir isim olsun isterim.

Şu hamile gelin piskozundan kurtulamayan kadınlar cidden de şizofrenik vaka. Menopoza girince kadınlığımız elden gitti artık doğurgan değiliz mi diyorlar nedir. Bir çocuğa bağlanma bir geline bir toruna sarma aman allahım sen bana böyle birşey yaşatma yaşlandığımda ne gelinle ne torunla uğraşayım,kocamı alıp yurtdışında gezeyim, minik bir yer alayım domates falan yetiştireyim, organik yumurta üreteyim, sübhaneke amin

Bu kv cidden sapitti... benim evliligim de kv yuzunden bitiyor ve burda okuduklarimdan sonra kararim kesin bidaha asla annesi olan biriyle evlenmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…