Torununa bakmayan kayınvalide

Ana baba bile kendi çocuğuna bakmak istemiyor, kimse kimsenin umurunda değil, zira yetişkin olunca daha da beter olacak.o zaman neden yapılıyor şu çocuklar bir anlasam.
bakmak istemiyor degil, konu sahibi bayanda işe dönmek zorunda sonucta o cocuga birde hayat lazim ama yetiskinler bakamam diyince bu kadar olay cikartmanin, yaptirim uygulayacagim vs demenin bir anlami yok.

ben de trafik kazası geçirir diye11 yaşındaki çocuğumu okuldan alacağım.nolur nolmaz.evden eğitim alsın üniversite bitene dek:KK45:
Aman boşver çok bile gitmiş okula.
Otursun evde güvende
Hem okuyup napacak
Baksana millet ünide hoca güya ama vizyon okuma yazması olmayan anneanneminkiyle aynı

Annemlere geldim 10 gündür burdayım sadece 2 saatliğine emanet ettim... Düşüncelerin çok yanlış dilerim fark edersin...

Birisi yaptırım der, birisi havale der, birisi üreme sağlığı der 🤣 tam çıldırmalik konu
o üreme işini ne zamandır çözemedim ben zaten.10 çocuklu bir kadını kıskanmak aklımın ucundan geçmedi bunca yıl. :işsiz: :işsiz: çocuğuma da kimse bakmadı.neden bakmadı acaba diye bunu düşüneceğim tüm gece:KK45:

Birisi yaptırım der, birisi havale der, birisi üreme sağlığı der 🤣 tam çıldırmalik konu
ortalık öyle karışık öyle toz duman ki ,arada kim vurduya gitmekten korkuyorum 😂😂😂

birazdan buralar hep banlanacak ,kalan sağlar bizim diyerek usul usul yolumuza devam edeceğiz 🤣

Dayanamadınız dimi, dersi bıraktım konuyu okuyordum heyecandan çişim gelmişti, banlattınız kadını. Hemen abanıyorsunuz az yavaş dövseydiniz hanımlar. Kadın düşmanları sizi, eğlencemden oldum çok üzgünüm.

732AFB86-AE9D-4559-8FD8-426ED1CE4544.jpeg

Benzer işler ⬇️

Son düzenleme:
Back
X