Torun Hasretiyle Yanıp Tutuşan Kaynanam

o kadar anaerkilse keske amazon kadınlarına falan katilsaymis bosluktan napacagini şaşırmış heralde

insaniz dört dörtlük insan olmaz tabiki hepimizin hatası eksiği olur da seninkiler insanın sabır kapasitesinin üzerinde bi performans sergilemisler
senin hala iyi davranman anormal olurdu zaten

Yani bir kadın düşün eşine ,az ye...su sandalyede oturma git surda otur,ölürsen kurtuluş felç kalma,Allah önce senin canını alsın bensiz yapamazsın......bey diyor ve kimse bu laflara cevap vermiyor.Evimdeki eşyanın nereye konacagina karışmaya calisiyor,eşim bu ev senin değil diyor ve o arsız arsız gülüyor

Bun benzer benim başıma geldi doğum yaptıktan 15 gün sonra geldi 1 hafta kaldı gitmeden 4 gün önce eşimin tavrı nedeniyle gece oğlumu verdim yanına zaten lohusayım ve uykusuzum 1 saat uyumak için bir saat sonra uyandım gittim oğlumu aldım. Sabah oldu işte kv gülerek anlatıyor gece mememi verdim ağlamadı hiç babasını emzirdim oğlunu da emzirdim diye gülerek anlatıyor ama yemin ediyorum başımdan aşağı kaynar su döküldü cinnet geçirecektim neredeyse ilk bebeğim ve aşırı düşkünüm aklıma bin türlü şey gelirken bunu duydum hemen eşimi aradım gerekeni yaptı annesi için iki gün sonra da ciddi ciddi oğlumu istedi ev karşılığında bende alaycı bir tavırla kızlarının bir sürü var al birini dedim olmaz bu oğlumun çocuğu dedi ve ben yine delirdim tabi sonra bize tavır yaptı neden vermiyorsunuz diye yaşlı başlı insan ne diyeceksin işte

Bunu ayibi yok sakin ayip olur falan diye kurilmasin diye uymayin ona cok net belli edin tavrinizi ve asla ne verin ne orda kalin bulastirmayin hic bunca zaman cocuksuz nasil yasadiysa mutlu olduysa olr yasason simdide. Boylesini gormustum tornu almis buyutmus kendi annesk bile cocugu babanne buyutugu icin benimseymemeis

Çok çocuk istiyorsa kendi doğursun. Ne demek çovuğu bana ver sanki patetes soğan. Ayy sinirlendim. Bidahakine sert bir şekilde kestirip atın bu konuyu.

Hayatımda ilk defa böyle saçmalıklar duyuyorum, nasıl bir anneden çocuğu istenirki? Onunda oğlunu kaynanası alsaymış zamanında verirmiymiş.

Hayatımda ilk defa böyle saçmalıklar duyuyorum, nasıl bir anneden çocuğu istenirki? Onunda oğlunu kaynanası alsaymış zamanında verirmiymiş.
Aaahh hiç sorma 9 tane doğurmuş yetmemiş bir de ben oğlumu 2 yıl bekledim tüp bebek felan yaptırdım... Ciddi ciddi ev alayım sana ver bana torunumu şimdi artık torunlar neneleriyle yaşıyor dedi... Gel de bu insanların yüzüne bak aynı ortamda ol bende bir dakika gözümün önünden ayırmıyorum oğlumu..

Devir kötü insanların aklı başında olmuyor bazen çok daa şaşırmamak lazım aslında

Allah akıl fikir versin....

Ay daha neler duyacak bu kulaklar ya. Yuh desem bu da yeterli değil. Adını bile koymayın bence. Ama hediyeye tavrınızı beğenmedim orası ayrı.

Yorumları dehşetle okudum.
Ne yazık ki kayınvaliden hiç normal değil. Yalnız değilsin. Bak anormal çok kayınvalide var..

İsim konusunda kv kp ismi verilmemesinden yanayım. Zaten bebeği sahiplenmiş, ismini verirseniz daha da sahiplenecek. Vermezseniz birkaç ay konusacak, verirseniz ölene kadar..
Çocuğu bana verin ne demek!!!!
Asla vermeyin.
Çok istiyorsa doğursun veya evlatlık alsın..
Annen gelsin veya daha da güzeli sen annene git. O zaman kv gelemez. Gelse de çok kalamaz.
Doğumuna gelmesini istemiyorsan açıkca söylemelisin. Sonra gelin diyebilmelisiniz.
Bebeğin hayırlı olsun. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı ve kolay doğum yapmani dilerim..

En güzeli mahkeme kararı ile sildirmekmiş. Çok sabırlısınız. Ah bu eşler.. Ne desem bilemedim.. Çok fena bir aileye gelin muşsunuz maalesef

Sen de çıngar çıkar, asla onun istediği ismi koyma.
Bir taviz, on taviz getirir.

Ben dicektim grill demis bile. Kolumu keser atarim yine de ne o eve sokarim nede adini koyarim. Gerekirse bu sebebden yuvami bile yikarim.

Ilk cocukda daha tecrübesizdim bisey olacak diye korkudan kafayi yerdim. Uyumazdim. Adi kv bir kere ballandira ballandira kizimi nasil kaciracagini neler yapacagini anlatiyor. Ama gülerek esimde yaninda gülerek dinliyor. Evde bi kiyamet kopardim. Sen cok pimpiriklisin diye dalga geciyor senle dedi koca olan beyin yoksunu. Ama ben gözlerindeki o zevki o ciddiyeti gördüm. Bosanip cocugu babasina dahi göstermemekde kararliydim. Esime de dedim. O an anladi ciddiyetimi aradan biraz zaman gecmis olmasina ragmen ciddi bi konusma yapti annesiyle. Simdi ikincide desin bakalim. Sacini basini yolmazsam oldugu yerde bende newslettee degilim

Valla ben KK daki ve reeldeki örnekleri görünce eşimle anlaşmamı yaptım. Yok ya o kadar da değil, başıma gelmez demedim. Ne olur ne olmaz diye 40 gün kimseyi istemedim yanımda. Rahat dinlene dinlene lohusalık geçirdim çok şükür.

Göğüsler yara, oturup kalkamıyorum, saç baş dağınık, ev dandini, koca kişisi ev işlerine yetişmeye çalışıyor. O kadar sıkıntı içerisinde bir de başkalarının gönlünü yapamazdım.

Bende ilk cocukda kimseyi istemedim. Ikincide mecbur esim ise baslayinca annem gelecek bir yada iki hafta. Biz bebekle düzene girene kadar büyügün okulu dersi yemegiyle ilgilecek biri lazim diye oda. Ona da dedim sakin esim evdeyken gelme ikinizi birden kaldiramam ben diye kalma süresine de dedim artik biz ne cabuk düzene girersek ama en fazla iki hafta diye. Ben normal zamanda cekemiyorum kv yi hamilelikte lohusalikda asla cekemem.

Tavrınızı baştan koyun, doğumu beklemeyin. Kv deniz yüzünden lohusalık döneminiz zaten sıkıntılı geçeceğe benziyor, o zaman çıldırıp kötü olmaktansa şimdi kötü olun.

Benim kv dede 5 aylık hamileyken çıktı geldi birgün “bana öyle geliyor ki ben çocuğu sevgimden sütten keser alır götürürüm” dedi. Hiç taviz vermedim direk lafımı söyledim. Doğumda yanıma gelip çocuğu ilk kucağına o alacakmış ki çocuk ona düşkün olsun diye ama ne oldu ben Doğuma girdiğimde herkes odaya çıkmış. Sezaryen doğum da bebek 10 dakika içinde doğup bebek bakım odasına götürülüyor. Kapının önünde sadece babamla abim bekliyormuş. Kızım bebek bakım odasına götürülürken abimle babam görmüşler ilk kez arayıp haber vermişler doğdu diye. Camekanın arkasından görebildi kv dem. Ben odaya çıkınca hemşire kızımı getirip kucağıma verdi.

Geçen gün kv deme gittik tutturdu ben x le yatacağım diye hayır kimseyle yatamaz mahremiyet duygusunu öğretmeye başlayacağım ortalık çok fena dedim. Zaten kızımın cinsiyetini öğrendikten hemen sonra adını koyup herkese adı bu dedik kimsenin fikrinide sormadık.

Cocugunu bana ver demek ne yahu. Kp hayattaysa bir tane daha yapsinlar madem.. Sacmaliga bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…