Torununa bakmayan kayınvalide

ee üreme sağlığı çocuk doğurmak için değil mi?valla devrelerim yandı.bu konuyu kapatalım da konu sahibine odaklanalım.
Sorun istemesen bile o yeteneğe sahip olamamak.bu arada ben direkt yaratılış sistemine gıcığım.bu ne canım hayvanlar gibi her ay her ay.ver herkese 3 tane hak.bu kadar kıymetsiz mi bir insan.

Kv ve anne bakmak zorunda değil. Siz de ilerde kv ye bakmak zorunda değilsiniz. O eşinizin görevi. Siz de kendi ailenize karşı sorumlusunuz.
Benim kv eltimin çocuğuna baktı ama benimkine bakmamak için kırk takla attı. Üstelik ona 1 saat bak diyen bile yok. Kendi kendine bakmak istiyorum yap çocuk diyen ama acil bir durumda ortadan kaybolan bir kadın. şimdi ben bu kadına güvenip çocuk emanet eder miyim? üstelik maddi manevi olarak da eşim hep yanlarındadır.
Son olarak Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Kimse de gereksiz beklentiye girmesin. Bir de eş ailesi için bu kadar eğilip bükülmeyin artık. Çünkü beklentinin asıl sebebi bu.

konu ne ara cocuk baktirmadan gorumceye geldi anlamadim. Ayrica herkes dogurduguna baksin mecbur degil kimse kimsenin cocuguna bakmaya. 3 gun degil 5 gun degil 1 sene

Tabiki her ailenin dinamikleri farklı, herkesin farklı bir düzeni var ama ben çocuğumu kendi anneme bile bıraktığımda zorlanıyorum. Çünkü çocuk bakmak annemin sorumluluğu değil. Hele ki eşimin annesi baksa kızıma çok daha zor olur herhalde benim için. Çocuk bakmak o çocuğun ebeveynlerinin sorumluluğu bence. Bu durumda sizin çocuğunuza bakmak istemiyorsa aile büyükleri buna söyleyebileceğiniz bir şey yok maalesef. Kreş veya bakıcı belki herkes için daha iyi seçenekler olabilir. Burada da çoğu arkadaşımızın söylediği gibi kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Bunlar benim fikrim tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…