Torununa bakmayan kayınvalide

işte yardımcı olmak =bakmak
çünkü konu sahibi çalışıyor
tabiki yardımcı olsa baksa güzel olur ama istemeyen bi insana da bu kadar kinlenip yaptırım ne yapayım diye sormazsın ?

ısrarla anlamak istemiyor , ben de diyorum ki madem kendi için yardımcı olacak birini arıyor annesini bulmuş işte sorun çözülmüş hala neyşn ısrarı bu

Zorunda mı yazılmıştır ama ben de yazayım ZORUNDA MI?

Sorun istemesen bile o yeteneğe sahip olamamak.bu arada ben direkt yaratılış sistemine gıcığım.bu ne canım hayvanlar gibi her ay her ay.ver herkese 3 tane hak.bu kadar kıymetsiz mi bir insan.
Şimdi bir şey yazacağım da neyse...

Allah işini biliyor ki sana muhteşem bir üreme sistemi vermemiş. Bir de her konu da bir şekilde konuyu buraya bağlıyorsun.

yorumların hepsini okumadım. anneler ve kayınvalideler zaten yıllarca çocuk büyütmüş, üstüne evlendirmiş. bu yaştan sonra doya doya gün gezmek, arkadaşlarıyla vakit geçirmek neden hakları olmasın ki? ve ben yaşlı insanlarla uzun süre büyüyen çocuklara üzülüyorum. devir onların çocuk büyüttüğü devir değil, her şey istemsizce gelişiyor ama anneler buna pek ayak uyduramıyorlar. ayrıca iki yetişkin olarak eşinizle bu sorumluluğu düşünerek hamile kaldığınızı düşünüyorum. o zaman hayatınızı ona göre yöneteceksiniz, böyle durumlarda da çalışıyorsanız en mantıklı olan kreştir.

Valla helal olsun kv ye, hem kendi ailesini yönetiyor hem sizin ailenizi yönetiyor, siz karı-koca beceremiyorsunuz demek ki ailenizi yönetmeyi, ben kimseye kendi ailemi yönettirmiyorum mesela herkese sınır koyuyorum hem de sayısalcı “bile” değilim

Kızlar yaa sizindemi acınız var acaba? sizdemi görümcesiniz gelinlere aynı sekilde davrandınız bu sekilde elestiri cok tanıdık geldi. Neyse sizin gizli nickler ardında karaktersizliği tanıyalim
İnsanlar ikiye ayrılır: gelinler ve görümceler
Bu kafayla daha çok uğraşırsınız

Ben şahsen çocuğuma havale geçirtir diye korkarım bakıcısı vermem veremem ,ömür boyu çek ondan sonra
Hmmm derdiniz evladınızın sağlığı mutluluğu konforu hayat kalitesi filan değil de ömrünüz boyunca onunla uğraşmak yani
Vay be bu kadar merhametsiz bir anne kalbi
Yazık

Yok tatlım oyle kınama filan yok idrak edememek diyeceğim ona hoca degilim yahu Baska sektör
Burada hoşuna gitmeyen yorumlar alan herkes göz kırpma emojisi koyup seviyesiz üslup kullanıyor.

Millet yalan mı söylesin, sırf kayınvaliden torun istedi diye çocuk doğuruyosan ve bakamayacağın bir çocuk meydana getirdiysen dönüp kendini bir sorgulaman gerekir. Kadıncağız yıllarca çocuk büyütmüş şimdi yaşlı haliyle bi de torun bakmak zorunda değil el insaf azıcık.

Kesinlikle gorumceyi cekemiyorsun derdin kv yada çocuk baktırmak değil

Düşünüyorum ilerde torunum olsa bakmak istemem. Bir sorumluluk daha alamam. Kimse zorunda değil boşuna konu açmayın burada. Ve öyle karman çorman anlatmışsınız ki olayları hiç anlaşılmıyor

Yirmi aylıkken verdim kreşeyarim gün şimdi 25 ayljkken tam gün gidecek ya neyi bu kadar abartiyorsunuz konu sahibi..düzgün bir kreş bulun azcik paranıza kıyın verin haftada on gün Mu gitmeli öyle anlasin kresle ...kv bakmak zorunda değil sizde o bakmadı diye yaptırım (!) Uygulayamazsiniz o çocuk sizin malınız değil çünkü.birey .anne baba olarak biz onu en iyi şartlarda yaşatmak tan sorumluyuz .babaanne sevgisini çocuktan alma hakkınız yok .

Bakmak istemedi diye kayinvalideye torun göstermeme düşüncesi çok saçma zaten ama sizin öyle bir lüksünüz yok ki. Kocanız sayılı günlerinin çocuğunu annesinin yanında geçiriyor. Kayınvalide, görümce her işinize karışıyor bu şartlardaki evlilikte torun göstermeyeceğim demenize çok komik. Sizin neyde söz hakkınız olmuş ki bunda olsun?

Ayrıca günlere gidip oturma sohbet etmeyle, çocuk bakmayı aynı kefeye koyup gezmeyi biliyorum ama çocuğa gelince hastayım diyor diyenlerin de aklı başında değil bence. Sizin çocuklarınız biblo gibi duruyor mu bir köşede? Günde 8-9 saat bir çocukla ilgilenmek ile birkaç saat bir yere gidip oturmak nasıl aynı olabilir? Kayınvalide nefretinizden aklınız, mantığınızda uçup gidiyor herhalde.

Kayınvalide zamanında kendi çocuklarını büyütmek için belki de gidemedi o günlere gezmelere. Tabiki de hakkı var artık gezmeye

uikkat ettiymiz yegane valin Alle

Biyolojik kimlik ve gündelik tepki listesi haricinde, uzayda sahici manada kapladığı manevi hacmine kafa yormadığımız biricik varlık " Anne" ...

Bilekte taşınan bir kordon kanıksamasıyla, kendi göbeğini kendinin kesmesiyle mükellef kıldığımız bedavadan bir hediye "Anne"...

Açılmamış paketiyle her anımıza ortak ettiğimiz ama bir kerecik içini sallayıp da şöyle tam neye benzediğini bilmediğimiz huyuyla suyuyla; kendi sunum sırasının gelmesini beklerken onu hayat ağacına çevirdiğimiz nadide tohum "Anne"...

Kocasını, adını, doğum tarihini bilmenin aymaz ferahlığıyla hangi dalında hangi güvercinleri barındırdığını sormayı akıl dahi edemediğimiz şifresiz kök sırrı "Anne" ...

Pastorize yaşamlarımıza maya ettiğimiz ama bir

tetra-pak kutu güveniyle rafina hapsettiğimiz kainat

sütü "Anne".

Eksik emenin burnundan gelen mikro-kod ve ağızlarımıza monte basma kalıp vefa emzikleriyle tadını duyumsadığımızı varsaydığımız gen suyu "Anne"... Doğumu bulaşıcı bir hastalıkmışçasına teknolojik

aşılara havale ettiğimiz sezeryan merhametimiz ve onun vicdan cenginin tek muhatabı "Anne"... Ömür boyu görünmez bir cibinlik gibi ruhumuzu

koruyan saydam bir tilsim "Anne"

Gayyanın yumuşak karnı; göğün hatırlı nadası; arşın yeşerttiği arzın nazar ettiği; can filizi "Anne"....

Anneniz hayatınızı belirler; varlığıyla da yokluğuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…