Torun Hasretiyle Yanıp Tutuşan Kaynanam

Kendisine bi muhabbet kuşu alın bence,gerçekten faydasını görür her iki tarafta,bu nedir arkadaş yaa şaka gibi resmen! Halamında çocuğu olmuyormuş annem ilk evliyken,anneme “bir tane doğur da bana ver” demiş,annem kabul etmemiş ama amcamın karısı yengem kabul etmiş onun çocuğunu almış anne baba diye kendilerini tanıtmış nedense aklıma bu olay gelmişti…Gerçi aynı şey değil sanırım ama ikiside hastalıklı

Allah aşkına şu eski konuları hortĺatmayın..

Kendinizi düşünün ve gercekten ne istiyorsanız onu yapin . Bu ne saçmalik

Cocuga kaynananizin ismini mi vereceksuniz gerçekten ? Babamda babaannemin ismini istemis çok şükür annem koydurmamiş bence onun ismini koymamakla yola başlayın

Şu kayınvalidelerinde bir ortası yok. Benim kayinvalidemde sağolsun 35. haftada erken doğum yaptığım, ölumden döndüğüm 3 saat ameliyathanede kaldıgım doğuma aksam 10 dk komsunun gelinine ugrar gibi ugrayıp gitti. dogum zor gectigi icin bebek eve gitti ben tekrar hastaneye yattim kizim bebege kim bakacak bile demedi. Zaten dogumdan oncede hic oralı degildi. Bir ortaları yok bunlarin herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…