Torununa bakmayan kayınvalide

10 çocuklu kadını kıskanmıyorum.10 çocuklu kadının şahane çalışan üreme sistemini kıskanıyorum.tam bir yaratılış harikası.her verdiğin çocuk oluyor.düşünsene bu dünyaya 10 çocuk getirebilecek potansiyelde birisin.ben değilim ama.onu kıskanıyorum.yapmak istemeyip yapmamakla, yapamamak aynı şeyler değil.

Kocamla iki muhabbet edeyim derken konu sahibine yazamadım. Kendisi gelir de okursa diye yazmak istedim.
İki yıl ücretsiz izin almış ardından da yeni işe başlayacak olan geline de biraz da olsun yardım edilmeli diye düşünüyorum. Ortada eş kişisi de yok anladığım kadarıyla. Ancak bir yıl uzun süre olabilir. İkinci dönem/kışı atlatıncaya kadar/kreşe alışana kadar gibi konuşulsa idi keşke.
Konu sahibi şu konularda net hatalı. Ayda 6 gün gördüğüm kocam bu günlerini annesinin evinde geçirmek istiyorsa yolu açık olsun. Bir dahaki tayin döneminde eşimle birlikte giderim bir daha da eş ailesiyle aynı ili tercih etmem. Kayınvalide ve görümce ile Allah bilir eş yokken de sık görüşüyorsunuzdur. Ne gerek var? Mesafeli olmak surat yapmak ters cevaplar vermek değildir. Olması gerektiği kadar görüşüp güzel vakit geçirmektir. “Yaptırım uygulamayın” yolunuza bakın.

üremek marifet değil
Kişinin elinde olan birşey değil ama bu sistemin şahane çalıştığı gerçeğini değiştirmiyor.bir savaş mavaş olsa beni önden keserlerdi valla bir işe yaramıyor bu diye . Keşke adam gibi çalışaydı da ben yüz vermeseydim.

kendi annesi de var ,kv neden bu kadar zorlanıyor ?
evet bakabilir ama bakmak istemiyor , annesi de kabul etmiş fakat hala memnun değil ,güç gösterisi yapıyor bence

Ne içiyorsanız dozunu azaltın bence…

işte sağlıklı düşünen bir birey buna özenmez 10 tane doğurma kapasitesi olan bi kadının üreme sitemini kıskanmam ben mesela ,ben insanların zekasına hayran olurum genelde ,hayvanlarda ürüyor çünkü ,onların da iyi çalışıyor sistemleri

Çok boş bir insansın ya. Gerçekten bomboşşş bir insan.
Yazdıkların itici, boşluğun sinir bozucu.
Yani şurada sanalda katlanamıyorum kimse bana değer vermiyor sevilmiyorum diye üzülme. Üreme sistemini kıskanan bir aklı evveli hangi insan neden sevsin aşık olsun mesela?

evet bakabilir ama bakmak istemiyor , annesi de kabul etmiş fakat hala memnun değil ,güç gösterisi yapıyor bence
Güç gösterisi olarak değil de, eş ailesinin ve eşinin beklentilerine hep ılımlı yaklaşması ve aslında kendinden çokça ödün vermesi nedeniyle bu defa da onlar ödün versin istiyor konu sahibi bence. O yüzden mesafeli bir ilişki kurup, kendi yoluna bakmasını önerdim ben girimde.

Sorun istemesen bile o yeteneğe sahip olamamak.bu arada ben direkt yaratılış sistemine gıcığım.bu ne canım hayvanlar gibi her ay her ay.ver herkese 3 tane hak.bu kadar kıymetsiz mi bir insan.
Ya artık iyice dozunu kaçırdınız bence… komik veya sempatik değil şu fikirleriniz. Çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Allah aşkına yardım alın

Kv dururken kendi annesi neden yorulsun ayol
Kendi annesinin günü falan vardır, gitmesi gerekir
Kv de nin ne haddine, otursun torun baksın

Linc yemekten korkum olsa yazmam zaten. empati yapamayanlarda yasayınca anlarlar:) ben sayısalcıyım gayette basarılı bir is kadınıyım edebiyat hocalığı yapmayalım lutfen,:)
Kazanciniz nasıl bilmiyorum ama bakıcı tutun kimseyide karistirmayin isinize

Ben çocuğum ilk okula başlayınca işi bırakmıştım 3 sınıfa kafar sonra liseyi okumaya başlayınca bırakmıştım

o ayrı bişey ama kendi isteyerek doğurduğu çocuğunun sorumluluğunu zoraki birine dayatmak bambaşka bişey

sorun buysa kendi annesi bakacak zaten ,kv baksa ona da kulp bulacak ,yok çikolata yedirdi ,yok bilmem ne yaptı diye ,konu sahibi ruh sağlığı baya sıkıntılı gözüküyor ,sorun birine dayatarak çözülmez ,kendi ayrı sorunları varsa da çözüm bulur ama bu kafa yapısıyla onu da yapamaz

Üretici birine özeneceksem yaratıcı bir kitabın yazarına, güzel bir resmin ressamına, iyi bir fikirin sahibine özenirim. Özenilecek bir çok üretim varken tüm canlıların yapabildiği bir şeye özenmek o kadar boş ki. Bakteriler dahi ürüyor. Kefir mayası bile çoğalıyor. Beyni yok ama çoğalıyor yani. Bunu bu kadar hayatının meselesini yapacak kadar boş bir beyin. Yazık

her okuduğumda kusasım geliyor öyle söyleyeyim , marifet gibi anlatılıyor bir de üzerine bas basa

hayatta tek amacı cinsellik ,başka bişey yok beyninin için sadece bunla dolu çünkü
ben de çok üzülüyorum ,bu şekilde diğer hayvanlardan ne farkımız kalır ki ,aklımız fikrimiz düşüncelerimiz olmazsa

ah şu ban olmasa da rahat rahat söylesem diyorum bazen

Bu çocuk bakma,baktırmak meselesi zor ama yardım gerekiyorsa bakmalı kreşe kadar değişimli olarak kaynana ve anne benim görüşüm bu kadınlarından iş hayatında kopmamalı tabi bu geri kalışımız çocuk bakımı yüzünden kadın kadına destek olmalı bence

şunu çerçeveletip bi yere assak keşke YORUMUN ALNININ ORTASINDAN ÖPÜYORUM

Ben kayınvalide bakmalı yazmadım, konu sahibi haklı yazmadım. Benim çocuğuma değil kayınvalidem öz annem bile bakmadı, bakar mısınız diye sormadım da:) Keşke kreşe alışma dönemine kadar yardımcı olsaydı, keşke kışı atlatana kadar yardımcı olsa idi yazdım. Keşke olsa idi. İki yıl iş hayatından ve ekonomik özügürlüğünden uzak kalmış, eşi yanında olmayan bir kadına yardımcı olsa idi güzel olmaz mıydı? Ha normalde yardımcı olunmuyorsa tamam deyip yokuna bakarsın ama konu sahibinin bunu bu kdar sorun etmesinin altında da kendinden çokça ödün vermesi var yatıyor bence.
Konu sahibi yok diye saracak adam arıyorsunuz sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…