AynenNiyeti kötü değil, en azından ondan eminim
Begenemedinmi yandaşmı arıyordun cen ayyy kıyamamKlavye şovalyeleri,birde covitte dinlenmek sart arkadas uyu bence sende
bizlerden 5 sene önce üye olmuş.haklısın.ustamız o bizimAsırlardır burda zaten diyorum ya
Umutsuz değilim ama ikizlerimSanki evet
Gozumden yaş geldi yemin ediyorum, çok güldüm ya, sinirlerim bozuldubizlerden 5 sene önce üye olmuş.haklısın.ustamız o bizim
Sorun istemesen bile o yeteneğe sahip olamamak.bu arada ben direkt yaratılış sistemine gıcığım.bu ne canım hayvanlar gibi her ay her ay.ver herkese 3 tane hak.bu kadar kıymetsiz mi bir insan.ee üreme sağlığı çocuk doğurmak için değil mi?valla devrelerim yandı.bu konuyu kapatalım da konu sahibine odaklanalım.
Kavga bitti bacim, herkes agzina geleni saydi döktü, sonra isin goygoy kısmı basladiBegenemedinmi yandaşmı arıyordun cen ayyy kıyamamniye buraya yazıyorsun o zaman derler adama
aramızda imza toplasak geri getiremez miyiz bi kerelikAbi hemen banlatmışsınız kadını,mis gibin konu bitti ya,pfff napak gidek yatak madem,gayri bu gece başka civcivli konu gelmez böyle
Sadece üzüntüm geçmedi ablamın vefatı sarstı beni ama atlatacağım
Empatin için sağolBaşın sağ olsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum
allah rahmet eylesin .zordur kardeş acısıEmpatin için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?